Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

 Οι μέρες που διανύσαμε ήταν πολύ δύσκολες, σκοτεινές, ειδικά οι τελευταίες, το διάστημα γύρω από τις εκλείψεις.


Είχα γράψει ότι Οκτώβριος Νοέμβριος θα ήταν ένα απο τα πιο δύσκολα διαστήματα, κ ειδικά μεταξύ 15/10-15/11.


Είμαστε τώρα στην ουρά, η έκλειψη έγινε στις 8/11, κ οι πλανητες ολοκληρώνουν σήμερα το πέρασμα τους απο την συνάντηση τους με Κρόνο κ Ουρανό, κι έτσι αποχωρεί όλο αυτο το βύθισμα που όμως ήταν πέρασμα ενδυνάμωσης κ μεταμόρφωσης.


Έφεραν σοκ, αφύπνιση, ρεαλισμό, κυρίως πολλές διασπάσεις κ χωρισμούς από άτομα που δεν σέβονται, προσβάλλουν, λειτουργούν μέσα από το κατώτερο εγώ, με πονηριά δόλο τσιγκουνιά, κ εκμεταλλεύονται.


Οι ενέργειες ανυψώνουν την θηλυκή ιδιότητα που βάζει όρια σε αυτές τις συμπεριφορές κ κάνει πλέον δυνατή την εμφανιση της


Κι όταν λέω θηλυκή δεν εννοώ μόνο τις γυναίκες, αλλά την θηλυκή ενέργεια της αυτοαγάπης φροντίδας κ σεβασμού που έχουν όλοι μέσα τους κ απο τα δυο φύλα.


Επίσης εδώ είναι η ανύψωση της διαίσθησης, της ένωσης με την ενέργεια μέσα μας, την εμπιστοσύνη στο ένστικτο μας που μπορεί κ διακρίνει αλάνθαστα.


Όμως οι γυναίκες παρόλα αυτά είναι αυτές που θα βγουν μπροστά δυναμικά, σε όλους τους τομείς κι έρχονται με τις ικανότητες τους κ την επιθυμία για κάτι καλύτερο, αλλά κυρίως με την αναπτυγμένη ενσυναίσθηση να φέρουν ένα νέο κόσμο πιο όμορφο.


Ήδη από τις επόμενες μέρες θα νιώσουμε ανακούφιση.

Ότι έφυγε αυτές τις μέρες χαιρέτα το με ευγνωμοσύνη, γιατί ήρθε στον δρόμο σου για να σε διδάξει κ να σε βοηθήσει κι αυτό με τον τρόπο του.


Αστο να φύγει μην το κρατάς.

Έμαθες εγινες πιο σοφός.

Σε έφερε σε ένα άλλο υψηλοτερο σημείο.

Είσαι ήδη άλλος.

Διαφορετικός.


Μετά τις 17/11 οι πλανήτες περνάνε στον Τοξότη σταδιακά όλοι κι έτσι το κλίμα ελαφραίνει, με Ερμή κ Αφροδίτη, μπαίνει φως, έχουμε αισιοδοξία, θετικότητα, πιστη, επικοινωνούμε με εκείνους που θα συνεχίσουμε το νέο μας ταξίδι.

 


Στις 22/11 γίνεται η πρώτη νέα σελήνη μετά τις εκλείψεις στον Τοξότη κ φέρνει ένα νέο μέλλον, θετικά οράματα, μια άλλη εικόνα βλέπουμε, που μας δίνει ελπίδα.


Αν πέρασες αυτή την δοκιμασία.

Κάτι μπορεί να έχασες.

Τον παλιό σου εαυτό.


Κατι όμως μεγαλύτερο κέρδισες.

Που οδηγεί σε νέες ενώσεις.


Ειμαστε δυνατότεροι.


Συνεχίζουμε


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.