Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

ΠΕΡΙ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ Κ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΙΣΧΥΡΑ ΤΡΑΝΤΑΓΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΔΟΜΕΣ. Η ΔΙΑΛΥΣΗ Κ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟΥΣ.




Πανσέληνος λοιπόν (14/9).

Και δώστε σημασία καθώς μπαίνουμε σε ένα έντονο διάστημα, όπου οι ενέργειες κάθε νέας σελήνης αλλά και πανσέληνου που θα ακολουθήσουν θα είναι πανίσχυρες.

Στην πανσέληνο αυτή στον Ιχθύ όλα φούσκωσαν κ διογκώθηκαν για να τα δεις πιο καθαρά.
Όλα πιο διογκωμένα για να φανεί καθαρότερα η αλήθεια.

Ακόμα κ τα σώματα μας πέρασαν σε μια κατάσταση διόγκωσης εσωτερικής.

Κάθε κύτταρο σε διόγκωση για να εισβάλλει με πίεση το αλχημικό νερό του Ποσειδώνα, όπου σαν αντλία μπαίνει για να ξεπλύνει κάθε μόλυνση, κάθε σκουπίδι, κάθε βρωμιά, για να φανερώσει τις ακαθαρσίες παλιών δομών κ αντιλήψεων που κυριάρχησαν στο νου, αιχμαλώτισαν κ φυλάκισαν τα σώματα, τις ζωές.

Πρότυπα παλιά αρχαία μεσαιωνικά, όπου υπηρέτησαν αξίες που υποδουλώνουν κ υποβιβάζουν, βουλιάζουν με συνοπτικές διαδικασίες κάθαρσης.

Ο υλισμός κ τα ψεύτικα του συστήματα βρίσκονται ήδη μέσα στον γκρεμό κ στο λάκκο εκείνο που τα ίδια θάψανε ζωές, μέσα από τις ψευδείς τους τακτικές.

Σε αυτή την πανσέληνο έλαβε μια ισχυρή αντίθεση με τον Ποσειδώνα από την μια και την Σελήνη να ενισχύουν την εσωτερική φωνή της ψυχής, την διαίσθηση κ ταυτόχρονα να καθαρίζουν με συνοπτικές διαδικασίες τον κόσμο, 'ξεχωρίζοντας την ήρα από το στάρι'.

Από την άλλη όλοι οι προσωπικοί πλανήτες που καθορίζουν τον εαυτό στο γήινο πεδίο, να δέχονται το ισχυρό λουτρό της κάθαρσης σε κάθε κύτταρο της ύπαρξης.

Τα καθαρά κ αγνά ενισχύονται κ παίρνουν αυτά την σκυτάλη που θα καθορίζει από εδώ κ πέρα.
Οι ισχυροί είναι οι πλούσιοι στο πνεύμα από εδώ κ πέρα.
Κι όχι το αντίθετο.

'Πτωχοί τω πνεύματι' είπε ο Ιησούς, κι εννοούσε τους έχοντες εκτός πλούτο, αλλά εντός παραμένουν πτωχοί.

Γιατί αυτοί είναι οι πραγματικοί πτωχοί.

Μια ισχυρή πανσέληνος όπου ενισχύει τον πλούτο της εσωτερικής φωνής όπου βλέπει κ ορά κάτω από την επιφάνεια, με τα έσω μάτια της ψυχής η οποία δυναμώνει όσους την υποστηρίζουν κ την αφήνουν να έχει τα ηνία στον δρόμο τους.

Ισχυρή πανσέληνος κ η αντίθεση της συμμετέχει στον σχηματισμό μιας σφήνας, με κατάληξη Κρόνο Πλούτωνα κ νότιο Δεσμό.

Κρόνος Πλούτωνας μιλούν για την φθορά κ τον θάνατο των παλιών κυρίαρχων, της ισχυρής αρχής της ύλης που μέχρι τώρα κυβερνούσε.

Όλοι μαζί μέσα στον λάκκο του νότιου δεσμού που ρουφά και αποτελειώνει τα σάπια συστήματα, μέσα σε αυτά θα δούμε κάθε είδους εξουσία, με τα ΜΜΕ κι ότι χαϊδεύει αυτιά γλύφει κ υπηρετεί το σύστημα να ακολουθεί στην τρύπα του λάκκου κ να διαλύεται με γρήγορες συνοπτικές διαδικασίες.

Η εξουσία των ΜΜΕ είναι η επόμενη που πρόκειται να διαλυθεί κ αυτό θα γίνει εντονότερο από το 2020 το δεύτερο μισό του, και όλο το 2021, με τους δούλους της να καθαρίζονται ένας προς ένας.

Πάμε στην επόμενη εξαετία όπου μέχρι την είσοδο του Πλούτωνα στον Υδροχόο, όπου θα λάμψει η χρυσή εποχή, κ ο παλιός κόσμος των συμφερόντων κ όσοι τον υπηρετούν να τραντάζεται σαν το ψάρι.
Ενώ ταυτόχρονα θα αποκαλύπτονται όλο κ πιο φανερά τα υπόγεια παιχνιδάκια όσων ζητούν μόνο το ατομικό τους κέρδος.

Υπέροχες αποκαλύψεις.
Μοναδικές καθάρσεις.
Όλες οι εντολές παίζουν μαζί σαν ορχήστρα συμπαντική, που κοσμεί τον ουρανό κ φέρνει την πραγμάτωση του Ουράνιου σχεδίου, όπως αυτό έχει αποκαλυφθεί σε εκείνους που εντός γνωρίζουν.

Όλες οι εντολές μια ορχήστρα :

' ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ'

'ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΥ'

'ΟΠΟΙΟΙ ΣΚΑΒΟΥΝ ΛΑΚΚΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕΣΑ '

' ΕΠΟΧΕΣ ΘΕΡΙΣΜΟΥ :
ΟΤΙ ΕΠΡΑΞΕΣ ΑΥΤΟ Κ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ'.

ΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ.
ΟΛΑ ΦΑΝΕΡΑ.
ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ
Κ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ
ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΟ.
Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΦΑΝΕΡΩΝΕΤΑΙ
ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΑΙ
ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.