Κυριακή 31 Μαΐου 2020

ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ Κ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ


Στην έκλειψη που ανοίγει ( 5/6) το κύμα των μεγάλων αλλαγών που θα είναι κρίσιμο όχι μόνο για την χώρα μας αλλά και για όλο τον κόσμο, το σημείο κλειδί όπου ενεργοποιείται είναι η Αφροδίτη στην 13η Διδυμου.
Είναι ο πλανήτης όπου σε αυτή την έκλειψη εξαρχής τράβηξε την προσοχή μου.
Ίσως της έδωσα ιδιαίτερη σημασία γιατί βρίσκεται ακριβώς επάνω στην δική μου Αφροδιτη και μέσα από την αναδρομή της πορεία τωρα μπορώ να συνδεθώ καλύτερα και να κατανοήσω τι σημαίνει.
Η δική μου Αφροδιτη είναι χωρίς κοντινές όψεις κ συνδέεται απόλυτα με την αναδρομή που συμβαίνει τώρα.
Γιατί κ στις δύο περιπτώσεις η ουσία και των δύο πλανητών είναι κοινή.
Είτε ένας πλανήτης είναι ασυνδετος, είτε ανάδρομος δηλώνει ότι στρέφεται προς τα μέσα, αναπτύσει επαφή με το έσω κέντρο κ φωνή, καθώς νιώθει ασυνδετος στην πρώτη περίπτωση με τις αξιες του κοινωνικού περίγυρου, η γενικότερα η επικοινωνία δεν μπορεί να βρει σημεία επαφής με τον εξωτερικό χώρο κ κόσμο.

Η Αφροδίτη συμβολίζει τις αξιες μας, τις σχέσεις, την αγάπη, τον τρόπο που συνδεόμαστε.
Στην αναδρομή πορεία της όπως βρίσκεται σε αυτή την Εκλειψη γίνεται πιο ευαίσθητη, ευάλωτη, πιο εσωτερική.
Αναπτύσει την εσωτερική σύνδεση με την καρδιά , και στο ζώδιο του Διδύμου όπου είναι ο λόγος κ η φωνή, ακούει κ εστιάζει εντός, συνδεεται με την φωνή της καρδιάς.
Η Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων είναι ο εσωτερικός τους κυβερνήτης, γιατί οι Δίδυμοι είναι τα αδέλφια , κ εδώ η Αφροδίτη δίνει την αγαπη της σε όλα της τα αδέλφια , θεωρεί όλους σαν αδέλφια,  ανοίγει τα χέρια της κ αγκαλιάζει τον κόσμο της αδελφότητας.

Σε αυτή την έκλειψη όπου γίνεται επάνω στον άξονα του λόγου κ της μετάδοσης , σκέψης κ αντίληψης, Δίδυμο /Τοξότη, η Αφροδίτη έχει εξαίσιο ρόλο.
Βρίσκεται μαζί με τον Ήλιο κοντά, ακόμα πιο κοντά στο φως στο κέντρο της καρδιάς, καθως μια σύνοδο μόλις τώρα,  λίγες μέρες πριν την Έκλειψη έρχεται σε κορύφωση.
Το σημείο της φωνής είναι αυτό που ενεργοποιείται μέσα από αυτή την έκλειψη κ φέρνει γεγονότα εκρήξεις κ παράλληλα όμως βάζει τις βάσεις για αυτά που θα διαδραματιστούν.
Το σημείο της φωνής, του λόγου, τονίζεται κ ηχεί κ παίζει δυνατό ρόλο καθώς καθορίζει κ ο άξονας που του αντιστοιχεί Δίδυμοι /Τοξότες.
Το τσάκρα του λαιμού αντιστοιχεί στον πλανήτη Αφροδίτη.
Οι Αφροδίτες όλων μας ενεργοποιούνται δυνατά.
Οι ανθρώπινες αξίες , οι βασικές μας πρωταρχικές ανάγκες που χρειάζεται ένας άνθρωπος για να ζήσει αξιοπρεπώς είναι η ώρα να ακουστούν ηχηρά σε όλο τον κόσμο.
Οι φωνές όλων μας είχαν κλειστεί μέσα από φόβο, μέσα από εικόνες τρόμου κ νοητικού χειρισμού, φράζοντας το σημείο της έκφρασης , της αλήθειας, της αγάπης.
Ένας κοσμος κλειδωμένος μέσα στον φόβο του, μέσα στο κουτί της ασφάλειας του αιώνες τώρα, με κλειστά τα στόματα υπηρετώντας συμφέροντα, σκύβοντας το κεφάλι ηθελημένα ή όχι, συνειδητά ή μη.

Πριν κλείσω θα αναφέρω την εξήγηση που δίνουν τα sambian symbols στην 12η μοίρα Διδύμων.
Μια εξήγηση που όταν την διάβασα χρόνια πριν , αναζητώντας την ερμηνεία για την δική μου Αφροδιτη, με έκανε να ανατριχιασω.

'A BLACK SLAVE GIRL DEMANDS HER RIGHTS OF HER MISTRESS'

'ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΥΡΗ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΤΗΣ '

Συνδεστε και τα γεγονότα που γίνονται τώρα στην Αμερική.
Και έχετε όλη την ερμηνεία.

Για τέλος θα κλείσω λέγοντας αυτό που συνεχώς τονίζω.

Η αφθονία είναι δικαίωμα όλων !

Καλό  μήνα !





Έκλειψη στην 16η Τοξότη (5/6).
Αφροδίτη στην 13η Δίδυμοι προς 12η ανάδρομη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.