Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Η λέξη της χαράς η δύναμή σου



Από αυτή την πανσέληνο και μετά, και για ένα δίμηνο, περνάμε σε μια μεταμορφωτική διαδικασία, όπου τα πάντα μέσα μας, στο σώμα μας, στο μυαλό μας, στην ενέργεια μας αλλάζουν.
Και όλο αυτό το διάστημα, το Σύμπαν, σου δίνει μια λέξη που πρέπει να χρησιμοποιήσεις σαν δύναμη, την λέξη της χαράς.
Με την βοήθεια της Αφροδίτης, οπού εδώ και ένα δίμηνο περίπου, βρίσκεται στον Λέων, το Σύμπαν σου λέει εστιάσου μέσα σου, και δες ποια είναι αυτά τα μικρά πράγματα στην ζωή σου, οι μικρές τελετουργίες που σε κάνουν χαρούμενο, και κάνουν την ψυχή σου να χαμογελάει.
Απομονωμένος, στρέψε την προσοχή στον εαυτό σου, και γέμισε την καθημερινότητα σου, από το πρωί μέχρι το βράδυ με σκέψεις που σε οδηγούν στην χαρά.
Κάνε μια δουλειά πχ, που μπορεί να μην είναι καλοπληρωμένη, αλλά είναι μια δουλειά που σου αρέσει, και αυτό είναι το πιο σημαντικό.
Δίνοντας εντολές χαράς στο μυαλό σου, τα συναισθήματα σου κυλάνε σαν νερό μέσα στο σώμα σου, και ξεπλένουν όλα τα κύτταρα σου, καθαρίζοντας όλες σου τις τοξίνες.
Οι σειρήνες σε αποσυντονίζουν, σε μπερδεύουν, και θέλουν να είσαι σε μια συνεχόμενη θλίψη, και το μυαλό σου στραμμένο στην απαισιοδοξία.
Από αρχές Σεπτέμβρη μπαίνεις στην τελική διαδικασία μεταμόρφωσης, με τον Κρόνο να βαδίζει στην 29η μοίρα του Σκορπιού, την πιο καρμική μοίρα όλου του ζωδιακού.
Από τέλη Οκτώβρη, βρίσκεσαι πια στο νέο σου σπίτι, και το Σύμπαν σου παραδίδει τα κλειδιά .
Κι εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να το φροντίσεις, να είναι πάντα καθαρό, φωτισμένο και λαμπερό…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.