Τρίτη 19 Μαΐου 2020

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ




Νέα Σελήνη (22/5) έρχεται πλησιάζει απλώνεται κ ανοίγει από αυτή την εβδομάδα ήδη που διανύουμε τις ενέργειες της.

Νέα Σελήνη και σημαντική καθώς ακολουθεί την δυνατή πανσέληνο στον Σκορπιό που έγινε (7/5), την Πανσέληνος του Βεσακ, του Βούδα το σημείο όπου το τρίτο μάτι ανοίγει βλέπει ορθά, τα πέπλα  φεύγουν, βλέπει με τις έσω αισθήσεις αυτά που πριν δεν ήταν τόσο ορατά.

Μια νέα Σελήνη ιδιαίτερη όπου παίρνει τις ενέργειες του Βούδα, του νου που είναι καθαρός κ αμόλυντος, κ ανοίγει μια μεγάλη περίοδο όπου τα πάντα ξεσκεπάζονται.

Ανοίγει την περίοδο των εκλείψεων που αμέσως ακολουθεί, οι οποίες για φέτος το καλοκαίρι θα είναι τρεις κ φέρουν επάνω φως πληροφορίας από ότι είχε κρυφτεί, είχε σιωπήσει, είχε κλείσει στόματα.
Γιατί οι εκλείψεις φέρνουν φως κ αποκαλύπτουν.
Λειτουργούν καθαρτικά , είναι αφαιρετικές λένε κ
Ω ναι είναι
Αφαιρούν το μιαρό, το ψέμα την υποκρισία.
Φανερώνουν μόνο φως.
Φέρνουν φως δυνατό πληροφορίας.
Φέρνουν την εξέλιξη κοντά.
Το μέλλον εδω στο τώρα.

Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, στην 2η μοίρα, ζώδιο φωνής κι αυτό ήχου, πληροφοριών.
Και οι φωνές ανοίγουν κ κελαηδούν.
Γιατί είναι φωνές ακέραιες τίμιες με ορθή κρίση κ λόγο.
Φωνές που είναι ρομαντικές κ ονειροπόλες.
Ονειρεύονται ένα άλλο καλύτερο μέλλον για την ανθρωπότητα.
Φωνές που όμως έχουν ξεπεράσει κάθε φόβο, γιατί η αλήθεια τους δίνει δύναμη, κ η επιθυμία για ελευθερία, για δικαίωση τους δίνει θάρρος.

Νέα Σελήνη και οι φωνές, οι δυνατές ηχώ που ονειρεύονται, συνδέονται με την μυστική γλώσσα του σύμπαντος, γνωρίζουν μέσα από την εσωτερική πηγή, μιλούν και γειωνουν τη νέα πραγματικότητα, βάζουν τα θεμέλια για τον κόσμο του αύριο.

Νέα Σελήνη στους Διδύμους κ έχει τρίγωνο με Κρόνο στον Υδροχόο, οι ενέργειες φέρνουν στήριξη σε εκείνους που μιλούν τιμούν το κοινο καλό, κ υπηρετούν το σύνολο κ το ομαδικό συμφέρον.

Νέα Σελήνη κ μέσα σε αυτή είναι ισχυρή η ενέργεια του Ποσειδώνα, κι ένα τσουνάμι διάλυσης έχει ήδη ξεκινήσει όπου φέρνει αποδυνάμωση πτώση κ εξασθένηση σε πρότυπα κενά ματαιοδοξίας που επικράτησαν μέσα στην πρόσφατη ιστορία του κόσμου.

Ερμής κ Αφροδίτη σε σύνοδο μαζί, και οι δύο σχηματίζουν μαζί ένα τετράγωνο με Ποσειδώνα, η όψη της διάλυσης σε ψεύτικες εικόνες, φθηνές αξίες, ανήθικα είδωλα, πτώση προσώπων όπου ο λόγος τους ειναι κενός κουφιος χωρίς πράξη ξεφτυλιζονται.

Ο Ποσειδώνας είναι το είδωλο, είτε αυτό έχει να κάνει με την θρησκεία κ το πνευματικό χώρο, είτε τα είδωλα που έχουν να κάνουν με την τηλεόραση, τις ταινίες, τα είδωλα που ο κόσμος γενικότερα θεοποιεί καθώς θαμπώνεται μέσα από την λάμψη τους κ την χρυσόσκονη όπου τυφλώνει.

Ερμής λόγος, πληροφορίες.

Αφροδίτη σχέσεις αξίες οικονομικά.

Ποσειδωνας πλάνη, διάλυση, εξαπάτηση, αλλά κ το ανώτερο όμως εγώ που λειτουργεί υπερβατικα χωρίς συμφέρον για να φέρει την ένωση την αγάπη.

Ερμής Αφροδίτη Ποσειδωνας σε τετράγωνο.

Και ένα τσουνάμι πληροφοριών (Ερμής) ανοίγει με οικονομικά κ θρησκευτικά σκάνδαλα (Αφροδιτη Ποσειδωνας), που πρόκειται να ξεσκεπάσει ινδάλματα, κενοδοξα πρότυπα, είδωλα κ πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στην πολιτική σκηνή, κ έχουν εξουσιαστικό ρόλο.

Ο Ποσειδώνας είναι το νερό, το χωρίς όρια ωκεάνιο νερό αυτό που απλώνεται κ δεν έχει σύνορα, δεν περιορίζεται σε ένα μέρος αλλά απλώνεται σε όλη την υδρόγειο σφαίρα.
Με τον Ποσειδώνα συνδέονται για αυτό κ οι μετανάστες κ όλη η απάτη η πλανη ότι υπόγειο κρύφθηκε αλλοιώθηκε διαστρεβλωθηκε κ καλύφθηκε με όλη αυτή την υπόθεση.
Άρα οικονομικά σκάνδαλα τεράστιου μεγέθους, με τους μετανάστες, τα οποία αφορούν την χώρα μας αλλά και απλώνονται πρόκειται να ξεσπάσουν από τώρα μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

Το ΤΣΟΥΝΑΜΙ έχει ήδη ξεκινήσει.
Αυτό το δίμηνο δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.