Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Έκλειψη Βάπτισης


Όλο αυτό το διάστημα , στον μήνα των Εκλείψεων, βρίσκεσαι μέσα στα Ποσειδώνια νερά , βρίσκεσαι κάτω από την θάλασσα, μέσα στον ωκεανό .
Και  θέλεις να είσαι εκεί, γιατί μόνο εκεί νιώθεις ζεστασιά, νιώθεις  πληρότητα και αρμονία.
Μέσα εκεί στην ησυχία, στην ηρεμία, κάτω εκεί  στον Ποσειδώνιο κόσμο, τα μάτια  κλείνουν, και τότε ανοίγουν τα εσωτερικά, τα μάτια της ψυχής.
Και  μέσα εκεί, στην απεραντοσύνη,   ανακαλύπτεις  τον αληθινό εαυτό,  ακούς την φωνή  της ψυχής  που είχε σιωπήσει από την έξω πραγματικότητα, από την φασαρία της ύλης.
Και  τα εσωτερικά  της όργανα , με  διαίσθηση αλάνθαστη  σε οδηγούν , δάσκαλοι σοφοί  και δυνατοί ,  δείχνουν μοναδικές  αλήθειες.
Και  το μονοπάτι που σε οδηγεί στην Σεληνιακή Έκλειψη  είναι δρόμος φωτεινός,  γιατί φωτίζεται από μέσα .
Και ο δυνατός εσωτερικός  σου φακός, βλέπει από μακριά  την εικονική πραγματικότητα  που έζησες, διακρίνει σιγά σιγά την στημένη βιτρίνα  ζωής που στήθηκε , πλησιάζοντας πιο κοντά βλέπει  ολοκάθαρα πια  τα  ψεύτικα τα είδωλα τα εξιδανικευμένα.
Ολάκερες παραστάσεις πλαστές, μια ζωή απομίμησης,  φτιαγμένη  μέσα από  ρόλους  από την τηλεόραση , ρόλοι  χειραγώγησης,  μέσα από τον κόσμο  της, δημιούργησαν  τον κόσμο σου.
Σενάρια εξαπάτησης,  με τις  δικές τους αξίες,  που καθόρισαν την ευτυχία σου και την δυστυχία σου, χειριστικά συναισθήματα μέσα από  τις ειδήσεις τους,   δικά τους πιστεύω που έπεισαν  να  ακολουθήσεις .
Αχτίνες  φωτός  η θάλασσα γεμίζει , έκρηξη λαμπερή στον ωκεανό , μια διαύγεια ολάκερη που  φωτίζει  τον φανταστικό κόσμο που  πίστεψες , που σου πρόβαλαν και ζούσες, κι εσύ ανακαλύπτεις  την υποκρισία, το ψέμα , την δολιότητα, την θεοποίηση, την ατελή σου κατάσταση που δεν μπόρεσες  να φτάσεις  αυτούς , τους ψεύτικους, τα είδωλα,  σου δείχνει  την απάτη σε όλα, την απάτη στην φτώχεια, στα σενάρια,  στα συναισθήματα, στην αναλήθεια, που σε αποθάρρυναν, σε αδίκησαν, σε δείλιασαν, σε μείωσαν, και σε έφεραν σε κατάσταση απόγνωσης, απελπισίας, θλίψης , σε εξόρισαν από την ζωή σου, σε απομάκρυναν  από την αληθινή ευτυχία.
Ένα χάρτινο σκηνικό της ζωής καταρρέει, που σε οδήγησε στην αδράνεια, στην ακινησία, στην απογοήτευση, καταστρέφεται από  τις  δυνατές  ακτίνες της ψυχής .
Έκσταση  συναισθημάτων , αυτή  η  Έκλειψη,  σου δείχνει την αλήθεια.
Και ανοίγεις τα μάτια ,  και οδηγείσαι ψηλά, στην επιφάνεια , εκστασιασμένος…
Και Φωτισμένος  …
Βγαίνεις από το νερό…
Βαπτισμένος…





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.