Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΜΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ



Η κυβέρνηση που έχει εκλεγεί.
Έχει επιλεγεί κοσμικά για να φέρει στο φως μέσα από τα ίδια έργα της, 
όλες τις τακτικές των συμφερόντων της και των υπόγειων παιχνιδιών της.
Οι δύο πλανήτες της αποκάλυψης Ουρανός κ Πλούτωνας, έρχονται για να φέρουν δυνατά ταρακουνήματα σε όλες τις κυβερνήσεις που συνεχίζουν να δρουν μέσα από παλιούς τρόπους διαφθοράς κ μεθόδους μεσαίωνα. 
Οι αποκαλύψεις έρχονται ταχύτατα στο επόμενο διάστημα, καθώς θα έρχονται συνεχώς στο φως τα κρυφά και κάτω από το τραπέζι παιχνίδια που παίχτηκαν.

Η τωρινή κυβέρνηση της οικογενειοκρατίας, η οποία έχει κυριαρχήσει για πάρα πολλά χρόνια την Ελλάδα, κι έχει πολυετή ιστορικό, έχει κυβερνήσει και επικρατήσει μέσα από τις μεθόδους της διαφθοράς και της λεηλασίας του ελληνικού λαού.
Άλλωστε αυτό φαίνεται ολοκάθαρα από τον χάρτη του πρωθυπουργού .
Πρώτον ο ωροσκόπος του επάνω στην 13η μοίρα Διδύμων, βρίσκεται επάνω στην μοίρα λεηλασίας, η οποία δηλώνει πλούτη κ συναλλαγές τα οποία αποκτήθηκαν με αμφίβολα μέσα.

Από την άλλη ο Δίας του επάνω στην 29η μοίρα του Βασιλικού αστέρα Regulus,  ο οποίος δίνει πλούτη κ τιμές με εύκολο τρόπο, αλλά και επίσης εύκολα τα αφαιρεί και φέρνει απότομες πτώσεις όταν ο πλούτος αυτός χρησιμοποιείται προς βλάβη.
Ο γενέθλιος Δίας του από την άλλη, δέχεται την πιο κοντινή συγκλίνουσα όψη με τον γενέθλιο Ποσειδώνα του σε τετράγωνο.
Η όψη ορίζεται σαν αυτή της πλάνης κ των μεγάλων προσδοκιών που φέρνουν διαστρέβλωση τάζοντας ελπίδες .
Δηλώνει εκείνον που ρίχνει χρυσόσκονη μέσα από την ιδεολογία του, για να κατακτήσει με εύκολο τρόπο χρήμα κ ανέσεις πλανεύοντας τους άλλους.
Μην ξεχνάμε ότι η όψη αυτή κυριαρχεί αυτές τις μέρες στον ουρανό κ ήταν σε έντονη ισχύ τις μέρες των εκλογών.

Μέσα σε αυτό το ωροσκόπιο βλέπουμε ότι ο Ποσειδώνας του κυριαρχεί με έντονο τρόπο καθώς είναι ο κυβερνήτης του Ήλιου του ( Ιχθύς), και λειτουργεί στις κατώτερες δονήσεις του, να σχηματίζει τετράγωνα με με όλους τους προσωπικούς του πλανήτες (Ερμής Αφροδίτη κ Άρης ).
Ο Ποσειδώνας όπως έχω διδαχτεί όλα αυτά τα χρόνια, και μέσα από τις βιωματικές παρατηρήσεις μου, στα τετράγωνα του συνδέεται με το ψέμα, την κλοπή, την διαφθορά, και την εξάρτηση από την ύλη και τις ανέσεις της.
Στον χάρτη του λοιπόν βλέπουμε την όψη Ερμή τετράγωνο Ποσειδώνα, η κύρια όψη του ψεύτη, και ακολουθεί μετά η κύρια όψη εξαπάτησης και πλάνης σε οικονομικά ζητήματα Αφροδίτη Ποσειδώνας τετράγωνο.

Ο χάρτης του πρωθυπουργού σαν σύνολο, μιλάει για ένα άτομο που είναι εξαρτημένο και παραδομένο από το οικογενειακό του περιβάλλον, κυριευμένος από την κληρονομιά της οικογένειας του, και από την δύναμη και την λάμψη που παίρνει από εκεί, η οποία τον κάνει να είναι περισσότερο εξαρτώμενος σε αποφάσεις κυριαρχίας επιβολής κ δύναμης.
Αυτό άλλωστε δείχνουν κ οι δεσμοί του πεπρωμένου του, όπου δείχνουν όμως κ το κάλεσμα που πρέπει να ακολουθήσει.
Και τον καλούν για την ανώτερη εξέλιξη της ψυχής του, να απελευθερωθεί από το παρελθόν του, από τις αντιλήψεις που τον κρατούν φυλακισμένο απαθή κ βολεμένο μέσα στα πλούτη τα οποία λεηλατούν τον ελληνικό λαό για  ίδιο όφελος.
Ο Νότιος δεσμός του βρισκόμενος στον Ζυγό, δείχνει την αδυναμία του και την εξάρτηση του σε βολεμένες ευκολίες που επηρεάζουν την πορεία του προκειμένου να ζει βασιλικά.
Ο Βόρειος δεσμός του στον Κριό τον καλεί να αυτονομηθεί και να αλλάξει την πορεία του κόντρα  στις οικογενειακές του προγραμματισμούς.
Όλο το ωροσκόπιο αυτό τον καλεί να αλλάξει επαγγελματική πορεία, κατεύθυνση στόχους και επιθυμίες, και να φύγει από την οικογενειακή παράδοση που τον φυλακίζει και περιορίζει κάθε του βήμα.
Ούτως η άλλως ο Ποσειδώνας αυτός μέσα σε ένα χάρτη πολιτικού, δεν μπορεί να εκφραστεί ιδεαλιστικά, καθώς τα τετράγωνα του δηλώνουν παραπάνω την δυσκολία που έχει για να κάνει την υπέρβαση σε αυτό που του ζητείται κοσμικά.

Κάτι που γίνεται ακόμα πιο δύσκολα καθώς δίπλα στον δεσμό του πεπρωμένου του υπάρχει ο κύριος του Κάρμα, ο Κρόνος, ο οποίος απαιτεί προσοχή τιμιότητα, δικαιοσύνη κ ακρίβεια στην κάθε του κίνηση. 
Καθώς για κάθε του δράση κρίνεται αυστηρά κ για κάθε του βήμα.

Δίπλα από τον Βόρειο δεσμό του βρίσκεται ο Κρόνος, όπου δείχνει το κάρμα που κληρονόμησε από παλιότερες ζωές.
Μαζί κ οι δύο κάνουν σύνοδο με τον Άρη στον Κριό, δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο την αυτονομία του.
Δείχνουν ακόμα περισσότερο τα εμπόδια, αλλά κ την δυσκολία στον δικό του δρόμο κ στο να ακολουθήσει τον δρόμο του ήρωα κ του μαχητή που παλεύει για το καλό όλων κι όχι μόνο των λίγων.
Ούτως η άλλως διανύουμε καρμικές εποχές κ το κάρμα του πρωθυπουργού αλλά κ όλης της οικογένειας του κ ότι έχει πράξει, έρχεται στο φως για να φανεί μπροστά σε όλο τον ελληνικό λαό, να φανερώσει μέσα από τα ίδια της έργα που πράχτηκαν στο παρελθόν, έργα που έρχονται μέσα από την ιστορία, έργα διαφθοράς, και να αποκαλύψουν κάθε κρυφό μιαρό κ σάπιο.

Η κυβέρνηση αυτή όχι τυχαία, έχει επιλεγεί για να φέρει ένα τέλος μέσα στην ιστορία της Ελλάδος, μέσα από τις δικές της κινήσεις και τακτικές, αποκαλύπτοντας στον λαό το πρόσωπό της, μέσα από τις πράξεις της, αλλά και διαλύοντας κάθε ψευδαίσθηση ελπίδα κ προσδοκία που πότισε τον ελληνικό λαό όλα τα υπόλοιπα χρόνια.
Μην ξεχνάμε ότι είμαστε σε εποχές θερισμού, κι ότι έσπειρες αυτό και θα θερίσεις.
Κι αυτό έρχεται μπροστά και στην κυβέρνηση η οποία έχει σπείρει παρανομία και αδικία, το αντίτιμο θα είναι και αναλόγως κοσμικά.
Η πρόκληση σε όλο τον χάρτη του πρωθυπουργού, η οποία είναι κ δύσκολη όμως να επιτευχθεί, είναι να ενεργοποιήσει τον Ποσειδώνα του στην ανώτερη του ποιότητα, ξεπερνώντας τον εαυτό του κ κάνοντας την υπέρβαση που ζητάει ο πλανήτης που κυβερνάει τον Ήλιο του (Ιχθύ).
Ο Ποσειδώνας σαν κυβερνήτης του ζωδίου του, αλλά κ με έντονη συμμετοχή στον χάρτη του, τον καλεί μέσα από τα τετράγωνα του, με όχι εύκολο τρόπο, να διαλύσει τον κληρονομημένο τρόπο σκέψης, δράσης κ τρόπο ζωής, κ να κάνει υπέρβαση προς την ανώτερη του εκδήλωση που είναι η υπεράσπιση των αδύναμων των ασθενών κ των χαμηλών στρωμάτων.
Τον καλεί να φύγει από τις υλιστικές του αυταπάτες κ υλικές εξαρτήσεις κ να εργαστεί για τον αδύναμο τον φτωχό κ τον ασθενή.

Τα τετράγωνα του Ποσειδώνα όμως, όποιος τα έχει στον χάρτη του, δείχνουν ότι η ανώτερη του πλευρά δυσκολεύεται να εκφραστεί, που είναι η θυσία κάθε ματαιοδοξίας, η θυσία του εγώ κ των υλικών ανέσεων.
Κάτι που καλείται να κάνει για να πορευτεί με εύκολο τρόπο στον δρόμο που δείχνει ο Βόρειος δεσμός του.
Για να το πράξει χρειάζεται να αποκολληθεί από την οικογενειακή παράδοση επιρροή, ιστορία παρελθόν κ δομές, κάτι που είναι πολύ δύσκολο.
Μέχρι τώρα η έρευνα έχει δείξει ότι ο Ποσειδώνας στα τετράγωνα του, ακόμα και στον χάρτη ενός απλού ανθρώπου, εκφράζεται ματαιόδοξα, υλιστικά και δυσκολεύεται να αφήσει την εξάρτηση από την γκλάμουρ ζωή και τις ευκολίες που αυτή φέρνει κ να θυσιάσει το εγώ του για το κοινό καλό.
Για να εκφράσει τον ανώτερο δρόμο του πεπρωμένου του θετικά, καλείται να φέρει σε πράξη ένα όραμα συλλογικό, κ να εγκαταλείψει υλιστικές ιδεολογίες.
Μέχρι τώρα η ιστορία όμως της οικογένειας του, κ του ιστορικού της δεν έχει δείξει κάτι τέτοιο.

 Στον χάρτη του πρωθυπουργού η εκλογή του ήρθε μέσα από επιρροές που δεν φέρνουν στήριγμα για την μετέπειτα πορεία του, παρά αντιθέτως πολύ εύκολα πρόκειται κ σύντομα να ταραχθεί η θέση του.
Αρχικά ο διελαύνων Δίας σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Ήλιο του στον Ιχθύ, δείχνει μια ευκολία στην μέχρι τώρα άνοδο του, αλλά η όψη του τετραγώνου δίνει χαλαρή υποστήριξη, η οποία αποχωρεί μόλις αλλάξει ζώδιο τον Δεκέμβριο 2019.
Δεύτερον βλέπουμε ότι ήρθε στην εξουσία με τον διελαύνων Ουρανό πάνω από τον προοδευτικό του Ήλιο που φέρνει μεν την κυβέρνηση, αλλά προκαλεί κ την αστάθεια στην θέση του για τα επόμενα δύο χρόνια, η οποία θα δούμε ότι τρίζει σύντομα και η ρήξη είναι κοντά, καθώς ταυτόχρονα θα σχηματίζει κ τετράγωνο με τον Ουρανό στον χάρτη της χώρας, ενώ ο Ουρανός κ μετέπειτα ο Κρόνος θα φέρουν ακόμα μεγαλύτερη σύγκρουση μέσα στο 2020 & 2021.
Τρίτον, η κυβέρνηση αυτή συστάθηκε σε περίοδο εκλείψεων κ με Ερμή όχι απλά ανάδρομο, αλλά εκλέχτηκε με τον Ερμή σε στάση που φέρνει αβεβαιότητα κ την κατάσταση κρίσης.
Σύμφωνα με την εσωτερική αστρολογία ο Ερμής σε στάση δηλώνει την ακινησία στην κυβέρνηση και δείχνει ότι για να μπορέσει να προχωρήσει η χώρα  μπροστά, χρειάζεται πρώτα να έρθει στο φως όλο το παρελθόν , μέσα από την αναδρομή των γεγονότων που ακολουθούν πρώτα και καίγονται κάτω από το φως του Ήλιου κ φανερώνονται.
Τέταρτον ο διελάυνων Κρόνος μαζί με τον νότιο δεσμό σχηματίζουν τετράγωνα με τον Άρη του, και κοντά στην μοίρα του Άρη του θα κάνει στάση ο διελαύνων Κρόνος, την στιγμή όπυ η έυνοια του Δία που τον έφερε επάνω θα αποχωρεί (Σεπτέμβριος και Οκτώβριος 2019).

Όλος ο χάρτης του πρωθυπουργού ολιστικά, φανερώνει ένα άτομο όπου κατάγεται από μια οικογένεια με παρελθόν κ μια κληρονομιά  λεηλασίας η οποία ήρθε στα χέρια του με εύκολο τρόπο και βρώμικες μεθόδους.
Ο ίδιος καλείται να κινηθεί ανεξάρτητα κάτι που είναι πολύ δύσκολο.
Ο Βόρειος δεσμός του με Άρη Κρόνο του υπενθυμίζουν συνεχώς, ότι σε κάθε του βήμα χρειάζεται να ασκεί τα ανώτερα όπλα του Κριού που είναι η ηγεσία μέσα από την αμεσότητα, την ευθύτητα, την αλήθεια.
Εξελικτικά όλο το ωροσκόπιο τον καλεί να αφήσει τον εαυτό που θέλει την ηγεσία για ίδιο όφελος, και να δοθεί προς το κοινό καλό, αλλάζοντας τον επαγγελματικό του χώρο και να στραφεί προς μια άλλη διαφορετική οδό.
Θα το πράξει άραγε?
Δύσκολο για έναν γόνο πλουτοκρατίας που ακολουθεί τον εύκολο δρόμο της δόξας.
Οι αποκαλύψεις που έρχονται, σύντομα στο φως, φανερώνουν τα πεπραγμένα όλου του παρελθόντος.
Η κρίση που ακολουθεί είναι αμείλικτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.