Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Πλουτώνια Δόνηση σε νέα συχνότητα


Πλουτώνιες μέρες, έντονα μεταμορφωτικές, κ νιώθεις την αλλαγή ενέργειας στο δέρμα σου, κ έντονη είναι η αίσθηση στην αύρα σου, νιώθεις ατμούς ανοδικά να φεύγουν, κ όλα τ 'αρνητικά συναισθήματα που μέχρι τώρα αιώνες σε πότιζαν, το σώμα σου να τ' αποβάλλει.
Μέσα σε αυτές τις ημέρες, όπου γίνεται η μεταμόρφωση κ η αλλαγή σαν σίφουνας στην ενέργεια σου, είναι λογικό να νιώθεις αποσυντονισμένος, ανικανοποίητος, αφού από εδώ κ πέρα σε άλλη συχνότητα το Σύμπαν σε τοποθετεί, με άλλη ενέργεια από πριν κ δόνηση θα υπάρχεις.
Μοναδικός στην δουλειά του ο Πλούτωνας, κ έχει αναλάβει δυναμικά αυτή την εκκαθάριση και την αποτοξίνωση από τα απόβλητα που κατάφεραν κ σου φόρτωσαν.
Και ο Αρης βοηθάει κ βγάζει ατμούς από τοξίνες προς άνωθεν να φεύγουν κ το Σύμπαν να τις τακτοποιεί.
Και όλο το στοιχείο του νερού ενεργοποιημένο, κ όλα τ 'αρνητικά συναισθήματα, φόβου, πίκρας, αμφιβολίας, μίσους, ανήκουν πλέον στον παλιό κόσμο, και τώρα δεν χρησιμεύουν πουθενά πια.
Και καθώς αυτά εξατμίζονται, και αέρας γίνονται, νιώθεις όλο και πιο δυνατός, γιατί τώρα αντί για φόβο, με κύματα αγάπης σε ποτίζει το Σύμπαν, κ αντί για απογοήτευση με εμπιστοσύνη κ εκτίμηση γεμίζεις.
Μην ανησυχείς, μέσα στον σίφουνα μόλις εισήλθες, κ θεραπεία έχεις , και μέσα στην νέα συχνότητα απανωτά θαύματα γίνονται.
Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι αφεθείς με πίστη μέσα στην ροή του ανεμοστρόβιλου που σε οδηγεί στη νέα σου διάσταση, στη νέα σου συχνότητα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.