Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

H Nέα Σελήνη Απριλίου στον Κριό - Άλμα Συνείδησης


Ουρανός στην 28η μοίρα του Κριού. Στην ίδια μοίρα που βρέθηκε πέρσι το καλοκαίρι κι έκανε μια τρίμηνη στάση, από τον Ιούνιο του 2017 μέχρι και τον Σεπτέμβριο 2017. Ταυτόχρονα κατά την πολύμηνη στάση του, τον Αύγουστο 2017, έλαβαν μέρος και οι δυο πρώτες εκλείψεις στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου.
Μέσα από την μοίρα αυτή τριγώνησε και την μοίρα της Ηλιακής Έκλειψης (21/8),  στην 28η μοίρα Λέοντα, μοίρα του Βασιλικού Αστέρα Ρέγκιουλους.
Μέσα από την επιρροή του τριγώνου, βοήθησε ιδιαίτερα την εκδήλωση της Ηλιακής Έκλειψης.
Μέσα από τις θετικές επιρροές, η λέξη της χαράς αντήχησε δυνατά, μέσα από τον δυνατό βρυχασμό του Λιονταριού, που γινόταν η Έκλειψη αυτή.
Μια έντονη ενέργεια για έκφραση κ εκδήλωση του παιδιού μέσα μας, μιας ζωής όπου η αγάπη και το πάθος για ζωή και χαρά βρόντηξαν όλο το Σύμπαν, δηλώνοντας έντονα την επιθυμία. Μια μερίδα θαρραλέων σαν τον Βασιλίσκο Ρέγκιουλους που έγινε η Έκλειψη, μέσα από την γενναιότητα τους έκαναν την αρχή, ταρακούνησαν την ενέργεια της στασιμότητας και της ασφάλειας, πήραν ρίσκο, κίνησαν τις αλλαγές.
Δυο μοίρες τώρα, πριν ο Ουρανός πλησιάσει τον Ταύρο, η ενέργεια για απόλαυση και μια πιο αυθεντική ζωή δυναμώνει, σαν το πιράνχας που ετοιμάζεται να καταβροχθίσει οτιδήποτε του στερεί το δικαίωμα για ζωή. Μια Νέα Σελήνη πλησιάζει στις 16/4. Και δείχνει ήδη τις διαθέσεις της. Ο Ουρανός στην 28η μοίρα από την μία συμμετέχει στενά με Ήλιο και Σελήνη (Σύνοδος), και δείχνει το ξεκίνημα των αλλαγών μέσα από την εσωτερική εξέγερση και την ανάγκη για να έχουμε εμείς τα ηνία της ζωής μας. Ταυτόχρονα λίγες ώρες μερά την Νέα Σελήνη, ο Χείρωνας ο Πλανήτης που ενώνει το γήινο με το ουράνιο, τον θνητό άνθρωπο με την ουράνια θεϊκή φύση του, αλλάζει ζώδιο και κλείνει έναν κύκλο 50 ετών. Κλείνει μια εποχή σοφίας που οδήγησε σε απελευθέρωση από πεποιθήσεις και δεσμά. Καθώς ο Χείρωνας κινείται μεταξύ Κρόνου και Ουρανού, κάνοντας την μετάβασή του, ξεκινώντας έναν νέο 5Οετή κύκλο από τον Κριό δηλώνει και το άλμα υπέρβασης που επετεύχθη στον προηγούμενο. Μέσα από την σοφία που απέκτησε, ανυψώθηκε και ενώθηκε με την πηγή του. Δυο μεγάλες αλλαγές που οδηγούν σε ένα μεγάλο κοσμικό άλμα και δηλώνουν συνειδητά τον ανυψωμένο άνθρωπο που μέσα από το θάρρος του, την σοφία του, αποφασίζει να κινήσει την ενέργεια δυνατά και ν αλλάξει τον ρου της ιστορίας. Οι σεισμικές δονήσεις που φέρουν τα γεγονότα, ηχηρά ήδη ακούγονται. Το άλμα της συνείδησης. Της συλλογικής υπέρβασης. Δονεί τις αλλαγές. Καλή ανύψωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.