Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

ΕΡΜΗΣ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 15/2. ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΙΩΠΗΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΙ Κ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ




Μια περιοδο σιωπής βαθειάς που ομως μεταμορφωνει κ μετασχηματίζει περναει αυτή την εποχή ο κόσμος.


Ο Ερμής στον μοναχικό Αιγόκερω, σε στάση σήμερα κ αύριο (3 & 4/2) γυρίζει ορθός απο την αναδρομή του.

Η σκεψη μας, οι αποφάσεις μας, το αντιληπτικό μας πεδίο περνάει σε καταλυτικές ριζικές αλλαγές, καθώς ο Ερμής συνεχίζει μέχρι τις 15/2 να βρισκεται δίπλα απο τον μεγάλο μεταμορφωτή Πλούτωνα.

Όπου ανοίγει διογκώνει κ αλλάζει το νου μας καθώς αποκαλύπτει όλο αυτό το διάστημα θησαυρούς που περιέχουν πολύτιμες πληροφορίες για το πεπρωμένο της ανθρωπότητας.

Όλη η περίοδος που ξεκίνησε από τον Σεπτέμβριο του 2021 έφερε κρίσεις, σκοτάδι, δυσκολίες αλλά κ μια τάση για απομόνωση.


Η διάρκεια της είναι μέχρι αρχές Μαρτίου 2022, μετά μια φωτεινή περίοδος εξελίξεων ανοίγει, ένα διαφορετικό κλίμα που έρχεται μέσα απο τις ζυμώσεις που υπήρξαν κι έγιναν απο τον Μαρτιο του 2020.


Με τον Ερμη να βρίσκεται πλάι από τον Πλούτωνα μέχρι τις 15/2, θα είναι σαν η περίοδος της σιωπής, κ της βραδύτητας να συνεχίζεται.

Θα είναι σαν να έχουμε παράταση της αναδρομής του Ερμή.

Ό,τι ξεκίνησε με τη νέα Σελήνη στις 1/2, θα συνεχίσει αλλά με πειθαρχία, συγκέντρωση στο έργο κ με αργά βήματα.

Το καινούργιο που ξεκίνησε μέσα από ανατροπές κ αλλαγές, θέλει τον χρόνο του για να υλοποιηθεί.

Θέλει οργάνωση συγκέντρωση αφοσίωση κ καθαρή συνείδηση , η ωριμότητα που αποκτήθηκε στα δυο τελευταία έτη αποκτάει τώρα σάρκα κ οστά.


Απο τον Δεκέμβριο 2021 η Αφροδίτη ανάδρομη, απο τον Ιανουάριο ο Ερμής μετά ανάδρομος επίσης με διάρκεια μέχρι τις 15/2, δηλαδή μέχρι την επόμενη πανσέληνο, η περίοδος αυτή χαρακτηρίζει την μετάβαση του ανθρώπινου γενους απο την βρεφική περίοδο, στην ενηλικίωση.


Περνάμε ακόμα αυτή την μετάβαση όπου περιέχει κάθαρση στο νοητικό, αλλάζουμε στον πυρήνα μας, εικόνες από τον εαυτό μας πριν έρχονται κ φεύγουν, χαιρετάμε την παλιά μορφή κ εκδήλωση μας.


Είμαστε στην σιωπή, καθώς η συγκέντρωση που φέρνει δίδαγμα εξέλιξη , χρειάζεται απόσυρση, απομόνωση μοναχικότητα για να ωριμάσει.


Αφροδίτη κ Ερμής ειναι οι πλανήτες της συσχετισης μας με άλλους, οι καθημερινές μας επαφές.

Επανεκτιμουμε τους ανθρώπους γύρω μας , κοντά μας εσωτερικά, γινόμαστε επιλεκτικοί, συσχετιζόμαστε με άλλους μέσα απο την ένωση του πυρήνα μας, κι όχι μέσα από φόβο μοναξιάς αποτυχίας κ ανασφάλειες.


Ο μήνας αυτός παρατείνει αυτό που άρχισε τον Σεπτέμβριο του 2021.

Η επανεκτίμηση της ζωής κ των άλλων, τα κίνητρα που μας οδηγούν σε ενώσεις πλέον στον καινούργιο ενήλικα κόσμο, δεν θα είναι από τον φόβο, αλλά από αγάπη.


Κι αυτό είναι το μήνυμα του μήνα.

Το μήνυμα του νέου κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.