Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Συλλογικότητα




 · 
Η συλλογικότητα δεν βασίζεται στην εξάρτηση, αλλά έχει να κάνει με την στάση σου μέσα στην κοινωνία, όπου συνυπάρχεις μέσα από την συνεργασία, χωρίς να θέλεις να μειώσεις τον άλλον για την προσωπική σου επιθυμία, αλλά να τον σκέφτεσαι σαν να ήσουν εσύ, να τον συναγωνίζεσαι, να τον υπερασπίζεσαι, και να έχεις σχέση ισότιμη και χωρίς συμφέρον.
Αυτές είναι και οι οδηγίες που σου δίνει ο Δίας από την Παρθένο, από αυτή την χρονιά και βοηθάει έτσι στο έργο του Πλούτωνα, που είναι η μεταμόρφωση της κοινωνίας από ατομική σε συλλογική, ειδικότερα από το 2025 και μετά.
Έτσι αν έχεις μια επιχείρηση και έχεις υπαλλήλους, θα πρέπει να τους συμπεριφέρεσαι σαν να ήσουν εσύ στην θέση τους, να τους σέβεσαι κι όχι να τους εκμεταλλεύεσαι.
Αν κάποιος από αυτούς δεν ταιριάζει στην ομάδα σου, στο σχέδιο της επιχείρησης σου, τότε απλά μην συνεργάζεσαι μαζί του.
Το να τυγχάνει να είσαι εσύ από την πλευρά εκείνου που δίνει την αμοιβή, δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω, από ότι από την άλλη πλευρά ο άλλος σε πληρώνει με την αντίστοιχη εργασία του.

 Δίνεις χρήμα παίρνεις εργασία...
Έτσι αν θέλεις να εχεις μια πετυχημένη επιχείρηση στη νέα εποχή, εγκατέλειψε τους πρωτόγονους τρόπους που θυμάσαι από τότε που ήσουν στην ζούγκλα..
Γιατί αυτοί οι τρόποι απλά δεν είναι ανθρωπινοί και η νέα εποχή θέλει μόνο ανθρώπους..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.