Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ

 



Το ξεπούλημα της ψυχής για το κέρδος δεν είναι τώρα. Είναι από πάντα. Η διαφορά με τώρα είναι ότι γίνεται κ αποκαλύπτεται το μεγαλείο του κέρδους ολοφάνερα.
Το ξεπούλημα ψυχής για ίδιο όφελος γίνεται καθημερινά, κ ασυνείδητα γιατί η πλειοψηφία του κόσμου προτιμά την βολεψιά του κ τα συμφέροντα του, παρά να πουν ολοκάθαρα την αλήθεια που υπερασπίζει τον άνθρωπο, προστατεύει το σύνολο.
Ο κόσμος έχει χωριστεί στους βολεψάκηδες κάθε είδους που με κάθε τρόπο καθημερινά, σε δουλειές καταπατούν ανθρώπινα δικαιώματα.
Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι η νέα  εξουσία, όπου αυτοί που εργάζονται εκεί προτιμούν να πουν ψέματα, να πουλήσουν ψευδής πληροφορίες, αρκεί μωρέ να ναι καλά η τσεπούλα τους.
Το ίδιο γίνεται κ σε πολλά ιντερνετικά sites, όπου εκεί γράφονται άρθρα κ δημοσιεύονται αναλήθειες προκειμένου να υποστηριχτούν συμφέροντα. Δυστυχώς ακόμα ΚΑΙ η αστρολογία χρησιμοποιείται προπαγανδιστικά καθώς κι εκεί το κέρδος μετρά. Ακόμα ΚΑΙ η αστρολογία ένα μάρκετινγκ, μια επιχείρηση κέρδους.

Ο κόσμος ξεπουλιέται γιατί δεν έχει συνείδηση ψυχής. Γιατί αν είχε ευθύνη επαγγελματική στο αποτέλεσμα που πράττει, αν ο κάθε ένας ήταν συνειδητός στο τι δημιουργεί κ στο τι μεταδίδει, θα ήταν όλα αλλιώς.
Όλα για το κέρδος. Όλα για το συμφέρον.

Παρόλα αυτά ελπίζω κ πιστεύω.
Ότι το αρχικό όραμα.
Για έναν ομορφότερο κόσμο.
Θα πραγματωθεί.

Κι έτσι κ θα γίνει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.