Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Ουρανός Πλούτωνας & Ηλιακή Έκλειψη. Η μετάβαση



Αυτές τις μέρες με το τελευταίο τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα και την ηλιακή έκλειψη μαζί, γίνεται η μετάβαση σε μία άλλη εποχη που ύψιστη αξία θα είναι ο άνθρωπος και όχι το χρήμα.
Το σύμπαν μας οδηγειί από την εποχή της ύλης σ' αυτήν  της πνευματικότητας, της αγάπης, και σου λέει ότι όλα γίνονται για έναν σκοπό, αυτόν της εξέλιξης, της ανώτερης φύσης μας.                                                            Συνειδητοποίησε, σου λέει, πως αν μέχρι τώρα  κυβερνούσε το χρήμα, ο υπεύθυνος είσαι εσύ, γιατί του έδωσες αυτή τη δύναμη στρέφοντας εκεί όλη την ενέργεια της σκεψης σου, δίνοντας αξία σε αυτούς που το κατέχουν.
Έχεις όμως την δύναμη να το αλλάξεις, να το αντιστρέψεις, να τους αποδυναμώσεις.
Στρέφοντας  την ενέργεια σου σε ανώτερες αξίες και δείχνοντας με την συμπεριφορά σου αυτή την αλλαγή.  Κανένας δεν μπορεί να σου συμπεριφέρεται σαν δούλο και να σε υποβιβσζει, μόνο και μόνο επειδή κατέχει την δύναμη  του χρήματος.
Υπερασπίσου την αξία σου, σκέψου ότι όλοι είμαστε ίσοι και κανένας ανώτερος η κατώτερος.
Από την άλλη εσύ  που συνεχίζεις να κυριεύεσαι από τα χρήματα, σημαίνει πως έχεις  στρέψει τόσο πολύ όλη σου την ενέργεια στο πως θα τ' αποκτήσεις που έχεις αφήσει τα κατώτερα σου πεδία να σε κυβερνάνε, και έχεις ξεχάσει τον κυριότερο λόγο ύπαρξής σου.
Αυτόν της πνευματικής σου εξέλιξης, αγάπης και σεβασμού προς την κάθε  ψυχή.
Άφησες το 'ζώο' να σε κυβερνάει, έμεινες στο στάδιο του προιστορικού ανθρώπου.
Τ' αποτελέσματα της απληστίας και της εγωιστικής συμπεριφοράς έχουν ήδη ξεκινήσει.
Μην εκπλαγείς γιατί ο υπεύθυνος είσαι εσύ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.