Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ (26/12). ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΒΙΑΣ, ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ. Η ΑΓΑΠΗ ΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗ ΓΗ.




Καλημέρες Φίλοι μου.

Μια συνειδητότητα αυτή της Αγάπης που προστατεύει κ φροντίζει, απλώνεται κ ανοίγει τώρα στον κόσμο.
Οι εμπειρίες της στέρησης της αυστηρότητας, της σκληρότητας, της εξουσίας , ο κόσμος του χτες βιωμένος μέσα στην απόλυτη μάχη, γίνεται ο οδηγός, είναι το μάθημα που πλέον έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του κ δεν βοηθάει άλλο την εξέλιξη.

Νότιος δεσμός στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τα φώτα της Έκλειψης με Δία μαζί, μεγεθύνει κ δείχνει τις συμπεριφορές κ τις μεσαιωνικές τακτικές του χτες όπου καίγονται τώρα μέσα στην πυρά (Κρόνος κ Πλούτωνας), κ μαζί κ όποιος τις επαναλαμβάνει κ τις τηρεί.
Ο Βόρειος δεσμός στον Καρκίνο, δείχνει εκείνες τις συμπεριφορές που χρειάζεται να εκφραστούν στο δούναι κ λαβείν μας, στον κόσμο, την έκφραση του εαυτού μέσα στην σύνδεση του με τους άλλους.

Ο Καρκίνος είναι ο κοσμικός φροντιστής της ανθρωπότητας, δημιουργεί ένα σπίτι - το κτίριο όπου θα στεγάσει κ θα προστατεύσει κάθε είδος όπου υπάρχει, έτσι ώστε να είναι ασφαλής, θα φροντίσει κ θα ζεστάνει κάθε ύπαρξη.
Ο εσωτερικός πλανήτης του Καρκίνου είναι ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης του όλου κ του άπειρου, εκείνος που απλώνει την αγάπη του για όλους, για να σκεπάσει τα πάντα μέσα από την πνοή του κ να δεχτεί όλους στην αγκαλιά του χωρίς όρους.
Ο πλανήτης Γη  έχει ένα παρελθόν πολλών αιώνων όπου μονάχα ασφάλεια δεν παρείχε.
Το αίμα η βία ο κίνδυνος κυριάρχησε. Διδάχτηκε με κάθε τρόπο.
Μεταδόθηκε μέσα από έργα ταινίες τρόμου, η μετάδοση μιας προπαγάνδας βίας όπου σκοπό είχε τον φόβο να σπείρει παντού.
Το δράμα είναι η ιστορία της Γης.

Ένα παρελθόν πολλών ετών κλείνει, στο οποίο η επίκριση, η εστίαση στις ατέλειες, η ώθηση προς την στέρηση της λάμψης των ταλέντων του κάθε ατόμου ξεχωριστά κυριάρχησε, η ακύρωση η σκληρότητα, ο φόβος όλες ιδιότητες κ ποιότητες του κατώτερου Αιγόκερω.
Εδώ σε αυτό το σημείο θα ήθελα να αναφερθώ σε αυτό.
Όλα τα ζώδια έχουν ανώτερες κ κατώτερες ποιότητες. Δεν υπάρχουν καλά κ κακά ζώδια.
Στον κόσμο του φόβου κ της άγνοιας όμως του εαυτού συνήθως η πλειοψηφία ταυτίζεται με τις κατώτερες ιδιότητες, ή με την εικόνα όπως προβάλλεται μέσα από την επιφανειακή αστρολογία.
Οι αστρολόγοι χρειάζεται να πάρουν την ευθύνη για την εικόνα που διαδίδουν. Γιατί με αυτό τον τρόπο προβάλλεται στο νοητικό του κόσμου μια χαμηλή εικόνα.
Χρειάζεται ν αναπτύσσονται κ ανώτερες ποιότητες για να μπορεί να ταυτιστεί με ένα υψηλότερο ιδανικό ο κόσμος.

Ο Αιγόκερως λοιπόν καθώς στο ζώδιο αυτό γίνεται σήμερα η Έκλειψη, κ 5 πλανήτες βρίσκονται επίσης εκεί, στις κατώτερες του ποιότητες εκδηλώνεται μέσω του φόβου.
Εξ ου κ ο πλανήτης που κυριαρχεί Κρόνος.
Είναι το ζώδιο όπου κυριεύεται από φιλοδοξία για αναγνώριση κ ακολουθεί την πεπατημένη οδό που κυριαρχεί στο υπάρχων σύστημα.
Προκειμένου να αναγνωριστεί λοιπόν εκτός,
γίνεται σκληρός, άκαρδος, εκμεταλλεύεται πατάει επί πτωμάτων κ γίνεται ατσαλένιος,  αδικεί ρουφάει το αίμα των πιο αδύναμων.

Η τάση αυτή στον κόσμο της βίας κ της μάχης ήταν το πρότυπο που υπήρξε στην κορυφή, το υπόδειγμα συμπεριφοράς από ανθρώπους όπου κατείχαν κάποια δύναμη κ κυριάρχησαν μέσα από το κατώτερο νοητικό.
Οι ανώτερες ιδιότητες σε αυτή την έκλειψη ζητούνται, στο νέο κόσμο όπου ανοίγει κ είναι μέσα από τον ανώτερο Αιγόκερω Κρόνο.
Η τιμιότητα, η υπευθυνότητα, η ακεραιότητα, ο σεβασμός, η αξιοπρέπεια, η ώθηση προς την κατάκτηση της κορυφής μέσα από την αυτογνωσία.
Γιατί αυτή είναι η κορυφή που επιθυμεί ο ανώτερος Αιγόκερως. Η κατάκτηση της αυτογνωσίας. Εξ ου κ ο δρόμος προς την κορυφή είναι δύσκολος εδώ.
Η αυτογνωσία όπου οδηγεί στην Αγάπη.

Ο Δίας κ ο Ουρανός σε τρίγωνο σε αυτή την έκλειψη όπως κ συμμετέχουν δεν φέρνουν την ευκολία , έστω κ με τρίγωνο, αλλά είναι απαιτητικοί στο να εκδηλωθούν τα παραπάνω χαρακτηριστικά.

Και οι δύο βρίσκονται σε ζώδια πτώσης τους, ο Δίας στον Αιγόκερω δεν χαρίζει εύκολα δώρα, δίνει τιμές κ ανταμοιβές σε όσους πράττουν με ευθύνη κ σεβασμό.
Ο Ουρανός στον Ταύρο δεν γουστάρει τους υλιστές κερδοσκόπους, εκείνους που βάζουν το συμφέρον τους πάνω από τον άνθρωπο, δεν πάει με τίποτα όσους βάζουν την ύλη πάνω από την ζωή.

Η έκλειψη αυτή είναι μονόδρομος.
Δείχνει την κατεύθυνση προς την αφθονία που χρειάζεται να μοιραστεί παντού, η αφθονία που την αξίζουν όλοι κι όχι μόνο οι λίγοι.
Η περίοδος της μη αξίας, των λίγων που πατούν επί πτωμάτων κλείνει.
Μια κατεύθυνση μονόδρομος όπου έρχεται μέσα από τις ρίζες κ τις εμπειρίες ενός παλιού κόσμου, όπου αναγεννιέται μέσα από τις στάχτες του φόβου κ επικρατεί η Αγάπη μέσα από την προστασία, η Αγάπη που φροντίζει κ περιθάλπει κάθε ον πάνω στον πλανήτη.

Το έχω ξαναγράψει κ θα το πω πάλι.

Ο Κρόνος ανυψώνεται στην ιδιότητα της Αγάπης μέσω του πλανήτη όπου κυριαρχεί η Αφροδίτη
(Αγάπη).
Η πτώση του Κρόνου είναι στον Κριό, και εκφράζει την κατώτερη του εκδήλωση. Δηλώνει το μάχιμο περιβάλλον, τον ανταγωνισμό το εγώ που θανατώνει τον άλλον, το περιβάλλον του θανάτου για να επικρατεί η ζωή.
Ο Κρόνος ανυψώνεται τώρα κ αποκτά την θέση που του αναλογεί επάνω στον πλανήτη.
Η Αγάπη ας κυριαρχήσει.
Η Αγάπη ας κυβερνά την Γη.


ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ (26/12).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.