Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Τέλος εκλείψεων




Αυτή η εβδομάδα είναι το τέλος των εκλείψεων, είναι η εβδομάδα που περιέχει  τις σκέψεις που οδηγούν σε ξεκίνημα των αλλαγών. Περιέχει σπόρους εξέλιξης γι αυτό και πρέπει να κάνουμε μια παύση λίγων ημερών πριν τις βάλουμε σ'εφαρμογή.                 
Όλο τον προηγούμενο μήνα που διέρκησαν οι εκλείψεις, συνειδητοποιήσαμε τις ευθύνες μας, και ότι αν θέλουμε να φτιάξουμε πιο αληθινές και ουσιώδεις σχέσεις, θα πρέπει ο καθένας μας να πράξει και να προσφέρει ότι καλύτερο έχει στον άλλο, αναλόγως με αυτό που μπορεί.
Καταλάβαμε πόσο ενωμένοι ψυχικά είμαστε όλοι, βιώνοντας κοινά συναισθήματα και ότι αν νιώθεις χαρά και την ευεξία τη μια μέρα, παρατήρησε πως υπάρχει και στους άλλους, ενώ όταν υπάρχει λύπη και θλίψη δεν βλέπεις κανέναν να χαμογελά.
 Όλοι μαζί βιώνουμε τα ίδια συναισθήματα, και οι μέρες οι σκοτεινές που τίποτα δεν φαίνεται είναι μέρες που η ψυχή όλων μας είναι σε σύγχυση..και που αυτόματα εναλλάσσονται κ έρχονται οι πιο φωτεινές. Αυτή η εβδομάδα είχε συναισθήματα απογοήτευσης, μη πίστης, ήταν εβδομάδα σκοτεινή, το μαύρο κυριαρχούσε.                   
 Από τη Δευτέρα και η επομένη εβδομάδα είναι η ώρα που οι σκέψεις μας γίνονται πράξεις, σκέψεις για την προσωπική μας βελτίωση που θα φέρει συλλογική αλλαγή.                                                                                                                                 
 Σκέψου θετικά, με δύναμη αυτή την εβδομάδα, φέρε σε πράξη αυτό που είναι καλό για όλους…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.