Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Πλούτωνας στον Αιγόκερω





Όλοι οι πλανήτες στο σύμπαν αυτή την στιγμή, δουλεύουν για να επιτελέσουν το έργο του πιο δυνατού πλανήτη του Πλούτωνα, που εκφράζει την δύναμη που κινεί τα πάντα στο σύμπαν.
Αυτό το έργο που έχει ξεκινήσει από το 2008 με την είσοδο του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, είναι να γκρεμίσει ότι σάπιο, ψεύτικο, βρώμικο, έχει χτιστεί στην κοινωνία και είχε αποθεωθεί κατά τα χρόνια που είχε κάνει την είσοδο του ο Ποσειδώνας στον Αιγόκερω (1984-1998).


Σε εκείνα τα χρόνια όπου είχε ιδανικοποιηθεί η τάση του "θέλω να φτάσω ψηλά, θέλω να δείξω ότι είμαι κάτι στον κόσμο, θέλω να είμαι φιλόδοξος, θέλω θέλω θέλω", και έβλεπες ακόμα και την επιρροή στην μόδα που είχε αλλάξει, και τα ταγιέρ και οι γραβάτες ήταν in, εκείνα λοιπόν τα χρόνια ο καθένας με τα πτυχία του, με την  φιλοδοξία να κατακτήσει μια υψηλή θέση στην κοινωνία, με το να προσπαθεί να είναι στην κορυφή, χρησιμοποιούσε ότι μέσο είχε και όποιον είχε για να το καταφέρει..

Έτσι βλέπουμε την αποθέωση των πολιτικών, την αποθέωση του τραπεζικού συστήματος, την αποθέωση του κυριαρχίας του ψέματος σαν μέσο ανόδου.
Και έτσι τώρα η καθαρή δύναμη του σύμπαντος έρχεται να ξεβρωμίσει όλο αυτό το σύστημα που στηρίχτηκε σε ψεύτικες βάσεις, να το γκρεμίσει και να το ξαναχτίσει από την αρχή. 
Κάτω από την κυριαρχία του Πλούτωνα, όπου τίποτα δεν αντιστέκεται και σαρώνει τα πάντα, με την δύναμη του υποτάσσονται όλοι οι υπόλοιποι πλανήτες για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί αυτό το έργο.

Έτσι ο Δίας από τον Λέων, μας λέει ότι πρέπει να αφήσουμε την έπαρση και την προσωπική προβολή, ο Ουρανός μας λέει να αφυπνιστούμε και να δούμε πέρα από το εγώ μας, ο Κρόνος μέχρι το τέλος του καλοκαιριού βγάζει την αλήθεια που κρύβουμε όλοι μέσα μας, ο Ποσειδώνας βοηθάει στο να καλλιεργήσουμε την συμπόνοια και την αλληλοβοήθεια.
Ακολούθησε την ροή του σύμπαντος, μην αντιστέκεσαι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.