Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

ΜΗΝΑΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ Η ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ

 Οι ενέργειες αυτό τον μήνα αλλάζουν και μετά από ένα απρόβλεπτο και έντονο καλοκαίρι, ειδικότερα μετά τον Αύγουστο με τις ενέργειες όπου έφεραν σε εσωτερικό όμως βαθμό σοκ μέσα από απρόβλεπτα γεγονότα, είτε θετικά για κάποιους είτε αρνητικά, περνάμε σε ένα μήνα ήρεμο ήσυχο.


Καλούμαστε να βάλουμε τάξη όχι μόνο στην καθημερινότητα μας, αλλά και τάξη εσωτερική μέσα μας, και να δούμε με ρεαλιστικό μάτι πόσο ωριμάσαμε και αναβαθμιστήκαμε.


Η ζωή και οι εικόνες όπου έρχονται επάνω, φέρνουν μαθήματα αλλά και ωριμότητα μαζί, και όλα το πως τα βλέπουμε, ή πως τα αντιμετωπίζουμε, είναι αναλόγως την οπτική που έχουμε αλλά κυρίως την στάση όπου κρατάμε.


Έτσι αν στεκόμαστε πάντα στον αρνητικό πόλο και ό,τι γίνεται εστιάζουμε πάντα στο αρνητικό, τότε με αυτό τον τρόπο συνεχώς θα είμαστε σε μια μόνιμη θλίψη, άγχος και ανησυχία.


Όμως αν τα βλέπουμε μέσα από την θέση του παρατηρητή, πως όλα ακόμα και τα πιο δύσκολα, είναι εμπειρίες όπου έρχονται για να περάσουν, και να πάρουμε μέσα από αυτές κάτι θετικό όπου θα μας βοηθήσει στην εξέλιξη μας.


Τότε η πορεία μας και η καθημερινότητα μας, οι μικρές μας ώρες και στιγμές, αποκτούν περισσότερο ενδιαφέρον, αλλά γινόμαστε με αυτό τον τρόπο δάσκαλοι και μαθητές που συνεχώς μαθαίνουν για να αποκτήσουν περισσότερο γνώση και σοφία.


Διάβασε όλο το άρθρο εδω κ για καθε ωροσκόπο / ζώδιο ξεχωριστά


https://eviawoman.gr/%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82/%ce%bf%ce%b9-%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%bb%ce%ad%cf%88%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%bc%ce%ae%ce%bd%ce%b1-%cf%83%ce%b5%cf%80%cf%84%ce%ad%ce%bc%ce%b2%cf%81%ce%b9%ce%bf-%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%b4%ce%b7-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b5%ce%bc%cf%80%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b9%cf%89%ce%bd-%ce%bc%ce%b1%cf%83/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.