Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

ΜΑΙΟΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2020. ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ. ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ





Η έναρξη ενός τσουνάμι πληροφοριών όπου πρόκειται να ξεσκεπάζει σκάνδαλα όπου χάθηκαν σκεπάστηκαν κ καλύφθηκαν ξεκινάει σύντομα από το τέλος αυτής της εβδομάδας (15/5).

Ο Άρης σύντομα αφήνει το ζώδιο του Υδροχόου, όπου μέσα εκεί έφερε σε όλους μία τάση επανάστασης αλλά κ αλήθειας, μία τάση αμφισβήτησης κ διάθεσης για ανεξαρτησία ελευθερία κ αντισυμβατικοτητα.

Ο Άρης στον Υδροχόο είναι μια πολύ ωραία θέση γιατί δημιουργεί τάση για αμφιβολίες στο υπαρχων σύστημα κ στους περιορισμούς που αυτό επιβάλλει.
Μέσα στο δίμηνο κλεισιματος μας κ την στροφή προς τα μέσα, το προηγούμενο όλο διάστημα, ώθησε πολύ κόσμο στο να ερευνήσει, να έχει τον χρόνο να ψάξει κ να βρει αλήθειες.
Ο Άρης αυτός στον Υδροχόο φέρνει αλήθειες μέσα από το ίντερνετ κ το διαδίκτυο καθώς αυτά κ τα δυο ανηκουν εκεί στο ζώδιο του Ουρανού (Υδροχόος).
Το διαδίκτυο αφυπνίζει κ ανοίγει το μυαλό, καθώς ακούγονται πολλές ιδέες.
Δοθηκε λοιπόν πολύς χρόνος για έρευνα και πλήθος πληροφοριών ανοίχτηκαν, ομως  κ εδώ θέλει πολύ διάκριση .
Αλλά η αλήθεια περισσότερο βρίσκεται στο διαδικτυο πάρα στις ειδήσεις κ στην τηλεόραση.

Κάτι όπου η κυβέρνηση το έχει φυσικά καταλάβει, κι ότι ο κοσμος βρίσκει αλήθειες εκεί,  κατι που είναι εις βάρος της.
Γι αυτό κ πρόσφατα έβαλαν τον καλό υπάλληλο υπακουο της Τσιοδρα, να μας πει ότι μόνο από την τηλεόραση πρέπει να παίρνουμε πληροφοριες κ πουθενά αλλού. Δηλαδή να παραμείνουμε τυφλοί κ υποταγεις με λίγα λόγια.

Ο Άρης λοιπον μπαίνει τώρα (13/5) για το επόμενο δίμηνο στο ζώδιο του Ιχθύ, κ κινεί τις ενέργειες του Ποσειδώνα φέρνοντας μια πλήρη διάλυση σε όλα.
Ο Άρης στο ζώδιο του Ποσειδώνα.
Ο Ερμής να εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων κ να συμμετεχει κι αυτός στη Νέα Σελήνη του Μαϊου 22/5, ένα τετραγωνο με τον Ποσειδώνα.
Ενώ από την άλλη κ η Αφροδίτη κι αυτή να βρίσκεται σε πολυήμερο τετράγωνο με τον Ποσειδώνα.
Μπορούμε να δούμε ολοκάθαρα ότι ο μήνας αυτός  κ με τους τρεις πλανήτες προσωπικούς να είναι υπό Ποσειδωνία επιρροή, ότι θα είναι ένας μήνας κάθαρσης μέσα από την διάλυση.
Ο Ποσειδώνας λοιπόν είναι το νερό, το νερό που διαβρώνει κ μεταλλάσσει.
Είναι κυβερνήτης του Ιχθύ κ μαζί με τον Πλούτωνα τον κυβερνήτη του Σκορπιού, έχουν το εργο της κάθαρσης.
Πρώτα φέρνουν τον θάνατο κ την διαλυση κ μετά φέρνουν την ανανέωση, το καινούργιο την αναγέννηση.
Τα ζώδια του νερού είναι τα ζώδια της ψυχής.
Είναι τα πιο δυνατά.
Έχουν ευαισθησίες αλλά όταν έρθει η ώρα κ τα πάρουν στο κρανίο φέρνουν πλημμύρες σεισμούς κ τσουνάμι, φέρνουν τον κόσμο άνω κάτω.

Το θέμα είναι να κατανοήσει ο καθένας μας,  καταρχήν να έρθει σε επαφή με την ψυχή του.
Να αναγνωρίσει την δύναμη του νου που ενώνεται με την ψυχή κι αφού την θέσει προς το κοινό καλό, να συμμετέχει στο θεϊκό έργο, όπου είναι η ανάσταση αυτού του πλανήτη σε έναν κόσμο αγάπης κ τίποτα άλλο.

Από τον φόβο και το υλισμό που κυβερνά την Γη, ιδιότητες που ανήκουν στον διάβολο, να μετασχηματιστεί σε αγάπη, Ειρήνη κ πνεύμα, ιδιότητες θεϊκές.

Το Θεϊκό σχέδιο λοιπόν αυτό είναι ήδη εν δράσει.
Σε άρθρο μου τον Φεβρουάριο 2020, είχα γράψει ότι ξεκινούσε.
Τώρα μπαίνουμε στο κυρίως μενού όπου πρόκειται να φέρει θύελλα, ένα τεράστιο τσουνάμι όπου θα διαλύσει το προηγουμενο μοντέλο οικονομίας, ειδικά στη. Χώρα μας αλλά κ παγκοσμίως, για να φτιάξει ένα καινούργιο.

Στον χάρτη της Ελλάδας, η οικονομική καταστροφή στην οποία φέρνει η κυβέρνηση αυτή, την είχα περιγράψει σε άρθρο μου σχετικό από περσυ (Αύγουστος 2019).

Στον χάρτη της Ελλάδας λοιπόν ο Ποσειδώνας ο πλανήτης του χάους κ της διάλυσης, βρίσκεται αυτή την στιγμή επάνω από τον Νότιο δεσμό της χώρας κ την Αφροδίτη της.
Σε αυτές τις μοίρες θα κάτσει για πολλά χρόνια κάτι που δείχνει ότι τουλάχιστον μέχρι κ το 2022 θα είμαστε σε μια κατάσταση τέτοια.
Ένα νέο οικονομικό μοντέλο όμως μετά κ αξιών πρόκειται να δημιουργηθεί.
Ο Ποσειδώνας αυτή την εποχή μέσα από το τετραγωνο του με Αφροδίτη κ επηρεάζοντας κ την χώρα μας φέρνει διάλυση αξιών, συνηθειών, τρόπου ζωής, διασκέδασης, απόλαυσης κ οικονομίας.
Η κυβέρνηση αυτή παίζει τον ρόλο της σε αυτό καθώς ο Ήλιος του Μητσοτάκη (Ιχθείς), βρίσκεται με τρεις μοίρες μόνο ανοχη πάνω από τον Νότιο δεσμό της χώρας, δηλώνοντας ότι αυτός έχει έρθει να κυβερνήσει φέρνοντας την πλήρη διάλυση στην χώρα.
Αν θυμάστε καλά το είχα γράψει σε άρθρο μου πέρσυ αυτό, ένα άρθρο που έφερε αναταραχή γιατί έλεγε αλήθειες κ μόνο, χωρίς καμία ωραιοποίηση.
Για τέλος αυτό που θέλω επίσης να επισημάνω είναι ότι αυτή την χρονια όλη, η Σελήνη στον χαρτη της χωρας στην 19η μοίρα Διδύμων, δέχεται ένα τετράγωνο από τον Ποσειδώνα , όπου Σελήνη ισον ο λαός της χώρας.
Η Σελήνη στον χάρτη κυβερνάει τον τρίτο οίκο της δημοσιογραφίας των ΜΜΕ, και δείχνει το ψέμα όπου ο λαός τρώει μέσα από τα κανάλια κάτι όπου θολώνει την κρίση του.
Ταυτόχρονα όμως φέρνει κ την διάλυση εν καιρώ οποίων ψευδαισθήσεων έφερε για να αποκαλύψει την αληθινή εικόνα κ όλο το παρασκήνιο.
Η Ποσειδωνία επιρροή του ψεύδους κ του χάους επάνω στον λαό δεν είναι μόνο φέτος, αλλά κ την προηγούμενη χρονιά 2019 επισης ήταν, αλλά τώρα έρχεται σε  κορύφωση.

Αν και όλα αυτά φαντάζουν απογοητευτικά.
Έχω αισιοδοξία κ απόλυτη εμπιστοσύνη για το θεικο σχέδιο που δρα τώρα.
Η ανοικοδόμηση της χώρας έρχεται μόνο μέσα από την διάλυση της, κάτι όπου συμβαίνει τώρα.
Χρειαζόμαστε νέους κυβερνήτες, ανθρώπους με ουσία κ αξίες, διαυγεις κ καθαριους.
Χρειαζόμαστε ένα νέο σύστημα φιλικό για τον άνθρωπο κι όχι εναντίον του.
Που να τον προστατεύει κ να τον μεριμνα.
Χρειαζόμαστε Ανθρώπους κι όχι ανθρωποειδή να μας κυβερνήσουν.
Όλα αυτά θα γίνουν.
Το όραμα έχει δοθεί.
Από το 2023 κ έπειτα αυτή η χώρα θα αρχίσει να βλέπει φως.
Το θεϊκό σχέδιο προχωρά.
Ας εργαστούμε καθαρά.
Με αγνή πρόθεση.

Καλή σας εβδομάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.