Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Αστρολογία η συμπαντική σοφία



Η αστρολογία είναι η γλώσσα του σύμπαντος. Σου μιλάει μέσα από τις κινήσεις των πλανητών και το μόνο που χρειάζεται είναι να μάθεις να αποκωδικοποιείς τα σύμβολα της.
Το σύμπαν σου μιλάει μέσα από εκεί. Σου δείχνει ποιές περιόδους θα έχεις αρνητικά γεγονότα κ δοκιμασίες, οποότε να είσαι προετοιμασμένος, και πότε αντίστοιχα θα πηγαίνουν πιο ευνοικά ετσι ώστε να το εκμεταλλευτείς.
Αυτό όμως που στην ουσία θέλει είναι σε βοηθήσει να  ισορροπήσεις, να σε ανεβάσει από τα χαμηλά, και να σε κατεβάσει   όταν πετάς ψηλά.
Έτσι όταν μας επισκέπτεται ο  Δίας, νιώθουμε  λαμπεροί, μαγνητίζουμε τους άλλους, σαν μικροί Θεοί είμαστε στην κορυφή κατακτητές.
Εκεί πρέπει να προσέξουμε να μην ανέβουμε πολύ ψηλά και γίνουμε αλαζόνες, επιπόλαιοι και άπληστοι γιατί πολύ σύντομα ένας Κρόνος θα ςρθει και θα μας ζητήσει να πληρώσουμε για αυτή μας την συμπεριφορά.
Η Κρόνια εποχή, διαδέχεται αυτή του Δία και μας περιορίζει, μας συμμορφώνει, δικάζει την επιπόλαιη συμπεριφορά μας.
Ο Κρόνος έρχεται για να σου δείξει που υπερέβαλες σε εποχή Δία,
που πίστεψες ότι είσαι κάτι ανώτερο από τους άλλους, και δεν φέρθηκες ισότιμα.
Όποτε όσο πιο ψηλά ανέβηκες, τόσο πιο δύσκολο θα είναι μάθημα που επαναφέρει στην τάξη.
Το μυστικό ωστόσο είναι σε εποχές Δία να ανοιγόμαστε με μέτρο, ν' αρπάζουμε τις ευκαιρίες, αλλά να θυμόμαστε ότι αυτή η εποχή της εύνοιας γρήγορα θα παρέλθει.
Και όταν έρχεται ο Κρόνος,
να μην απογοητευόμαστε, αλλά να εκμεταλλευτούμε αυτήν την εποχή της εσωστρέφειας και του περιορισμού για να γίνουμε πιο σοφοί.
Και να έχουμε στραμμένο το βλέμμα προς τα πάνω, γιατί και αυτή η εποχή θα περάσει, και το σκοτάδι θα διαδεχτεί το φως, η θλίψη τη χαρά, η μελαγχολία την αισιοδοξία.
Έτσι η μαγική αυτή τέχνη της αστρολογίας θέλει να σου μάθει ότι όταν είσαι σε εποχή εύνοιας, έχε το βλέμμα ταπεινό προς τα κάτω,
ενώ όταν βρίσκεσαι στην κοιλάδα κοόταζε ψηλά και περίμενε την άνοδο προς την κορυφή.
Με αυτό τον τρόπο, ενώνεις το πάνω με το κάτω, έρχεσαι στο κέντρο, ακολουθείς τον ρυθμό του σύμπαντος και ισορροπείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.