Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

ΜΗΝΑΣ ΜΑΙΟΣ 2024 : ΑΝΘΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΕ ΈΝΑ ΝΕΟ ΤΡΌΠΟ ΥΠΑΡΞΗΣ.

 Μετά από ένα δύσκολο πέρασμα των δύο τελευταίων μηνών, όπου έφερε μια ολική διαγραφή και διάλυση σε προηγούμενα μοτίβα, στάση ζωής και συμπεριφορές ή σχέσεις μας, δηλαδή σε όλα τα πεδία .

Έρχεται ο Μάιος ο μήνας του Ταύρου, της φύσης, της ζωής και της ύπαρξης, για να φέρει την αναγέννηση, μια νέα εκκίνηση, και άνθισμα .

Ο Άρης μετά από 1,5 μήνα μέσα στους Ιχθύες, στο ζώδιο των τελειωμάτων και της ολοκλήρωσης, έκανε μια μεγάλη πολύ σημαντική εργασία, μετασχηματίζοντας το σημείο της συνείδησης μας, καθώς έφερε επάνω όλη την πλάνη και όλες τις ψευδαισθήσεις.

Η πλάνη όμως είναι αυτή όπου οδηγεί στην αφύπνιση, και έτσι εδώ μέσα από το πέρασμα του στον Κριό, φέρνει επάνω ένα νέο τρόπο, ένα βάφτισμα σε μια νέα πιο εξατομικευμένη μορφή ύπαρξης.


Δυναμισμός, εστίαση στα θέλω μας, και πολλές εκκινήσεις μπαίνουν μπροστά, τις οποίες τις επεξεργαστήκαμε όλο το προηγούμενο διάστημα και τώρα είναι η ώρα για να τις βάλουμε μπροστά.


Από την άλλη και η Αφροδίτη που είναι οι σχέσεις μας και οι ενώσεις έχει περάσει μέσα στον Ταύρο και η καθοδήγηση σε αυτές γίνεται πλέον με βάση ένα πιο υψηλό σύστημα αξιών που βασίζεται στην ελευθερία, την ανώτερη αξία όλων, στην αλήθεια και στην εμπιστοσύνη.


Μέσα από το ήθος και κατά πόσο αυτό υπάρχει και εκτιμάται σε άλλους ή στις δικές στάσεις και συμπεριφορές, είναι αυτές οι κινήσεις που γίνονται και είναι οι νέες βάσεις που μπαίνουν στο νέο οικοδόμημα που χτίζουμε στον καινούργιο κόσμο που ανατέλλει.


Αυτό μας το λέει και η Νέα Σελήνη στον Ταύρο που γίνεται στις 8/5, και είναι επάνω σε μια μοίρα που μιλάει για μια νέα Ήπειρος που ανατέλλει.


Ενώ η σύνοδος Δία Ουρανού που έγινε στον Ταύρο στις 21/4, έρχεται τώρα να ενεργοποιηθεί μέσα από αυτή την Νέα Σελήνη, και δείχνει την κατάρρευση στα παλιά συστήματα και την ανύψωση εκείνων που είναι ενάντια στο status quo.


Η κατάρρευση ενός κόσμου που υπηρέτησε τις αξίες μιας υλιστικής φιλοσοφίας είναι όλο και πιο έντονη και θα είναι συνεχώς για τα επόμενα 14 έτη. 


Βαρύτητα έχουν όλοι εκείνοι που δεν υπηρετούν τα ψέματα, τον κόσμο της ελίτ και της χλιδής, είναι ενάντια σε όποια χλιδή, ματαιοδοξία και εντυπωσιασμό.


Όλα αυτά τα μοτίβα καταρρέουν και μαζί όσοι ταυτίζονται ή προβάλλονται μέσα από αυτά.


Η απλότητα, η αυθεντικότητα, το φυσικό, το ήθος, οι ανθρωπιστικές αξίες και οι αρετές είναι οι νέες βάσεις που οικοδομούν το καινούργιο.


Οι ανυπότακτοι στο σύστημα και τα ελεύθερα πνεύματα είναι που κερδίζουν έδαφος, δύναμη και ισχύ.Ο ναρκισσισμός, η επίδειξη, ο εντυπωσιασμός σε μοτίβα, στάσεις ζωής και συμπεριφορές γκρεμίζονται.


Στο δεύτερο μισό του μήνα βλέπουμε ακόμα περισσότερο άνοιγμα και ελευθερία.


Επεκτάσεις, ανοίγματα και ευκαιρίες ανοίγουν.


Μέσα από την πολυαστρία στον Ταύρο που είναι ζώδιο φωνής, εδώ είναι ο λάρυγγας, ο λαιμός, ανοίγει η φωνή σε πλήθος κόσμου, και αυτό φέρνει ντόμινο αλήθειας που σοκάρει μέσα από αυτά που ακούγονται.


Ο παλιός κόσμος καταρρέει με ταχύτητα φωτός.


Εκείνοι που είναι στο ψέμα, στην ανηθικότητα, στην πονηριά, και στην εκμετάλλευση, τα βρίσκουν μπαστούνια.


Τα οικονομικά θα είναι ασταθή, αλλά ανοίγουν ευκαιρίες που φέρνουν νέες καινοτόμες λύσεις, ιδέες και τρόπους που βοηθούν σε έσοδα.


Νέες γνωριμίες με άτομα που είναι με τον άνθρωπο και στην αλληλεγγύη, είναι αυτά που φέρνουν βοήθεια και πολλές επαφές με γνωριμίες γίνονται.


Στις 21/5 ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους και εκεί μετά στις 24/5 περνάει και η Αφροδίτη και οι δύο πλανήτες της χαράς και της απόλαυσης, της αγάπης κινούνται μαζί για όλο τον μήνα .


Ενώσεις επαφές μέσα από συναντήσεις, ταξίδια, επικοινωνία, και μετακινήσεις.


Ενώ έσοδα από εμπόριο και αγορά ανοίγουν, όπως και ο τουρισμός, τα ταξίδια, καθώς ανοίγει η διάθεση για αυτά, για μετακινήσεις, να βγούμε έξω, να επικοινωνήσουμε και να απολαύσουμε.


Στις 23/5 μια Πανσέληνος στον Τοξότη που δίνει έμφαση στην ανάγκη μας για ελευθερία, ταξίδια και άνοιγμα οπτικής, ενώ φέρνει επάνω αλήθειες και συνειδητοποιήσεις.


Τέλος η μεγάλη μετακίνηση του Δία στις 26/5 στους Διδύμους, φέρνει βελτίωση σε πολλά είδη σχέσεων, όπως αυτές με συγγενικά μας πρόσωπα, ή κοντινό περιβάλλον όπου μπορεί τα προηγούμενα έτη να είχαν δοκιμαστεί.




Ενώ ωθεί όλο το κλίμα της περιόδου στο να ενωθούμε με άτομα εκείνα που μας ενθαρρύνουν και μας δυναμώνουν στην πορεία μας, ή στην συλλογική μεγάλη μετάβαση που είμαστε όλοι μας, κι έτσι να προχωρήσουμε μέσα από αισιοδοξία και εικόνες που δίνουν νέα οπτική, ενδυνάμωση και θεραπεία.


Ολη η πρόβλεψη για καθε ωροσκοπο ζωδιο ξεχωριστα εδω :


https://eviawoman.gr/%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82/%ce%bc%ce%b1%cf%8a%ce%bf%cf%83-2024-%ce%b1%ce%bd%ce%b8%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%b9%ce%b3%ce%bc%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%bd%ce%b5%ce%bf-%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%bf-%cf%85%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%be%ce%b7%cf%83/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0EM1jZ6fv9VI2VhXjbp_N6l2y5rRoO49y7H4wrov49YeJUsgpZuecadZ0_aem_bZ6POXFXtOKd8eMknjADkw



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.