Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Δεύτερη ομάδα Υπηρεσίας...Γενιά του '70


Η δεύτερη ομάδα που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην υπηρεσία και στην οδήγηση της ανθρωπότητας σε έναν άλλον τρόπο σκέψης και φιλοσοφίας, διαφορετικού στοχασμού, περιλαμβάνει τα άτομα που γεννήθηκαν στην δεκαετία του 1970 με 1984, την γενιά με Πλούτωνα στον Ζυγό και Ποσειδώνα στον Τοξότη.
Η γενιά αυτή διακρίνεται για την ανοιχτή και ελεύθερη της σκέψη, για τις αντιλήψεις της περί ισότητας και ίσων δικαιωμάτων των δυο φύλων, και για την πνευματική φιλοσοφία της και τον ιδεαλισμό της για την ζωή, και θα οδηγήσει έτσι στην εξέλιξη του κόσμου μέσα από τις ιδέες της και την μεταμόρφωση του σε κάτι πιο ουσιώδες.
Και οι δυο ομάδες μαζί από το 2008 με την είσοδο του Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου, δοκιμάστηκαν για την εμπιστοσύνη τους, για την ενάρετη φύση τους και την ειλικρινή διάθεση προσφοράς τους στον άνθρωπο, όπου θα οδηγήσει στην εξέλιξη του.
Μέσα από το ζώδιο του Αιγόκερου, ο Πλούτωνας κατά τα χρόνια 2008 -2010, έβαλε δοκιμασίες στην γενιά του 1960-1971, και αργότερα από το 2011 - 2013 αντίστοιχα, δοκιμάστηκε η γενιά του 1970-1984.
Τώρα οι δυο αυτές ομάδες, ήδη ενεργοποιημένες, θα βοηθήσουν τον κόσμο που έχει χάσει την κατεύθυνση του, και τον δρόμο του, να αλλάξει την οπτική του και να βρει νέο νόημα και ουσία.
Τ άτομα αυτά στα επόμενα δυο πολύ σημαντικά χρόνια, όπου πολλοί θα οδηγηθούν στην απελπισία και στην απογοήτευση, θα φτιάξουν την γέφυρα μεταξύ παλιού τρόπου σκέψης με καινούργιας οπτικής, δίνοντας ελπίδα και φως.
ΟΙ δυο αυτές γενιές στην ουσία έρχονται πλέον να παίξουν τον πιο σημαντικό ρόλο στην ιστορία.
Να δώσουν όραμα και ελπίδα και να γεφυρώσουν τις προηγούμενες γενιές με τις επόμενες.
                                    ....Ο πολεμιστής είναι πολύ χαρούμενος και έτοιμος.....
                                                    ...Βασικά ήταν έτοιμος από πάντα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.