Παρασκευή 15 Απριλίου 2022

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ & ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ (16/4). ΤΟ ΡΟΥΦΗΓΜΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Κ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΝΈΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ .

 



Ζυγός το ζώδιο που εδώ γίνεται η Πανσέληνος (16/4).

Ένα ζώδιο που είναι γνωστό για την αναποφασιστικότητα του, κ για το ότι αργεί να πάρει αποφάσεις για να κινηθεί σε νέες διαδρομές στην ζωή του.

Εδω μην ξεχνάμε ότι σε αυτο το ζώδιο έχει έξαρση ο Κρόνος που δηλώνει τον χρόνο.

Και ο Ζυγός αδρανεί γίνεται παθητικός, καθώς φοβάται να χαλάσει την υποτιθέμενη του αρμονία κ παλιές συνήθειες που θα μπορούσαν όμως να είναι κ βλαβερές κ περισσότερο τελικά να τον βυθίζουν κ να τον ρουφάνε προς τα πίσω.

Είναι εδώ που το βόλεμα τελικά οδηγεί σε μη εξέλιξη, σε μια οπισθοχώρηση, ή αλλιώς προχωράμε με την πλάτη γυρισμένη στο μέλλον καθώς έχουμε φόβο στο ρίσκο, στο νέο, στο απρόβλεπτο που δεν γνωρίζουμε.


Η πανσέληνος αυτη βγάζει αρχικά ένα ρούφηγμα καθώς η επανάληψη σε αυτό που έχουμε συνηθίσει να κάνουμε, σε αυτό τον ρυθμό (Ζυγός), που το κατεστημένο μας καθοδηγεί, πλέον δεν μας προσφέρει κάτι άλλο στην εξέλιξη μας, αλλά μονάχα βουλιάζει την ενέργεια μας όσο αντιστεκόμαστε στην αλλαγή μιας νέας κατεύθυνσης που είναι πιο κοντά στο δικό μας ιδανικό ρυθμό ζωής.


Η πανσέληνος εδώ έχει τα δύο φώτα που ρυθμίζουν τον εαυτό μας, Ήλιος κ Σελήνη, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, τον καταλύτη της μεταμόρφωσης, που επιτάσσει ριζικές αλλαγές.


Όλη η ανθρωπότητα τώρα είναι σε κρίση, βιώνει την πιο καταλυτική μεταμόρφωση που σπρώχνει με έντονο τρόπο να βρούμε ατομικά κ συλλογικά νέες ισορροπίες, κάνοντας βήματα μπροστα διαβάζοντας τις ανάγκες κ τις επιθυμίες της ψυχής μας.


Ανοίγει διάπλατα όλος αυτός ο μήνας νέα μονοπάτια, μέσα από την ταυτόχρονη συμμετοχή του Δία Ποσειδώνα στο ζώδιο του Ιχθύ, κ φέρνει πιο κοντά στην πραγμάτωση υων ιδανικών μας, αρκεί να τολμήσουμε στην εικόνα που έχουμε για το μέλλον μας, κ να κατευθύνουμε τον εαυτό μας προς τα εκεί που νιώθει ισορροπία, εκεί που βρίσκει αρμονία, εκεί που η ομορφιά υπάρχει.


Μας καλεί να φύγουμε συλλογικά κ ατομικά να κόψουμε τον ομφάλιο λώρο των ασχολιών , στον καθημερινό μας βίο που μας βυθίζει, ρουφάει κ δεν έχει να μας προσφέρει τίποτα άλλο πλέον στον τομέα των εμπειριών μας.


Καθώς ο Πλούτωνας είναι ο κυρίαρχος επιστάτης σε αυτο τον μήνα πέρασμα, στον μήνα καμπή, όλο αυτή η κρίση, η μεταμόρφωση, όλος αυτός ο θάνατος γίνεται μέσα στον χώρο των επαγγελματικων κ εργασίας (Πλούτωνας στον Αιγοκερω).


Αφορά αποφάσεις μας κ τα νέα βήματα που χρειάζεται  να κάνουμε, την νέα κατεύθυνση κ πορεία που παίρνει τώρα η ανθρωπότητα, καθώς αποφασίζει να βάλει μπροστα τα θέλω της ψυχής που το εσωτερικό της φως κατευθύνει.


Ο μήνας αυτός είναι ο μήνας της καμπής.

Είναι η μεγάλη στροφή.

Άνθρωποι κινούν κ αλλάζουν τις ενέργειες καθώς τερματίζουν τον δρομο που κατευθυνόταν μέσα απο τα κλισέ κ αποφασίζουν να φέρουν έναν καινούργιο ρυθμο.


Μην ξεχνάμε ότι αυτη η περίοδος ανοίγει το διάστημα των εκλείψεων καθώς η πανσέληνος στον Ζυγό (16/4),  είναι η τελευταία πριν την μεγάλη ηλιακή έκλειψη  στον Ταύρο (30/4) με συμμετοχή Ουρανού, κ στην ουσία είναι η πρώτη έκλειψη Ηλίου που γίνεται στον αξονα Ταύρου Σκορπιου.


Μιλάει για τα δώρα κ τα ανοίγματα που έρχονται, τις ευκαιρίες σε όλους αυτούς που ανοίγουν νέα μονοπάτια, ξέρουν ποιοι είναι κ τις ικανότητες που έχουν, έχουν ακονίσει τα χαρίσματα τους κ δεν φοβούνται να ακολουθήσουν ένα διαφορετικό τρόπο ζωής.


Η περίοδος αυτή με τις ενέργειες αυτές φέρνει τα μηνύματα :


- Τόλμα να διαφέρεις κ να δώσεις εσύ τον ρυθμό στην ζωή σου, κάνε τα βήματα μπροστα σε ότι σου φέρνει ισορροπία. Σχεδίασε τον δικό σου ρυθμό στην ζωή σου.


- Η δική σου κίνηση επηρεάζει άλλους γύρω σου, κάνε το βήμα μπρος κ δες τον κόσμο όλο να αλλάζει.


- Είσαι εσύ ο καταλύτης που ανοίγει νέα πεδία κ δυνατότητες για το μέλλον.


- Βιώνουμε τώρα ταυτόχρονα βούλιαγμα κ μεταμόρφωση. Η μεγαλύτερη μόρφωση συμβαίνει τώρα στον κορμό της ανθρωπότητας.

Καύση κ πυρ.

Η καύση που παράγει νέο φως κ μεταμορφώνει.


- Γίνεσαι τώρα Φοίνικας .

Και μαζί με εσένα κι όλη η ανθρωπότητα.

Κάνει το βήμα μπρος.

Αλλάζεις κ αλλάζει.

Είσαι Φοίνικας.

Και όπως ο Φοίνικας, κ η ανθρωπότητα τώρα  αναδύεται μέσα από τις στάχτες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.