Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Κρόνος & Ποσειδώνας again





Το τετράγωνο Κρόνου -Ποσειδώνα είναι σε ισχύ για όλη την χρονιά,  για όλο το 2016.
Και οι δυο πλανήτες μάχονται , και είναι δυο οι ερμηνείες , γι αυτή την μάχη.
Από τη μια του πλευρά, την εξωτερική,  θέλει να δείξει την απογοήτευση που υπάρχει στον κόσμο, την θλίψη, την απαισιοδοξία που έχει δημιουργηθεί , βλέποντας ότι ο τρόπος σκέψης του, ο δρόμος και το όραμα που είχε σχεδιάσει μέσα στο μυαλό του, οι υψηλές φιλοδοξίες του, που προσπάθησε να ικανοποιήσει ακολουθώντας μια κοινή λογική, μια γήινη πορεία, αυτή την ολική  νοητική καθοδήγηση που σου επέβαλε ότι ο σωστός δρόμος, του επιτυχημένου , που πρέπει όλοι να ακολουθήσουν για να είναι ευπρεπείς, αποδεκτοί κοινωνικά , και  “ευτυχισμένοι”,  είναι ο μονόδρομος  του πτυχίου-καριέρα-οικογένεια
Και ήταν τέτοια η καθοδήγηση που  σε είχαν πείσει πως αν κάποιος δεν το ακολουθούσε είχε την ταμπέλα του παράξενου, μη αποδεκτός, ήταν τρελός και σίγουρα όχι επιτυχημένος.
Έτσι οι  περισσότεροι ακολούθησαν το ίδιο μονοπάτι , χωρίς να ξέρουν και αναρωτηθούν αν τελικά αυτό ήταν κάτι που πραγματικά το επιθυμούσαν, η ήταν απλά και μόνο για να είναι ανάμεσα  στην κάστα των “επιτυχημένων”.
Το μονοπάτι αυτό, δεν ήξεραν πως κατέληγε σε αδιέξοδο, όπου έγραφε θλίψη, απελπισία, ψυχική κατάπτωση, ψυχοσωματικές ασθένειες, κλπ.
Από μια άλλη πλευρά, την πιο εσωτερική, αυτό το τετράγωνο, δείχνει την μάχη που γίνεται ανάμεσα σε αυτούς που το μυαλό τους είναι στραμμένο στην γήινη πραγματικότητα, στην υλη, σε οτιδήποτε είναι μονό ορατό, και ανάμεσα σε εκείνους, που πιστεύουν πιο πολύ στην δύναμη αυτής της ενέργειας,  που ξεκινά ακριβώς από το κέντρο, από τον πυρήνα , από το ηλιακό μας κέντρο, από την καρδιά , από την φλόγα της ψυχής και κατευθύνει την ζωή τους, και τους μιλάει μέσα από όνειρα, μέσα από  αόρατα σημάδια, μέσα από διαίσθηση, μέσα από μια άυλη πραγματικότητα, χωρίς ορατές αποδείξεις, αλλά από πηγές όπου σε καθοδηγούν εσωτερικά, και που συνδέονται με την κεντρική πηγή, την πηγή του Σύμπαντος.
Για αυτήν την εποχή της άυλης ενέργειας, όπου οπουδήποτε εστιάζεις την εσωτερική σου φλόγα και πίστη γίνεται, το σύμπαν μας προετοίμαζε με αργά βήματα εδώ κ τρεις δεκαετίες, και τώρα αυτή η ταχύτητα επιταχύνεται, όσο ο αριθμός των ανθρώπων που στρέφονται  εκεί δυναμώνει .
Και στις τελευταίες αυτές δεκαετίες, φρόντισε το Σύμπαν, για να μπορέσει το μυαλό σου να δεχτεί κ αυτή την πραγματικότητα, να σε  φέρει σε επαφή με πολλά εναλλακτικά, με τεχνικές  διαλογισμού, με τεχνικές αναπνοής, με θεραπείες εσωτερικές, με διάφορους τρόπους σε προετοίμαζε  αργά γι αυτήν την αλλαγή.
Έτσι τώρα ο αριθμός αυτών που έχουν στραφεί στα πνευματικά, σε πιο εσωτερικές διδασκαλίες είναι πολύ περισσότερος και  ολοένα αυξάνεται .
Από την άλλη όμως είναι και ένας αριθμός που αρνείται , εναντιώνεται , δεν θέλει να πιστέψει στην ενέργεια αυτή, και έτσι υπάρχει μια μάχη, ένας πόλεμος, οι λογικοί από τη μια με τους διαισθητικούς από την άλλη.
Και είναι η λογική που δεν θέλει να νικηθεί, γιατί έχει δομηθεί πολύ , είναι αυτοί που δεν θέλουν να πιστέψουν στην εσωτερική τους άυλη υπόσταση, στη δύναμη της διαίσθησης και της ενέργειας του φωτός που πηγάζει από την ψυχή και μπορεί να αλλάξει τα πάντα.
Ο πόλεμος αυτός θα κρατήσει ένα χρόνο…
Και είναι ο πόλεμος της παλιάς εποχής , των σπηλαίων, μέσα από τους πρωτόγονους του τρόπους που μέχρι τώρα πολεμούσε, και  όπου κάνει τα πάντα για να μπορέσει να κρατηθεί, έναντι στην καινούργια όπου η ενέργεια εκτοξεύεται από τη πίστη, από το φως, από το κέντρο των ψυχών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.