Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Η συλλογική κοινωνία σχηματίζεται



Στην συλλογική κοινωνία που οδηγούμαστε, και θα έχει διαμορφωθεί από το 2020 κ μετά, δεν υπάρχουν και δεν ψάχνουμε για στηρίγματα.
Στην κοινωνία αυτή, του μέλλοντος, που τώρα δημιουργείται, ο καθένας από εμάς, είναι αυτόνομος και μπορεί μόνος του να βαδίσει.
Στην συλλογική κοινωνία δεν υπάρχουν σχέσεις όπου ο ένας κρεμιέται από τον άλλον, η συλλογικότητα άλλωστε δεν σημαίνει εξάρτηση.
Δηλώνει είμαι αυτόνομος, και όλοι μαζί συμμετέχουμε για το καλό της ανθρωπότητας, μέσα από αυτή την ακεραιότητα μας.
Αυτή την εποχή όπου καθημερινά έρχονται δυνατές ενέργειες από το Σύμπαν, οι σχέσεις γενικά, κ ειδικότερα μεταξύ των ζευγαριών, είτε νέες είτε παλιές, περνάνε φοβερές δοκιμασίες.
Κι αυτό γιατί αυτές τις μέρες, δημιουργείται γύρω από τον καθένα μας, από το σώμα μας, ένα πεδίο ενέργειας, ένας κύκλος γύρω από κάθε οντότητα, που βάζει όρια, δημιουργείται το αόρατο πεδίο απόστασης.
Οπότε καθένας τώρα νιώθει, ότι θέλει τον χώρο του, ότι δεν μπορεί να βρίσκεται πολύ κοντά στον άλλον, δημιουργούνται τώρα νέα πεδία, όπου δείχνουν πλέον ότι η συνύπαρξη και ο τρόπος που συνδεόμασταν, θα είναι εντελώς διαφορετικός.
Τα ζευγάρια αυτή την εποχή, μετατοπίζονται εσωτερικά κ εξωτερικά οι ενέργειες τους, θηλυκή με αρσενική, και αυτό θέλει χώρο και χρόνο για να σχηματιστεί ,κ όλο αυτό που συμβαίνει, είναι μέσα στο σχέδιο του Σύμπαντος, της συλλογικής οικογένειας που διαμορφώνεται και όλοι συμμετέχουμε.
Αυτές οι μέρες που όλοι νιώθουμε τις ιδιαίτερες ενέργειες τους, είναι μέρες που μας οδηγούν στο μέλλον.
Σε ένα μέλλον λαμπερό κ φωτεινό, όπου τίποτα δεν θα είναι το ίδιο πια κ όπως το ξέραμε.
Στο μέλλον της Αγάπης μέσα από την συλλογικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.