Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΚΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΤΑΕΤΙΑ





Ταυράκια μου όμορφα αφεθείτε στην ενέργεια του Ουρανού που έχει έρθει για να σας αλλάξει την ζωή, και να σας φέρει πιο κοντά στον αυθεντικό σας εαυτό.
Ο Ουρανός μια είναι η μοναδική λέξη που τον εκφράζει  : ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.

Ω ΝΑΙ !

Κ ξέρετε γιατί ?

Γιατί είναι αυτός που φέρνει την ανώτερη διάνοια εδώ στο γήινο κόσμο μας.
Χάρις σε αυτόν κ στους υπόλοιπους υπερβατικούς Ποσειδώνα κ Πλούτωνα, προχωράμε κ εξελισσόμαστε μπροστά.
Προς τον δρόμο της αγάπης, της ισότητας κ της δικαιοσύνης.
Χάρις σε αυτούς φέρνουμε το μέλλον στο τώρα.
Καθώς κ οι τρεις τους φέρνουν στο αιώνιο τώρα, στο άχρονο, τους σπόρους μιας πιο εξελιγμένης συνειδητότητας, της υπέρ κοσμικής ύπαρξης, που δεν ταυτίζεται με την ύλη, δεν κατέχεται από αυτή, αλλά πορεύεται μέσα από την παγκόσμια αγάπη σε όλους.
Και οι τρεις πλανήτες αυτοί, οι υπέροχοι μαγευτικοί υπέρ κοσμικοί, χάρις σε αυτούς κινούνται τα κύματα της εξέλιξης που ταράζουν κ φέρνουν το θεϊκό σχέδιο κοντύτερα.
Και οι τρεις με κάθε τρόπο έχουν ένα κοινό στόχο.
Να σε αποτραβήξουν από τις υλικές κατοχές κ ταυτίσεις που μπλοκάρουν την ζωή , φυλακίζουν το νου, γερνούν το σώμα κ φέρνουν θάνατο νωρίτερα.

Ο Ουρανός ΔΙΑΣΠΑ.
Μέσα από τα σοκ κ την διάσπαση, σε αποκόβει από την υλική νόηση που κολλά κ διαιρεί, φέρνοντας την διάνοια της ισότητας, της παγκόσμιας συνεύρεσης όπου όλοι κινούνται μέσα από ίσα δικαιώματα κ όρους, αλλά χωρίς ο ένας να παρεμβαίνει στην ζωή του άλλου, παρά αφήνοντας χώρο προς ανάπτυξη που εξελίσσει την ζωή, τον άνθρωπο, τα όντα .

Ο Ποσειδώνας ΔΙΑΛΥΕΙ τα υλιστικά πρότυπα που έρχονται μέσα από την λήθη του νου, κ θολώνουν φέρνοντας επιφανειακές επιλογές σε πρότυπα είδωλα κ εικόνες που όμως γρήγορα σκάνε κ διαλύονται σαν την φούσκα του παραμυθιού.
Ο Ποσειδώνας θέλει να θυσιάσεις το εγώ του υλισμού, κ να ακούσεις την εσωτερική φωνή της ψυχής που θυσιάζει τις ανέσεις , αλλά κερδίζει την φωνή της πηγής που όλο κ κοντύτερα αγγίζει αυτόν που την υπηρετεί.
Αντί αυτού η πλειοψηφία θυσιάζει την ψυχή για τις υλικές ανέσεις μέχρι που έρχονται οι διαψεύσεις, η θολούρα κ η απογοήτευση, για να ανοίξουν μετά όμως ένα νέο κανάλι σύνδεσης.
Ο Πλούτωνας τέλος που συμβολίζει τον θάνατο αλλά κ την ζωή που έρχεται μέσα από αυτήν.
Καθώς αν δεν πεθάνετε δεν θα ξαναγεννηθείτε.
Συμβολίζει τον μεταφορικό θάνατο της ψυχικής νόησης κ την γέννηση μιας νέας συνειδητότητας που έρχεται για να φέρει την ένωση με το ψυχικό σου κέντρο.
Πλούτωνας κ φέρνει την φθορά κ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ όποιον  υπηρετεί υλικά συμφέροντα κ κινείται υλιστικά μέσα από ψέματα ίντριγκες δόλο.
Ενώ ενισχύει όσους πορεύονται μέσα από το ψυχικό τους σθένος, κ δεν μαγεύονται από τα όποια υλικά δολώματα.

Φίλοι μου είμαστε στην εποχή που όλοι περιμέναμε.
Ετοιμαστήκαμε γι αυτήν.
Ο παρορμητικός σταυρός κρατάει τα κλειδιά μιας νέας αρχής, για όσους έχουν κατανοήσει ποιά είναι πλέον η νέα δύναμη που κυβερνά.
Η ισχύς υπέρ των πάντων.
Η δύναμη του όλου.
Είναι το φανερό.
Όλα στο φως.
Όλα φανερά.
Είναι η δύναμη που σαρώνει φανερώνοντας τα πάντα.

Ο σταθερός σταυρός ταρακουνιέται συθέμελα, έτσι ώστε να αλλάξει τις ιδέες που τον κρατούν προσκολλημένο ακούνητο.
Να αφήσει πίσω τις κατώτερες ποιότητες.
Της αλαζονείας κ έπαρσης ( Λέων/ Υδροχόος).
Της προσκόλλησης σε κατοχές κ σε υλικά συμφέροντα (Ταύρος / Σκορπιός).

Τα μεταβλητά τέλος κινούν την διαδρομή, μέσα από την πίστη τους, τα οράματά κ την φαντασία, όπου όλα μπορούν να συμβούν για το ανώτερο καλό, αρκεί να έχουμε 'Πίστη ίση με έναν κόκκο άμμου'.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.