Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ 24η ΜΟΙΡΑ. Η ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΕΚΛΕΙΨΗΣ (17/7/2019. ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΊΝΗΣΕ.



Ο Πλούτωνας ο πλανήτης της αμειλικτης δικαιοσύνης μόλις έχει περάσει στην 24η μοίρα Αιγόκερω.
Επάνω σε αυτή την μοίρα έγινε η έκλειψη του καλοκαιριού 17/Ιούλιου 2019, λίγες μέρες μετά τις εκλογές όπου έφεραν την Κυβέρνηση της διαφθοράς ΝΔ πίσω.
Η κυβέρνηση αυτή δεν έχει έρθει να κυριαρχήσει για πολύ. Αυτό φάνηκε καθώς εκλεγεί ανάμεσα σε δύο εκλείψεις κ με Ερμή ανάδρομο.
Αυτό δηλώνει ότι έχει να αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες κ εμποδια
και ο Ερμής ανάδρομος ότι δεν θα έχει διάρκεια.
Για να έρθει επάνω στα έδρανα χρησιμοποίησε ότι ψέμα κ διαφθορά υπάρχει κάτι που επιβεβαιώνεται συνεχώς από τον κόσμο.
Μόνο βέβαια οι ωφελουμενοι πλούσιοι που δεν ζουν κ δεν βιώνουν δυσκολίες κ έχουν τα μάτια του κλειστά κ τις τσεπουλες τους γεμάτες, είναι αυτοί που είναι τυφλοί κ κουφοί στην αλήθεια.
Είμαστε στην περίοδο της αμειλικτης λοιπόν δικαιοσύνης.
Αυτό που ξεκινάει τώρα πρόκειται να φέρει δράση κ καθάρισμα στα κεφάλια των διεφθαρμενων  εξουσιών, πόσο μάλλον αφορά την δική μας κυβέρνηση η οποία εκλεγεί όσο γεμιζε η έκλειψη της 17/7 επάνω στην 24η μοίρα στον άξονα Καρκίνου Αιγόκερω .
Ο Πλούτωνας λοιπόν μόλις έχει πατήσει το πόδι του στην 24η μοίρα Αιγόκερω κ θα αραξει εκεί αρκετά,  κ κινητοποιεί για πολλούς μήνες την απόλυτη κάθαρση στα κεφάλια των εξουσιών.
Σε αυτή την μοίρα αφού θα την διανύσει ολόκληρη, θα κάνει στάση τον Απρίλιο κ μετά θα κάνει αναδρομή επάνω εκεί. Αυτό σημαίνει ότι το πλουτώνιο έργο, που έρχεται να φέρει σεισμό αποκαλύψεων αλλά κ δικαίωση θα φέρει δράση πολυμηνη μέχρι αρχές Ιουλίου.
Από τώρα μέχρι κ 4 μήνες ο Πλούτωνας ο πιο βαρυς πλανήτης δικαίου, που ανυψώνει το καθαρό κ το αγνό, ενώ βουλιάζει το μιαρό κ το σκοτεινό, θα φέρει στο φως πληροφορίες που αφορούν την κυβέρνηση που υπάρχει,  και μαζί κ όλα τα υπόγεια όπλα κ τεχνικές. Όπως κ έρχεται καθάρισμα σε όσους στηρίζουν κ εργάζονται για αυτούς, φυσικά και όλα τα ΜΜΕ, που εργάζονται εκεί κ κρύβουν την αλήθεια, καθώς ανοίγει πλέον εκεί ο ασκός με τις επόμενες εκλείψεις να γίνονται επάνω στον άξονα της δημοσιογραφίας (Δίδυμοι/Τοξότες).

Έρχεται ΞΥΠΝΗΜΑ ΑΙΏΝΩΝ.
ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ
ΞΕΚΙΝΑΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.