Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΎΕΣ. ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ. Η ΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ. ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΟΡΑΜΑ ΠΡΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ.



Με το Άρη στον Αιγόκερω να οδεύει κοντά στο νότιο δεσμό στην 6η μοίρα του, εδώ κ κάποιες μέρες η ενέργεια μας είναι πιο αδύναμη, ασθενέστερη, κ οι στόχοι μας η οι δράσεις μας να ακινητοποιούνται, για να μην πω καλύτερα βαλτώνουν κολλάνε μπλοκάρουν κ νιώθουμε σαν τα πόδια μας να έχουν κολλήσει σε βούρκο.
Αν κ ο Άρης στον Αιγόκερω έχει δυνατή θέληση κ ισχυρή φιλοδοξία για να θέσει τα σχέδια του σε δράσεις, αυτές οι μέρες εδώ κ μια βδομάδα κ ακόμα η επόμενη που ακολουθεί φέρνουν κόλλημα σε όποια δράση.
Ο Νότιος δεσμός είναι ένα σημείο όπου σχετίζεται με το παρελθόν, τις επαφές κ τις συμπεριφορές όπου φέρουμε κ είχαμε αναπτύξει σε παλιότερες ζωές η κ σε αυτή ακόμα, κι όσο τις ακολουθούμε κ τις επαναλαμβάνουμε κ δεν μαθαίνουμε από τα λάθη μας τόσο κ θα βουλιάζουμε κ δεν θα μπορούμε να φέρουμε την εξέλιξη μας στο παρόν όπου η ψυχή ζητάει.
Συμπεριφορές αποδοκιμασίας, σκληρότητας, ανευθυνότητας, επιπόλαιες, εξουσιαστικές, βάναυσες, κυριαρχικές, αποθαρρυντικες, ανήθικες δράσεις, αυστηρά δόγματα, είναι αυτές όπου τώρα αποδυναμώνονται, διαγράφονται κ σβήνουν κ οσοι τις συνεχίζουν θα δουν μπροστά τους το στόμα του δράκου να τους καταπίνει.
Στο κοσμικό βλέπουμε ότι οποιαδήποτε πλέον κίνηση διαφθοράς κ πολιτικών όπου κινήθηκαν μέσα από ανευθυνότητα κ απολυταρχισμού, να δικάζονται κ να ακινητοποιείται κάθε τους δράση.
Ούτως η άλλως το δίμηνο αυτο οι παρελθούσες κινήσεις των πολιτικών προσώπων όπου κινήθηκαν με ύπουλο τρόπο κ κάτω από το τραπέζι θα είναι στο κυριως κοσμικό μενού. Το σύμπαν τους έχει σαν κύριο γεύμα. Θα τους περιποιηθεί καταλλήλως.
 Η συνέχεια που θα δούμε θα είναι πρωτόγνωρη καθώς αυτό που έρχεται είναι η πληρωμή πολλών ετών ακόμα κ από προηγούμενες ζωές.
Παράλληλα μαζί με τον Άρη, ο Ερμής όπου κι αυτός δείχνει την κίνηση του μυαλού όπου αποφασίζει μέσα από τις σκέψεις, είναι ανάδρομος στον Ιχθύ, και φέρνει αδυναμία κ ένα πισωγυρισμα στις εξωτερικές δράσεις κ αποφάσεις μας.
Και οι δύο πλανήτες είναι ενέργειες κίνησης κ φέρνουν μια ώθηση προς περίσκεψη πρώτα εντός στις εβδομάδες που ακολουθούν.
Κ οι δύο μαζί μας ωθούν στην εσωτερική δράση κ εστιαση, κοινώς στην διαδικασία του διαλογισμού, της προσοχής κ της συγκεντρωσης στον εσωτερικό μας χώρο για την υλοποίηση όπου χρειάζεται να φέρουμε μετέπειτα σε  δράση.
Η ανώτερη ατομικη δράση που καλείται ο καθένας από εμάς να φέρει για την υλοποίηση ενός κόσμου καλύτερου.
Άρης κ Ερμής δύο πλανήτες με κοινή δράση.
Αιγόκερως κ Ιχθύες οι ενέργειες  που τονίζονται αυτό το διάστημα με τις μέρες πριν κ μετά τη νέα σελήνη.

Οι Ιχθύες είναι το ζώδιο του ιδανικού κ του ονείρου.
Είναι το ζώδιο που συνδέεται με κρυφές επιθυμίες όνειρα που έχουμε μέσα μας.
Είναι ένα ζώδιο σιωπής και συνδέεται με τον διαλογισμό.
Οι Ιχθύες μαζί με τον Αιγόκερω τα δύο ζώδια όπου πρωταγωνιστούν αυτόν τον μήνα, αυτό το διάστημα, καθώς εκεί μια νέα σελήνη λαμβάνει στους Ιχθύες με μια τριαδα πλανητών (Ήλιο , Σελήνη, Ερμής).
Και με μια τετράδα ( πολυαστρια) επίσης από την άλλη στο ζώδιο του Αιγόκερω (Άρης, Δίας, Κρόνος, Πλούτωνας).
Τα δύο ζώδια αν κ φαίνονται διαφορετικά καθώς οι Ιχθύες είναι το άυλο, η άυλη ενέργεια η μη εκδηλωμένη κ ο Αιγόκερως είναι το υλικό το εκδηλωμένο στην ύλη. Το απτό που φαίνεται.
Παρόλα αυτά αν και διαφορετικά μεταξύ τους, συνδέονται με ένα κοινό νήμα, σαν το σύμβολο του Ιχθύ όπου συνδέει δύο διαφορετικά ψάρια μαζί όπου κοιτούν σε διαφορετικές πλευρές το ένα με το άλλο παρόλα αυτά συνδέονται γιατί έχουν κοινή πρόθεση, κοινό κίνητρο και κυρίως κοινώς βλέψεις.
Γιατί είναι το κοσμικό όραμα του όλου που έρχεται εδώ στον κόσμο για να υλοποιηθεί.
Είναι το όραμα του Ιχθύ που πρώτα παίρνει μορφή μέσα στο νου που δημιουργεί εικόνες, μέσα από την ενόραση την έμπνευση κ την φαντασία για να φέρει υλοποιήση ένα ανώτερο ιδανικό.
Το υψηλό όραμα να υλοποιηθεί σε πράξη εδώ στην Γη κ να φέρει την ολοκλήρωση.
Είναι ο Ποσειδώνας του Ιχθύ ο Θεός του απείρου που ενώνει τα πάντα, και ο Κρόνος του Αιγόκερω ο κυρίαρχος του υλικού κόσμου, όπου φέρνει το υψηλό όραμα σε επίτευξη. Το κοσμικό έργο σε πραγμάτωση.
Και οι δύο ενέργειες το νήμα που τους ενώνει η κοινή τους σύνδεση είναι ο διαλογισμός.
Αληθινά διαλογισμός για εμένα δεν είναι η ακινησία του μυαλού όπως διαδίδεται. Ή η ακινησία γενικότερα για μια στιγμή συγκέντρωσης.
Αλλά είναι μια συνεχή στάση παρατήρησης στο εδώ κ τώρα, και η συνεχή ταυτόχρονα συγκέντρωση σε ένα υψηλότερο όραμα μέσα στο νου, όπου κινεί τις πράξεις μας κάθε ώρα κ στιγμή, κ τις οποίες δράσεις κ συμπεριφορές μας.
Είναι η προσοχη στο εδώ κ τώρα, του νου κ η συνεχή παρατήρηση στην πράξη μας, στα συναισθήματα μας για να φέρουμε το ιδανικό του εαυτού, κ του κόσμου εδώ.
Ούτως η άλλως απέναντι από τον Ιχθύ βρίσκεται η Παρθένος, που δηλώνει τις μικρές στιγμές κ πράγματα μέσα στην καθημερινότητα μας. Είναι ο διαλογισμός του Ιχθύ που ισορροπεί καθώς εκτελείται μέσα στις ώρες της Παρθένου.
Η προσοχή είναι η λέξη Κλειδί του Κρόνου συν  την παρατήρηση είναι αυτά που οδηγούν σε μια καθημερινή πράξη διαλογισμού, όχι μέσα από την ακινησία του νου, αλλά μέσα από την εστίαση του σε ένα υψηλότερο ιδανικό του Ουρανου, αλλά στο γηινο πεδίο για να κατανοήσει τον εαυτό του κ άρα να φτάσει στο υψηλότερο συνειδησιακό επιπεδο της ψυχής κ του ιδανικού όπου αυτή φέρνει.
Η ακινησία όπου ζητάει ο διαλογιστικος νους είναι να πάρει την προσοχή του από τα έξω γεγονότα, από την κοινότυπη εξωτερική λογική που διαμορφώνει, από την κίνηση της έξωθεν πραγματικότητας και να οδηγηθεί στην κίνηση εντός του.
Ο διαλογισμός είναι το καθημερινό έργο μας για την υλοποίηση του ιδανικού, του ονείρου, του υψηλότερου όπου οδηγεί στην επίτευξη του κόσμου αυτού στην ιδανική του κατάσταση.

Είναι ένα διάστημα λοιπόν τώρα όπου μας καλεί σε έναρξη για νέες εκκινήσεις. Αλλά πριν βάλουμε τα πρώτα βήματα μπροστά, μας καλεί στο να δώσουμε προσοχή  κ να εστιάσουμε στο όραμα όπου θέλουμε να υλοποιήσουμε.
Να ενώσουμε την κάθε εικόνα και να συνθέσουμε το τελικό όραμα που οδηγεί εμάς αλλά κ τον κόσμο όλο σε ένα υψηλότερο σημείο.





ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΙΧΘΎΕΣ ΣΤΗΝ 5η ΜΟΙΡΑ (23/2).

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 28/2 ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΝΟΤΙΟ ΔΕΣΜΟ ΣΤΗΝ 6η ΜΟΙΡΑ.

ΕΡΜΗΣ ΑΝΆΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΎΕΣ ΜΕΧΡΙ 11/3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.