Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ

Διάγγελμα Πρωθυπουργού ανήμερα η όψη Ερμή με συνοδο Αφροδίτης κι όλο αυτό σε τετράγωνο με Ποσειδώνα.
Η όψη της πλάνης του ψεύτη, των υποσχέσεων που κρύβουν άλλα σχέδια, η όψη των κουφιων ελπίδων, της εξαπάτησης, τα λόγια που εντυπωσιάζουν κ διαστρεβλωνουν την πραγματική εικόνα.

Ταυτόχρονα ολος ο συνδυασμός Ερμή+Αφροδίτη,  αυτή την μέρα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ήλιο του, αυτό δηλώνει ότι αυτά που λέει δεν ικανοποιούν, ούτε αρέσουν.

Η σύνοδος Ερμή Αφροδίτη που έρχεται σε τετραγωνο με Ήλιο του, ενεργοποιει μαζί κ την μοίρα της Έκλειψης (5/6), κι όλος αυτός ο λόγος φαίνεται να μην μπορεί όχι μόνο να σταθεί αλλά ο ίδιος θα κριθεί, θα αποδοκιμαστεί καθώς οι κρυμμένες προθέσεις του θα αποκαλυφθούν.

Ένα διαγγελμα που γίνεται με Ερμή Αφροδίτη ανάδρομη σε τετράγωνο με Ποσειδωνα, περιέχει λόγια περι οικονομίας που υπήρχε ή που θα έρθει που δεν στέκουν κ δεν είναι αληθή,  απλά έχουν σαν σκοπό να ρίξουν για άλλη μια φορά χρυσόσκονη στα μάτια του κόσμου.

Λόγια εντυπωσιασμού κ ψευδαισθήσεις όπως πχ οτι η χώρα τα πήγε πολύ καλά με τον Κορωνοιο.

Λόγια ψευδή πχ ότι το δίμηνο του χειμώνα Ιανουάριος κ Φεβρουάριος η οικονομία πήρε τα πάνω της, λόγια πλάνης .
Ακόμα χειρότερο ever, αλλά τίποτα δεν γίνεται τυχαία αλλά με απόλυτο τέλειο συγχρονισμό, είναι πως στον γενέθλιο χάρτη του ο ίδιος έχει αυτήν την όψη που υπήρχε σήμερα.

Στον χάρτη του υπάρχει ο σχηματισμός Ερμή Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ποσειδωνα, κάτι που ενισχύει ακόμα περισσότερο τις ψευδείς εικονικές δηλώσεις του.

Ο Πρωθυπουργός βρίσκεται στο τελευταίο κομμάτι του δρόμου του.
Ένα δίμηνο ξεκινάει με δύο από τις τρεις εκλείψεις επάνω του, στον Ήλιο (5/6) κ στον ωροσκόπο του η μία, ενώ η δεύτερη (5/7) σε τετράγωνο μία πολύ σκληρή όψη μέσα στον Ιουλιο επάνω στον Άρη Κρόνο του.
Αμέσως μετά ένα κομβικο δύσκολο σημείο του είναι ο Αύγουστος κ ο Σεπτέμβρης όπου ο Ουρανός θα βρίσκεται επάνω στην Σελήνη του σε στάση κ θα φέρει ανατροπές κ πολλές ταραχές.
Το τελευταίο κομμάτι όμως είναι το τρίμηνο Σεπτέμβριος με Νοέμβριος με κομβικο τον Νοέμβριο καθώς ο Άρης θα κάνει στάση ακριβώς επάνω στην σύνοδο Άρη Κρόνο του,
κ θα ενεργοποιεί την έκλειψη του Ιουλίου φέρνοντας μπλοκάρισμα σε κάθε κίνηση κ δράση του.

Είναι η ώρα πτώσης του.
Τίποτα δεν θα βγει από όσα πιστεύει κ έχει ο ίδιος δρομολογήσει για αυτόν κ την συμμορία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.