Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ



Το μέγεθος της αφύπνισης που έρχεται κ ακολουθεί στο επόμενο εξάμηνο δεν έχει προηγούμενο, θα είναι τεράστιου μεγεθους κ θα γίνει με μεγάλη ταχύτητα.

Μέχρι τώρα όλα αυτά που έγιναν είτε συλλογικά είτε στην χώρα μας ήταν ο πρόλογος.

Το κυρίως μενού ξεκινάει από τον Ιούλιο, όπου οι εκλείψεις θα έχουν ήδη δώσει τα σήματα μέσα από τις καθημερινές πληροφορίες που θα έρχονται στο φως, κ τα γεγονότα κ θα έχουν φέρει πυρ στην συλλογική συνειδητότητα.

Κάθε γεγονός που λαμβάνει μέρος σε μια μικρή κοινωνία, ή σε ένα μικρό τόπο έχει αντίκτυπο μεγαλύτερο κ κοσμικό σε όλο το γήινο πεδίο.

Αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να βάλουμε καλά μέσα μας, καθώς η συνειδητότητα που ανοίγει κ επεκτείνεται ατομικά στον καθένα μας, αλλά κ σε ευρύτερο χώρο κ πεδίο, μας δείχνει ότι η ατομική μας πράξη κ στάση ευθύνεται κ επηρεάζει κ το υπόλοιπο σύνολο στον πλανήτη.

Μέσα σε κάθε μας πράξη χρειάζεται να βλέπουμε μας λέει το σύμπαν , με τις ενέργειες που κατεβαίνουν κ τα γεγονότα που φέρνει συνεχώς, ότι αυτή επηρεάζει κ το υπόλοιπο σύνολο.
Η ατομική μας δράση έχει αντίκτυπο κ μεταδίδεται με γρήγορο τρόπο μέσα από τον ρυθμό της μίμησης ή και της επανάληψης γρήγορα παντού.
Η καταλυτική συμμετοχή του κορωνοιου, έφερε μέσα στο τελευταίο τρίμηνο μία τεράστια αφύπνιση στον κόσμο.
Λειτούργησε καθαρτικά σε εσωτερικό βαθμο, καθώς έφερε στην επιφάνεια ότι ήταν κρυμμένο, έδειξε καθαρά τις ελλείψεις της κοινωνίας , δίχασε βέβαια αλλά έφερε κ ένα πολύ θετικό αντίκτυπο σε εσωτερική ερμηνεία.

Μας έδειξε πως η ανεύθυνη στάση ενός , όπου κινείται χωρίς να νοιάζεται για τους άλλους, πόσο εύκολα μεταδίδεται κ επηρεάζει ένα μεγαλύτερο σύνολο.

Ο κορωνοιος έδειξε την δυναμική που έχει ο κάθε ένας από εμάς, κι ότι η σωστή υπεύθυνη τίμια πράξη έχει αντίκτυπο, όμως έδωσε κ το σήμα οτι οι πράξεις της ατιμίας , κλεψιας ανηθικότητας, και κάθε ανευθυνότητα μπορεί να φέρει ένα δραματικό αποτέλεσμα, όχι μόνο στην μικρή κοινωνία αλλά κ σε όλο τον κόσμο.

Ο κορωνοιος ο οποίος δόθηκε βέβαια μεγαλύτερη διάσταση από ότι έπρεπε, αλλά αυτό δεν είναι το θέμα επί του παρόντος, έφερε πολλες εσωτερικες αλήθειες κ ταυτόχρονα μεγάλη αφύπνιση σε ένα μεγάλο μέρος κόσμου.

Το επόμενο εξάμηνο το οποίο ακολουθεί μπαίνουμε στο κυρίως θέμα. Η αφύπνιση θα είναι τεράστιου μεγέθους.

Όπως ένα μικρό δείγμα της υπήρξε στο δίμηνο Μάρτιο Απρίλιο, τώρα ακολουθεί το κυρίως θέμα με ένα ακόμα μεγαλύτερο μέρος του κόσμου να ανοίγει κ να βλέπει ολοφάνερα την αλήθεια και ότι ήταν κρυμμένο με ψέμα υποκρισία κ με μπόλικη χρυσόσκονη.

Οι εκλείψεις αυτές στις οποίες έχω ήδη αναφερθεί αλλά κ θα αναφερθώ πάλι, είναι από τις κρίσιμες που υπήρξαν.
Τα οικονομικά  σκάνδαλα ξεσκεπάζονται συνεχώς, κάθε μέρα οι αποκαλύψεις είναι τόσο γρήγορες κ έρχονται με ταχύτητα, κάτι που θα συνεχιστεί, καθώς σκοπό έχουν να ξεσκεπάσουν οτιδήποτε έχει καλυφθεί κ κρυφτεί στο πολιτικό σκηνικό κ στην εξουσία που ασκείται από τα όργανα-οπλα των μεγάλων που δεν είναι άλλοι από τους δημοσιογράφους.

Παρόλα αυτά ακόμα είμαστε σε περιόδους όπου υπάρχουν ανάδρομοι πλανήτες, κ ο Άρης για λίγο ακόμα κινείται μέσα στον Ιχθύ και αυτό φέρνει μια τάση για κάλυψη.
Από τον Ιούλιο κ μετά όπου ο Άρης θα έχει κινηθεί στον Κριό (κ θα παραμείνει εκεί μέχρι τέλος χρονιάς), κ οι πλανήτες θα έρχονται σε ορθή φορά, θα αρχίσει με μεγαλύτερη ταχύτητα να λαμβάνει μέρος η μεγάλη αφύπνιση.

Βρισκόμαστε στην πιο σημαντική περίοδο όλων των εποχών.
Η κάθε μας ατομική κίνηση, ο λόγος η φωνή μας , η δράση προς την συλλογική αλήθεια, προς την δικαιοσύνη αυτή την εποχή φέρνουν άμεσα κ δυνατά αποτελέσματα.
Ο καινούργιος κόσμος που ξημερώνει καθώς ο παλιός της διαφθοράς αποσυντίθεται τώρα, φέροντας μελαγχολία θλιψη απογοήτευση κ ένα αίσθημα ακινησίας κ ματαιότητας, μας φέρνει ένα μήνυμα.

Μέσα σε ότι κάνουμε χρειάζεται να σκεφτόμαστε πλατύτερα το συλλογικό, το μελλον, τις πράξεις μας που έχουν ένα ευρύτερο αντίκτυπο σε όλους.

Είναι η ώρα της συλλογικής ευθύνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.