Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Πρώτη ομάδα υπηρεσίας : Η Γενιά του ΄60



Δυο είναι οι ομάδες που θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στα επόμενα 
χρόνια και θα βοηθήσουν τον κόσμο να μεταφερθεί σε έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης, και να αντιμετωπίσει την ζωή του μέσα από μια άλλη οπτική,μια διαφορετική φιλοσοφία.
Καθώς οι παλιές αξίες και τα δεδομένα που πίστεψε ο κόσμος φθίνουν, μέσα στα χρόνια που ο Κρόνος θα είναι στον Τοξότη,πολλοί θα αναρωτηθούν για το νόημα της ζωής τους, χωρίς να ξέρουν όμως πως θα πρέπει να κινηθούν, μη ικανοποιημένοι, αναποφάσιστοι, μπερδεμένοι.
Οι ομάδες αυτές υπηρεσίας ενεργοποιούνται σταδιακά για τα επόμενα δυο χρόνια, μέσα από τις εκλείψεις, με έναρξη τις δυο πρόσφατες, δηλαδή στις 13/09 και στις 28/09.
Η πρώτη κύρια ομάδα αποτελείται από άτομα γεννημένα στα χρόνια που ο Ποσειδώνας ήταν στον Σκορπιό, και ο Πλούτωνας στην Παρθένο, δηλαδή από την δεκαετία του 1960, και συγκεκριμένα από τις αρχές του '60 και μέχρι και το 1970.
Η γενιά αυτή έχει να παίξει πολύ σπουδαίο ρόλο, μια γενιά παρεξηγημένη, που αν και γεννήθηκε σε χρόνια επανάστασής και αλλαγών, δεν μπόρεσε να εκφράσει όλο το δυναμικό της και τις πραγματικές της πεποιθήσεις, μια που αφέθηκε και ακολούθησε τα πιστεύω των προηγούμενων γενεων, χωρίς να κάνει τελικά καμιά επανάσταση...
Η γενιά αυτή μέσα από την υπερβολική της ευαισθησία, και το πολύ δυνατό της μυαλό, αντί να επιμείνει και να εφαρμόσει τις αλλαγές, οδηγήθηκε στην απάθεια, σκλαβώθηκε στα πιστεύω των παλιότερων,  και πολλοί από αυτούς αφέθηκαν στα ναρκωτικά, αντί της επανάστασης.
Μια γενιά αδικημένη, υπερευαίσθητη που ακολούθησε λάθος δρόμο, της δίνεται τώρα η ευκαιρία να δράσει, να προσφέρει την υπηρεσία της και να εξιλεωθεί..
Η γενιά του 1960 είναι έτοιμη πλέον να προσφέρει όλα της τα χαρίσματα και να αναλάβει, έστω και καθυστερημένα, να οδηγήσει την ανθρωπότητα σε πιο πνευματικά μονοπάτια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.