Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΚΛΕΙΨΕΩΝ 2024

 Μπαίνουμε στην περίοδο των εκλειψεων κ η πρώτη έκλειψη γινεται τώρα κοντα στις 25/3 στο ζώδιο του Ζυγού.


Πιο νωρίς στις 20/3, εχουμε και την Εαρινη Ισημερία που γινεται πλάι στην έκλειψη, δυο σημεια με πολυ υψηλη δυναμική.


Ήθελα να γραψω ότι συνήθως απο τη  παρατήρηση που έχω κάνει, βλέπουμε 5-6 μέρες πριν την έκλειψη να δρα μέσα απο γεγονότα κ αποκαλύψεις.


Ήδη λοιπον σήμερα φάνηκαν τα γεγονότα που συνδέονται με την έκλειψη που θα βγάλουν πολλά έξω στην φόρα κ θα ξεσκεπάσουν αλήθειες.


Οι εκλείψεις είναι υψηλά ενεργειακά σημεία.


Προσωπικά είμαι σε εκσταση όταν γίνονται αυτές, γουστάρω τρελά γιατι οι ενέργειες είναι στα χαι τους κ φανερώνεται έξω κάτι που αλλιώς μπορει να μην το βλέπαμε.


Χάρη σε μια τέτοια έκλειψη που έγινε στα γενέθλια μου στις 17/7/2019,  αποκαλύφθηκαν τα πάντα που παίζουν έξω στο συλλογικο νωρίτερα κ έφερε μοναδικές αλήθειες.


Αν εισαι ατομο όπου ο νους σου είναι ανοιχτος στην αλήθεια κ το νοητικο σου διψάει για ένωση με το πυρ της, τότε θα περάσεις υπεροχα .


Αν είσαι ένα άτομο που είσαι στον φόβο κ ακους επισης τους φοβισμένους αστρολόγους που δεν βλέπουν τίποτα άλλο πέρα απο τρομο φόβο κ συνταρακτικα γεγονοτα, τότε εκει  θα παραμείνεις κ δεν θα καλοπεράσεις.


Αλλα θα ελκύσεις αυτο που φροντίζουν να σου φυτεύουν όλοι αυτοι οι καλοθελητές.

Οι μαριονέτες κλοουν του συστήματος που σε θέλουν συνέχεια να φοβάσαι, να μην βλέπεις ποτε τιποτα καλο, σε εχουν τόσο πολύ εκπαιδεύσει στο αρνητικο που ακομα κ κάτι καλο να συμβαίνει, να βλέπειε κι εκεο το αρνητικο.


Είσαι ο δουλος τους, ο δουλος του μυαλου που εχουν φυτεύσει εκει εικονες βιας, αρνητισμου, είσαι το δουλάκι του συστήματος, πόσο χαίρονται όταν είσαι στην άρνηση, οταν δεν ελπίζεις τιποτα, ποσο χαίρονται όταν λες οτι τιποτα δεν αλλαζει.


Είσαι ο δουλος της λογικης που σου ρίζωσαν μέσα απο ταινιες, φιλμς, ειδήσεις, αρνητισμο, βια, πολεμο, τόοοση προσπάθεια τοοοσα χρονια, αιώνες για να εστιάζεις ΜΟΝΟ στην καταστροφή.


Η πρώτη εκλειψη λοιπον στον Ζυγό, στο ζώδιο της λογικής, κ δείχνει την λογικη κ τον νου τον κατευθυνόμενο μέσα απο ψέματα, θέατρα, παρασκήνιο κ πολλές μάσκες, πολλοι ηθοποιοι που παίζουν άλλους ρόλους για να σε κοιμίζουν.


Ζυγος οι μάσκες επίσης, η έξω εικόνα, το φαίνεσθαι, αλλο αυτο ππυ φαινεται κ αλλο αυτο που είναι.


Ήδη βλέπουμε τους ηθοποιούςβαλτούς του συστήματος, να βγαίνουν οι μάσκες τους, θα τα δούμε εν καιρώ.


Πρόσωπα του συστήματος που θέλουν να τιθασεύσουν την νέα δύναμη των ανθρώπων που σκέφτονται, που αντιστάθηκαν στην χουντα των εμβολίων.


Αυτοι τους καινε τωρα γιατι είμαστε η νέα δυναμική, είμαστε οι ανένταχτοι.

Έβαλαν λοιπον τα δικά τους πιονια να τους μαζεψουν κ να τους χειραγωγησουν πολλούς απο αυτους, με θεατρα, με ψευτικες παραστασεις, με ψευτικες υποσχεσεις, δικα τους άτομα που το παίζουν επαναστατες.


Για να δουμε τελικά ποσοι ανεμβο, ποσοι αληθινα έχουν αναπτύξει την ανώτερη λογικη του Ζυγου, που βλέπει πίσω απο τα πέπλα κ δεν πεφτει στο παραμύθι.


Είμαστε λοιπον τώρα μπροστα στην πύλη των αποκαλύψεων.

Για να σας δω 

Ποσοι θα πιστεψετε ή θα συνεχίζετε να πιστεύετε σε ένα μεγάλο παραμύθι που ξεκινησε εδω κ 4 χρονια.


Δεν πειράζει όμως.

Μπορει πολλοι να το φαγατε .

Αλλα ακομα κ λίγα άτομα αρκουν για να αλλάξουν την δυναμική στα παντα.


ΕΑΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ (20/3)


ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ (25/3)


ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.