Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

ΕΚΛΕΙΨΗ 5/6 & ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ.

Η Έκλειψη στις 5/6 πιάνει τον Ήλιο του Πρωθυπουργού. Εδώ θα δράσει με καύση. Γιατί ο ίδιος κινείται ενάντια στον άνθρωπο, κ κοιτάζει μόνο στο ατομικό κερδος, στην αρπαγή χρημάτων μέσα από μίζες, κ φανερώνει έξω ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που δεν ισχύει.
Φανερώνεται ότι είναι ο Μεσσίας, ο Σωτήρας, αφού έχει φροντίσει να ταισει με ατελείωτα μύρια τον έντυπο τύπο όλο (με λίγες εξαιρέσεις),  που δουλεύει όλος για αυτόν, κ έχει χρυσοπληρωμενους όλους τους δημοσιογράφους στα κανάλια να λένε πόσο καλός είναι που μας έσωσε από τον Κορωνοιο.
Μία ψεύτικη ταυτότητα βγάζει προς τα έξω την οποία πουλάει , μέσα από ατελείωτα δισεκατομμύρια που έχει αρπάξει αυτός κ όλη του η οικογένεια εδώ κ χρονιά μέσα από μίζες, κομπίνες κ ψέματα.
Είναι το είδωλο του καπιταλιστή Νεοέλληνα που άνθισε όλη την προηγούμενη 40ετια, που η ζωή του ήταν βουτηγμενη μέσα στην απάτη παρόλα αυτά η γραβάτα γραβατα κ το κουστουμι ατσαλακωτο.
Ααα να μην ξεχάσω κ τα χρυσοπληρωμενα πτυχία σε πανάκριβα κολέγια που δίνουν την μόρφωση από έξω κι έτσι ολοκληρώνουν το τέλειο πρότυπο του Ελληναρα Ευρωπαίου πάνω από όλα ε?
Βέβαια δεν μας ενδιαφέρει κατά πόσο αυτή η εικόνα είναι αυθεντική, αντιστοιχεί σε έναν άνθρωπο με αξίες κ ουσία δηλαδή αυτός που ενδιαφέρεται αληθινά για τον συνάνθρωπο του, δεν παρανομει εις βάρος άλλων, δεν εκμεταλλεύεται, δεν ποδοπαταει.
Όλη η περιουσία του κερδιθηκε εις βάρος του λαού, πτωχαινει ο Έλληνας κερδοφορει ο ίδιος.
Αλλά δεν πειράζει.

Φοράει ΓΡΑΒΑΤΑ !
Φοράει κουστούμι!
Είναι πλούσιος !
Έχει πτυχία!
Δεν ενδιαφέρει πως αυτά όλα κερδηθηκαν
Τίμια η άδικα.
Όχι ανήκει σε μια οικογένεια που έχει πλούτο !
Είναι κολεγιοπαιδο.
Αυτά είναι τα πρότυπα.
Που ο κόσμος λαχταρησε
Η εποχή του Κιτς
Η πιο fake εποχή που υπήρξε ποτέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.