Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Μάρτιος και το επόμενο τρίμηνο. Το διάστημα της πνευματικής 'βροχής'.




Τις μέρες που ακολουθούν, (μέχρι τη νέα σελήνη του Μαρτίου 6/3), υπάρχει ένα νοητικό πάγωμα, σαν μια ακινησία μέσα στο νου, η οποία πρόκειται αργότερα να δεχτεί πυρά ηλεκτρικών κεραυνών, μέσα από τις εκλάμψεις του υδάτινου νερού, της διάνοιας της βροχής που φέρνει τη νέα γνώση.
Υπάρχει και συμβαίνει μια ακινησία, μια στασιμότητα, μια παύση στο ανώτερο πεδίο του νου, στο ανώτερο πνευματικό χώρο. Είναι το πεδίο που ανοίγει, για να κάνει χώρο στις νέες πνευματικές δονήσεις.
Είναι οι ανώτερες ενέργειες που ετοιμάζουν τον κόσμο να δεχτεί την νέα γνώση που θα απλωθεί και θα ποτίσει το στείρο χώμα που διψά.
Η νέα σελήνη του Υδροχόου που έγινε στις 4/2, έχει διάρκεια μέχρι την επόμενη 6/3, που γίνεται στον χώρο του Ιχθύ και με ανάδρομο Ερμή, και πρόκειται να φέρει όλο τον μήνα πολύ νερό, νερό δροσιάς και καθαρής πηγής.
Αυτός ο μήνας αν και με ακινησία, μετά από παύση φέρνει το ύδωρ που ξεδιψά. Είναι η βροχή που πέφτει με πάθος και γίνεται φλόγα, που ανάβει φωτιά.
Ο Φεβρουάριος ο μήνας του Υδροχόου.
Έφερε μαζί του το νέο ύδωρ της γνώσης, όπου μέσα από τον ουρανό ξεχύνεται κ ποτίζει το νου των ανθρώπων.
Ο μήνας αυτός περιείχε μια κενότητα.
Ένα άδειασμα νοητικό.
Ένας χώρος κενός έχει αφεθεί,
για το καθαρό νερό που έρχεται από το μέλλον.
Αμέσως μετά ο μήνας Μάρτιος, με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύες μαζί με την είσοδο του Ουρανού, κινεί τον μηχανισμό της πνευματικής βροχής, που έρχεται με φόρα σαν την καταιγίδα, βυθίζοντας τον νου μέσα στα νερά του συλλογικού ασυνείδητου, ενώ ταυτόχρονα διαλύει τις πλάνες κ τις ψευδαισθήσεις που αιχμαλώτισαν.
Στο επόμενο τρίμηνο θα δούμε τις εξελίξεις με τα νέα πρότυπα κ μεθόδους να ξεφυτρώνουν.
Η βροχή του μέλλοντος που φέρνει τους καινούργιους βλαστούς που ξεπηδούν με ενθουσιασμό.
Το τρίμηνο αυτό ενεργοποιείται διαδοχικά πρώτον με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο (5/3), όπου φέρνει τις ηλεκτρικές καταιγίδες, τους κεραυνούς που ακαριαία ξυπνούν και αναζωογονούν.
Τρέφουν την γη, ηλεκτρίζουν το νου, ξυπνάν ακαριαία την φύση που κοιμόταν μέσα από την δροσιά που φέρνει η ουράνια διάνοια.
Σε δεύτερη φάση ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς όλο τον Μάρτιο,  καθώς συναντάει τον Ποσειδώνα σε πολυήμερη σύνοδο, (21/3-5/4), κάνει μια μεγάλη βουτιά στο χάος που φέρνει την διάλυση στους παλιούς προγραμματισμούς.
Σε τρίτη φάση ο Άρης στον Ταύρο (μέχρι 31/3), μαζί με την παρουσία του Ουρανού εκεί, ενεργοποιούν τα σημεία των εκλείψεων της προηγούμενης διετίας.
Απαιτούν να δούμε τις αξίες κ την ζωή με νέα μάτια, μέσα από τα αιτήματα του Ουρανού που είναι η αδελφοσύνη κ η συλλογικότητα.
Να δούμε ότι κάθε ένας από εμάς, είναι ένας  κρίκος στην ανθρωπότητα που ενώνει κ συνδέει σε κάτι μεγαλύτερο, όπου το μικρό είναι σημαντικό κι εκείνο που οδηγεί.
Σε τέταρτη φάση η ένωση του Κρόνου κ του Πλούτωνα όλο το επόμενο διάστημα ειδικότερα μέσα στον Μάιο μαζί σε σύνοδο με το νότιο δεσμό στον Αιγόκερω,  ενεργοποιούν το έργο της πνευματικής εξάγνισης της κοινωνίας.
Και οι τρείς μαζί σε στενή σύνοδο, αποδυναμώνουν την κυριαρχία της υλιστικής πραγματικότητας, θέτοντας όρια στην εξουσία και σε κάθε παραβίαση.
Απαιτούν την συμμετοχή του καθενός στο κοσμικό έργο.
Υπενθυμίζοντας μας έστω κ με εξαναγκασμό την ευθύνη που φέρει ο κάθε ένας μας στις συλλογικές εξελίξεις.
Τρίμηνο δυνατό ξεκινά
Οι κεραυνοί του Ουρανού.
Το νερό της βροχής.
Η Φωτιά με το Νερό.
Ενεργοποιούν κ ωθούν
το κοσμικό έργο πραγμάτωσης,
που ωθεί την ανθρωπότητα σε συλλογικές δονήσεις.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.