Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ. Η ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ


Η έκλειψη Σελήνης στην 16η Τοξοτη που γίνεται σήμερα (5/6) , ειναι μέγιστης σημασίας κ με μεγάλη διάρκεια καθώς σε αυτή συμμετέχουν οι μεγάλοι υπερκοσμικοι πλανήτες Ποσειδώνας αρχικά κ μετέπειτα ο Πλούτωνας.
Η δράση της έχει όπως έχουμε ήδη δει να γίνεται, έχει σκοπό να αποτελείωσει μια κ καλή το ψεύτικο συστημα, που σαν την μεγάλη αραχνη έχει απλωθεί σε όλες τις γωνίες κ έχει κυριεύσει τους πάντες κ τα πάντα.
Η κύρια δράση της θα ξεκινήσει κ θα φανεί όταν ο Άρης πλησιάσει τον Ποσειδώνα με σύνοδο, στις 15/6 ενεργοποιώντας πλήρως τον μηχανισμό του ξεσκεπασματος.
Ταυτόχρονα το διάστημα αυτό οι μέρες από τις 15/6 είναι κρίσιμες καθώς είναι το μεσοδιαστημα δύο εκλείψεων.

Με την επόμενη Ηλιακή Έκλειψη (21/6) στην 00 Καρκίνου, μία κρίσιμη μοίρα όπου δηλώνει ότι η μήτρα που γεννάει τον κόσμο μπαίνει σε μία νέα πορεία κατεύθυνση, παίρνει ένα καινούργιο σχήμα.

Από το καλοκαίρι του 2018 οι εκλείψεις που λαμβανουν όπως και αυτές του 2020 δεν έχουν μόνο πολύμηνη διάρκεια αλλά πολυετή.
Καθώς οι κοσμικοί πλανήτες Πλούτωνας κ Ποσειδώνας ταρακουνουν τον κόσμο για να προχωρήσει μπροστά, καθώς ενα σχέδιο υπάρχει προς ολοκλήρωση για να εξελίξει ταχύτατα κ να φέρει σε πρόοδο την ανθρωπότητα.

Μια ανθρωπότητα η οποία παρέμεινε ακίνητη για χιλιάδες χρόνια, μέσα σε σκότος άγνοια, μέσα στο σπήλαιο του Πλάτωνα.
Όταν μιλάω για εξέλιξη δεν εννοώ την τεχνολογική πρόοδο, αυτή έχει έρθει κ ένα τεράστιο μέρος της παραμένει κρυφό, καθώς πολλοί που υπηρετούν το σκότος δεν θελουν να βγει.

Η εξέλιξη που αναφέρεται είναι για την πνευματική εξέλιξη, που οδηγεί τον άνθρωπο να δει πως εδώ έχουμε έρθει για να φερουμε την ειρήνη, την δικαιοσύνη, την ελευθερία κ για να βελτιώσουμε αυτό τον κόσμο , σ έναν κόσμο ηθικής ευημερίας αξιοπρέπειας .

Ακόμα κι όλα τα αγαθά αν έχεις, ακόμα και όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις στα χέρια σου, αν μέσα σου δεν υπάρχει το αγαθό κινητρο κ η πρόθεση αυτά να τα χρησιμοποιήσεις για την δημιουργία κ την ανύψωση, τότε αυτά μετατρέπονται αυτόματα  σε άνθη που μαραίνονται, σε όπλα που σκοτώνουν.

Τα όπλα που κατέχουμε χρειάζεται να γίνουν οι αρετές που ωφελούν εμάς αλλά κ το σύνολο.
Όλη αυτή η τεχνολογική εξέλιξη που έχει έρθει , ακόμα κ η οικονομία να ανέβει αν τα κίνητρα είναι σκοτεινά κ εγωιστικά τότε δεν μπορούμε να μιλάμε για πρόοδο αλλά για την συνέχιση του σκότους κ της σκλαβιάς.

Αυτή η περίοδος που βιώνουμε είναι του βαθυτερου σκότους.
Είναι η πιο σκοτεινή από ποτέ,καθώς ότι είχε κρυφτεί κάτω από το χαλί πλέον έρχεται στην επιφάνεια κ φέρνει ασφυξία, οργή, θυμό, όλα τα συναισθήματα έρχονται επάνω.

Παρόλα αυτά μέσα σε αυτό η ελπίδα έρχεται κοιτάζοντας τον σκοπό, προς τον στόχο.

Ο στόχος είναι φωτεινός και αυτός μας δίνει την δύναμη για να προχωράμε κ να συνεχίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.