Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ Κ ΤΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ( ΔΙΔΥΜΟΙ /ΤΟΞΟΤΗΣ). ΜΙΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΟΠΤΙΚΗ ΔΟΜΕΙΤΑΙ.






Μία πανσέληνος μόλις έγινε (12/12),
επάνω στον άξονα της γνώσης κ των εμπειριών (Τοξότης /Δίδυμοι).

Έρχεται να κλείσει ένα μεγάλο κεφάλαιο εμπειριών μάθησης μέσα στον γήινο πεδίο, μέσα στο γήινο σχολείο όπου εισέρχεται η ψυχή για να πάρει μαθήματα κ να εξελιχτεί, να γνωρίσει να ανέλθει σε μια άλλη συνειδητότητα, να συνθέσει την αλήθεια της.
Είναι στον χώρο αυτό των Διδύμων, στον άξονα ( Δίδυμος / Τοξότης), όπου η ψυχή αποκτάει μια υψηλότερη οπτική μέσα από τα βιώματα της.
Εδώ έρχεται για να γνωρίσει την δυαδικότητα κ μέσα από αυτή να εξελιχθεί, να βιώσει όλες τις εμπειρίες με απώτερο σκοπό να γνωρίσει την αληθινή μορφή της αγάπης.
Το βίωμα των εμπειριών όπου κατακτά την αλήθεια του εαυτού, με τελικό δώρο το έπαθλο, την σύνθεση της εικόνας, την αλήθεια του εαυτού.
Η αγάπη του αυτόφωτου εαυτού, όπου αφού έχει γνωρίσει κ δει μέσα από πολλές πλευρές τον εαυτό, μεταβαίνει μετέπειτα στην απρόσωπη κ παγκόσμια αγάπη που δίνεται για το κοινό καλό.

Η ιδιαιτερότητα της τελευταίας πανσελήνου του έτους είναι σπουδαία, καθώς προηγείται πριν τις κοσμοϊστορικές εκλείψεις που έρχονται για να φέρουν μια νέα δόνηση στον κόσμο, να γειώσουν μέσα από το φως τους μια νέα αντίληψη της πραγματικότητας σε αυτό το γήινο σχολείο.

Από τις αρχές του 2019, με τον άξονα των δεσμών να κινείται επάνω στον κορμό του πεπρωμένου της ψυχής Καρκίνος Αιγόκερως, και με τον Κρόνο κ Πλούτωνα τους δύο μεγάλους που φέρνουν το τέλος κ το θάνατο σε ότι έχει φθαρεί, όποια Νέα Σελήνη κ Πανσέληνο έχει σχηματιστεί όλο το 2019 έχει δυνατή δυναμική κ ιδιαίτερη δόνηση κ αφήνει το στίγμα της.

Πόσο μάλλον οι Εκλείψεις που γίνονται επάνω σε αυτούς τους άξονες, οι οποίες έρχονται με έντονο τρόπο κ σκοπό ν' ανοίξουν την πόρτα, την θύρα σε ένα νέο φως κ να φέρουν με γρήγορους ρυθμούς το μέλλον των εξελίξεων πιο κοντά.

Οι Εκλείψεις φέρνουν φως, το φως που καθαρίζει ότι έχει διαστρεβλωθεί.

Φέρνουν το καθάριο φως της πληροφορίας κ της επίγνωσης, που φανερώνει την αλήθεια.
Σε έναν κόσμο όμως που ζει μέσα σε ένα ψέμα, που αρέσκεται να ζει μέσα από ψευδαισθήσεις, που λέει ψέματα για ίδιο όφελος, που αρέσει να πλανά χωρίς να νιώθει, χωρίς καμία ενσυναίσθηση για τον άνθρωπο, η αλήθεια τρομάζει.

Εξ ου κ οι εκλείψεις φοβίζουν όταν η πλειοψηφία τις ακούει.
Γιατί έχει μάθει στο ψέμα, στην υποκρισία, στα γεμάτα σάλια λόγια που έχουν σκοπό το κέρδος, το ίδιο όφελος. Λόγια κ πράξεις χωρίς καμία εν συναίσθηση.

Ο κόσμος στην Γη ζει μέσα σε ένα παραμύθι.
Τρώει ψέματα όπου πολυδιαφημίζονται.
Τρώει ψέμα από τα μέσα μαζικής χωρίς καν να αμφισβητήσει, να αναρωτηθεί.
Τρώει ψέματα σαν τροφή, ψέμα από τις σχέσεις, ψέματα από τα λόγια, ψέμα στην διατροφή, όλα ένα εμπόριο πουθενά η αλήθεια.
Ψέμα στην πνευματικότητα, ψέματα στην πολιτική, στον ίδιο τον εαυτό.

Οι εκλείψεις έρχονται κ αποκαλύπτουν φανερώνουν. Δείχνουν το καθάριο φως μέσα από τις ακτίνες της αλήθειας.
Ο αναζητητής που ψάχνει την οδό της αλήθειας,
δεν φοβάται τις ενέργειες αυτές.
Αντιθέτως τις επιθυμεί γιατί τον βοηθούν στον δρόμο του, του δείχνουν τον δρόμο, τον φωτίζουν.
Οι εκλείψεις τρομάζουν κ αποτελειώνουν τον κόσμο της πλάνης εξ ου κ ο φόβος.
Και πότε έρχεται η πλάνη;
Όταν ζεις έξω από τον εαυτό σου.
Όταν πιστεύεις την αλήθεια των άλλων,
αντί να ψάχνεις να βρεις την δική σου.
Κινείσαι μέσα από την έξω πραγματικότητα. Εκτιμάς τον εαυτό σου κ την αξία σου μέσα από άλλους.
Όταν τρέφεσαι μέσα από την ενέργεια των άλλων.
Ζεις μέσα από τις σκιές κ τους φόβους των άλλων.

Πανσέληνος η τελευταία της χρονιάς, κ πριν ανοίξει η θύρα των εκλείψεων γίνεται στο ζώδιο των Διδύμων.
Δίδυμοι οι άγγελοι οι ψυχές που κατεβαίνουν στην Γη, για να πάρουν εμπειρίες κ να συνθέσουν έτσι την δική τους αλήθεια, που τους οδηγεί στο μονοπάτι της αγάπης.
Μέσα από την δυαδικότητα κ τις αντιθέσεις, μέσα από τις πολλαπλές εμπειρίες όπου παίρνουν οι Δίδυμοι κ την συνεχή τους κίνηση, μέσα από την αντίθετη έκφραση μπορούν τελικά κ βλέπουν που στέκονται οι ίδιοι.
Γιατί χρειάζεται πολλές φορές να δούμε το αντίθετο είδωλο μας για να πάρουμε θέση,  να δούμε που στεκόμαστε.

Η πανσέληνος κλείνει την χρονιά 2019, κ μαζί φέρνει κ την ολοκλήρωση, την τελική σύνθεση από έναν μεγάλο κύκλο εμπειριών, απαραίτητων όμως για τον σχηματισμό μιας μεγαλύτερης αλήθειας, που φέρνει έναν νέο υψηλότερο τρόπο αντίληψης της πραγματικότητας κ κυρίως του εαυτού.

Μέσα στον μήνα τον Δεκέμβριο, υπήρξε κ μια  ιδιαίτερη έμφαση στα ζώδια του νερού κ της γης, καθώς μια εσωτερική εργασία χρειαζόταν να γίνει εντός με τον εαυτό.
Μια σύνθεση όλων των εικόνων της προσωπικής μας ιστορίας, κ η κατανόηση τους, που οδηγεί σε ένα φανέρωμα μετέπειτα, σε ενα χτίσιμο μέσα από τα υλικά των μέχρι τώρα εμπειριών.
Η συγκέντρωση κ η προσοχή όπου οδηγεί τελικά σε μια νέα μορφή κ δομή του εαυτού.

Η σύνοδος Αφροδίτη Κρόνου Πλούτωνα όπου σχηματιζόταν σε αυτό τον μήνα, με κορύφωση  τις μέρες αυτές, έδωσε το στίγμα της στο καινούργιο που μορφοποιείται.
Η απόσυρση κ το μάζεμα ενέργειας σε σπατάλες στον χρόνο, σε ανούσιο ξόδεμα  στο δούναι κ λαβείν προκαλεί εν τέλει ένα άδειασμα κ καμία ευχαρίστηση.
Ένας μηδενισμός ένα reset έγινε στα πάντα αυτές τις μέρες, όπου οδήγησε σε ένα κενό κ έφερε το αίσθημα της ματαιότητας, αλλά και της απόσυρσης.
Ο χρόνος κ το πως τον χρησιμοποιούμε χρειάζεται να επαναπροσδιοριστεί.

Οι παλιές εμπειρίες ας γίνουν η βάση κι ο οδηγός, έτσι ώστε να κινούμαστε μέσα στον χρόνο προσφέροντας ουσιαστική σχέση κυρίως με τον εαυτό μας.







Πανσέληνος (12/12) στην 20η Διδύμων.
Ηλιακή έκλειψη (26/12) στην 5η μοίρα Αιγόκερω.
Αφροδίτη σύνοδος Κρόνος Πλούτωνας στην 19η -21η Αιγόκερω (12/12-13/12).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.