Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ (30/8) 'Η ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ'. ΟΙ ΒΑΘΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ


Αυτές οι μέρες περιέχουν ησυχία, τάση για ενδοσκόπηση ανάλυση κ ηρεμία.
Από σήμερα κ ο Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου, ζώδιο όπου κυβερνάει και δυναμώνει την ενέργεια της Παρθένου, την τάση για απόσυρση μοναχικότητα που καλείται να πράξει για να φέρει σε πέρας την εργασία, το έργο που απαιτείται.
Παρθένος ζώδιο μοναχικό κρατάει μέσα του την σοφία, αυτή που μπορεί κ διακρίνει κ ξεχωρίζει το ωφέλιμο από το άχρηστο, μια διεργασία που απαιτεί περίσκεψη κ αφοσίωση.
Αύριο η σελήνη περνάει κι αυτή στην Παρθένο για να σχηματίσει μια νέα σελήνη και πέντε πλανήτες μαζί σε τρίγωνο με Ουρανό εκπορεύουν νέα γνώση, κρίση κ διάκριση η οποία έρχεται μέσα από το πεδίο των εμπειριών του καθενός.
Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου, το ζώδιο που κυβερνά ο Χείρωνας.
Ερμής ο κυβερνήτης Διδύμων, όπου οι Δίδυμοι για την Μπέιλη είναι το ζώδιο της Γης.
Γιατί οι Δίδυμοι είναι οι ψυχές, είναι οι εμπειρίες κ η γνώση που παίρνει η ψυχή σε κάθε ενσάρκωση της για να καταφέρει να έρθει σε πληρότητα.
Ο Ερμής των Διδύμων στο ζώδιο της Γης λοιπόν, βρίσκεται στην Παρθένο κ σε έξαρση κ κυβερνάει την νέα σελήνη.
Στην Παρθένο ανήκει ο Χείρωνας ο σοφός πρακτικός που αντλεί την σοφία του μέσα από τα τραύματα κ τον πόνο που τον κρατά ταπεινό κ σιωπηλό.
Καταφέρνει όμως μέσα από τις εμπειρίες του να διδαχτεί κ να γίνει θεραπευτής σοφός κ μέντορας.
Είμαστε εδώ λοιπόν, στην εβδομάδα αυτή της ησυχίας, σε εσωστρέφεια καθώς μια συγκομιδή εμπειριών καλλιεργήθηκε μέσα από τραύματα εμπειρίες πόνο, για να έρθει στο φως τώρα επάνω σαν έργο να δοθεί προς υπηρεσία.
Κάθε εμπειρία κ ένα φως όπου συνθέτει κ σχηματίζει τον βαθμό συνειδητότητας μας. Την οπτική μας γωνία, τον τρόπο όπου ο καθένας βλέπει κ ορά τον κόσμο του.
Ουρανός σε τρίγωνο με όλους τους πλανήτες .
Με Ήλιο Σελήνη Ερμή Άρη Αφροδίτη.
Φέρνει σε ένωση ομάδες άτομα που έχουν κοινές αξίες εμπειρίες τραύματα, ενώνει μαζί εκείνους που έχουν καθαρή θέληση κ δράση για να προσφέρουν έργο, με ανιδιοτέλεια με απλότητα με αγνά κίνητρα.
Η Αφροδίτη εδώ βρίσκεται στην Παρθένο , εκφράζει μια δυσαρέσκεια σε ότι δεν της αρέσει καθώς ζητάει το αγνό κ το απλό στην υπηρεσία της αγάπης.
Μαζί με τον Ουρανό σε τρίγωνο, καθότι βρίσκεται στην πτώση της, λειτουργεί διασπαστικά κ φέρνει χωρισμούς κ ξεχωρίζει την ήρα από το στάρι.
Διασπάει όσους δεν έχουν κοινή θέληση κίνητρα κ αξίες.
Ξεχωρίζει τους κερδοφόρους από τους μη.
Τους ωφελιμιστές που κοιτάζουν το συμφέρον τους, κ λειτουργούν μέσα από τον νου, από αυτούς που βάζουν μπροστά την καρδιά, τον αλτρουισμό κ τον άνθρωπο.
Ούτως η άλλως είμαστε στην εποχή όπου το σχίσμα της ανθρωπότητας είναι παρών κ φανερό.

Κλείνω το άρθρο αυτό.
Με ένα απόσπασμα για την Παρθένο.
Από την Αλίκη Μπέιλυ :
'..Η Παρθένος συμβολίζει τα βάθη, το σκοτάδι, την ησυχία και τη θέρμη· είναι η κοιλάδα της βαθιάς εμπειρίας όπου ανακαλύπτονται μυστικά και τελικά “έρχονται στο φως”·
είναι ο τόπος των αργών, ήρεμων κι όμως ισχυρών κρίσεων και περιοδικών αναπτύξεων που συμβαίνουν στο σκοτάδι κι όμως οδηγούν στο φως.
Είναι το “στάδιο τύφλωσης” που απαντάται στα Τεκτονικά τυπικά και προηγείται πάντοτε του δώρου του φωτός.
Η Παρθένος εκπροσωπεί τη “μήτρα του χρόνου” όπου το σχέδιο του Θεού (το μυστήριο και το μυστικό των αιώνων) ωριμάζει βραδέως και – με πόνο και στενοχώρια και δια της πάλης και της διαμάχης – έρχεται σε εκδήλωση στο τέλος του καθορισμένου χρόνου...'

Νέα Σελήνη στην Παρθένο (30/8)
Στην 6.46 μοίρα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.