Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους





Όλο τον προηγούμενο μήνα, που ο Ερμής ήταν ανάδρομος, και το χάος επικρατούσε στο μυαλό σου, ένιωθες πως η επικοινωνία με οποιονδήποτε τρόπο ήταν αδύνατη, όπως και η κάθε λογική σύνδεση και ερμηνεία που προσπαθούσες να κάνεις.

Το σύμπαν όλο αυτό το διάστημα σου ζητούσε να ξεκουραστείς, και να σταματήσεις να σκέφτεσαι, να κάνεις ένα μεγάλο διάλειμμα από την λογική, και αντί αυτού να νιώσεις μόνο με την καρδιά σου, να χρησιμοποιήσεις την δική της γλώσσα…

Όλες αυτές τις μέρες, ο Ερμής ήρθε σε επαφή με τον Ποσειδώνα, και ενώθηκε με τον πλανήτη της Θεϊκής Αγάπης, και βρέθηκε πίσω στην πηγή από οπού γεννιούνται τα πάντα στην πηγή του Σύμπαντος, στην μήτρα όλων μας…

Εκεί…σβήστηκε κάθε πληροφορία που είχαμε, κάθε διάκριση που κάναμε, κάθε διαχωρισμός του πρέπει και τι δεν πρέπει, ποιο είναι το σωστό και τι είναι λάθος, όλες οι πληροφορίες χύθηκαν στον ωκεανό του, και γέμισαν με ατέλειωτη αποδοχή και αγάπη.

Μέσα σε όλη αυτή την ησυχία, μας ενίσχυσε με περισσότερη διαίσθηση,μας αύξησε την ενόραση, μας ανέβασε την συνειδητότητα, και γυρίσαμε πίσω με περισσότερη διόραση, πιο εξελιγμένοι πια. 
Αυτό το διάστημα του ανάδρομου Ερμή, οπού μας φάνηκε τόσο δύσκολο σε όλους, όπου καμιά κίνηση του νου δεν είχε λογική, ήταν η ετοιμασία του καθενός μας για να περάσει στην εποχή που μόλις ξεκίνησε.

Μαζί με τα όπλα της τόλμης και της θεϊκής αγάπης που εχεις εφοδιαστεί, είσαι πλέον έτοιμος για να παλέψεις και να τολμήσεις οτιδήποτε σε κάνει ευτυχισμένο, οτιδήποτε ονειρεύεσαι, οτιδήποτε νομίζεις ότι δεν γίνεται.                                                                   
Γιατί από δω και πέρα έχεις τόση πολλή δύναμη για να δημιουργήσεις ότι επιθυμήσεις, και που θα βασίζεται στην αλήθεια, στην αγάπη και στην συλλογικότητα.

Τέλος φόρμας





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.