Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Κρόνος τετράγωνο Αφροδίτη


Αυτή την εποχή θέλεις να είσαι μόνος σου, σιωπηλός, και θλιμμένος...κ να μαζέψεις τις δυνάμεις σου...Κι έτσι πρέπει....
Τώρα βρίσκεσαι στο πέρασμα από το παλιό στο καινούργιο.
Και μεταμορφώνεσαι, και αφήνεις πίσω σου τον παλιό τρόπο σκέψης, τις παλιές άξιες, τις φθαρμένες αντιλήψεις, τις σάπιες σχέσεις, αφήνεις πίσω την παλιά σου ζωή..
Διανύοντας τώρα το μονοπάτι αυτό, το σύμπαν σε βάζει ν' αναθεωρήσεις τις σχέσεις σου, και σου λέει πως κάποιες από αυτές πρέπει να τελειώσουν.
Γιατί η νέα εποχή σε θέλει αυτόνομο, υπεύθυνο, και αυθεντικό.
Οπότε, σχέσεις που δεν είναι αληθινές και ισόβαθμες, διαλύονται, σχέσεις ελέγχου τελειώνουν, σχέσεις υποβιβασμού κ εξουσίας, σχέσεις αφεντικού-υπηρέτη, σχέσεις δυνατού-αδύναμου, σχέσεις συμφέροντος κ προσωπικής προβολής, το σύμπαν τις διαλύει, τις καταστρέφει..
Με το Κρόνο στον Σκορπιό, τα τελευταία χρόνια, μπήκες στην δοκιμασία του να αναμετρηθείς με τον εαυτό σου, να εκφράσεις τα πάθη σου, να εκδηλώσεις τους φόβους σου, και στο τέλος να κερδίσεις ένα δώρο, το δώρο της δύναμης σου.
Ελεύθερος πια από τους φόβους σου και τις αδυναμίες σου, είσαι έτοιμος να χρησιμοποιήσεις αυτή την δύναμη για να δημιουργήσεις και όχι  να καταστρέψεις, για να βοηθήσεις κι όχι για να ποδοπατήσεις, για να φωτίσεις κι όχι να εκμηδενίσεις, να αγαπήσεις κι όχι να εξουσιάσεις.
Μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου ο Κρόνος, θα κινείται στον Σκορπιό, σταθεροποιώντας την δύναμη σου, και όλο τον Αύγουστο θα συναντηθεί με την Αφροδίτη, και θα απογυμνώσει σχέσεις που δεν βασίζονται στο φως, στην αγάπη και στην αλήθεια.
Μετά μόλις περάσει στο Τοξότη, θα φέρει τη δικαιοσύνη, θα δικάσει τα ψέματα.
Μην φοβάσαι αν κινείσαι συμφώνα με τους νόμους του σύμπαντος και με αλήθεια.
Απόλαυσε την ροη και αποδέξου αυτό που έρχεται.
Αν είσαι αυθεντικός ήρθε η ώρα να παραλάβεις τα δώρα σου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.