Σάββατο 2 Απριλίου 2022

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ (1/4). ΈΝΑ ΝΕΟ ΦΩΣ ΧΑΡΑΖΕΙ. ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΣΣΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΟΙ.

 


Μπορεί αυτή την στιγμή να νιώθουμε κούραση εξάντληση αλλά κ τάσεις παραίτησης.

Όμως αυτή την στιγμή ένα νέο φως κάνει την εμφάνιση του, καθώς γίνεται μια μετατόπιση στην διανόηση της ανθρωπότητας που δίνει καινούργια πνοή κουράγιο κ θάρρος αλλά κ ωριμότητα, την ενηλικίωση που έρχεται μέσα από τα λάθη κ τις αποτυχίες του παρελθόντος.


Την στιγμή αυτή της κατάρρευσης των πάντων, όπου όλες οι κατασκευασμένες θεωρίες πέφτουν, βρισκόμαστε σε μια σημαντική καμπή, όπου θεραπεύει κ μεταμορφώνει την διανόηση ατομικά κ συλλογικά.


Σε μια καμπή όπου οι κανόνες αλλάζουν κ τα ηνία δίνονται στην ανθρωπότητα, όπου μεταμορφώνει τον φόβο σε θάρρος, ωριμάζει στην θέληση που κινεί τις πράξεις της κ δαμάζει τις καταστροφικές σκέψεις της, καθώς βλέπει ότι αυτές την οδήγησαν στο αποτέλεσμα που βιώνει τώρα.


Η νέα σελήνη είναι στον Κριό, το πρώτο ζώδιο της ορμής κ της θεικής πνοής που δίνεται σε κάθε άνθρωπο, κ αναλόγως με τις σκέψεις κ το νου που έχει, την κατευθύνει είτε για να καταστρέψει, μέσα από το κατώτερο νοητικό, ή να δημιουργήσει κάτι υψηλότερο μέσα από το ανώτερο.


Η νέα αυτή Σελήνη δείχνει την κατεύθυνση για την επόμενη νέα χρονιά, όπου μετατοπίζεται κ αναβαθμίζεται καθώς η ανθρωπότητα παίρνει τα ηνία κ αποφασίζει να δράσει με έλεγχο μεν , με ορμή κ θάρρος δε, απέναντι σε όποιους κ σε ότι εμποδίζει τις ελευθερίες της.


Τα βήματα που θα γίνουν θα είναι αργά, κ θα περιέχουν την φλόγα της συνείδησης που μεταμορφώνεται μέσα από τον πόνο κ τα τραύματα της, κ αποφασίζει να αφήσει πίσω της τις αδάμαστες σκέψεις που οδηγούνται από απληστία, εγωκεντρικότητα κ έπαρση.


Ο Κριός συμβολίζει το κεφάλι που αυτή την στιγμή έχει βουτήξει μέσα στο απέραντο νερό της κάθαρσης, που γίνεται κοσμικά μέσα από την σύνοδο του Δία με τον Ποσειδώνα (12/4).


Υπάρχει η διάλυση στο παλιό κατώτερο νοητικό που κινούνταν μέσα από την δραστηριότητα της εγωιστικής ορμής, της ιδιοτέλειας κ της χωριστικότητας, που έφεραν την κοινωνία την ισοπέδωση των αξιών της.


Είναι η διάλυση τώρα του κατώτερου νου της απληστίας, των πολεμοχαρών σκεψεων , αλλά κ του φόβου κ της ανασφάλειας (οι σκιές του Κριού), που οδήγησαν το πλήθος στο να αρνηθεί την ελευθερία του κ να συμμορφωθει με το σύστημα της υποταγής.


Από την άλλη δυναμώνει κ ενισχύει την φλόγα εκείνων που μπορεί τώρα να νιώθουν κουρασμένοι μέσα από την άρνηση τους να ενωθούν με το σύστημα.

Τους δίνει ώθηση να εκφράσουν το δυναμικό τους, κ οι αταίριαστοι με το σύστημα να γίνουν οι καθοδηγητές που μέσα από το θάρρος τους, την διαίσθηση τους κ την ορμη τους για ελευθερία, με πειθαρχία, μετριοπάθεια στις πράξεις τους, γειώνουν το νέο φως της νοητικής συλλογικής δράσης.


Είμαστε στην στιγμή όπου τα ηνία αλλάζουν χέρια κ δίνονται σε εκείνους που κινούνται ενάντια στο πλήθος που θέλει να υποτάσσεται κ σε ένα σύστημα που δεν σέβεται τις ελευθερίες.


Μια νέα πνοή κατευθύνει την πορεία του κόσμου, όπου τα αποτελέσματα της θα φανούν την επόμενη χρονιά (2023), στη νέα σελήνη του Κριου, όπου γίνεται στην πρώτη μοίρα του κ ο Πλούτωνας τότε μόλις κάνει την πρώτη είσοδο του στον Υδροχόο.


Η νέα αυτή Σελήνη δίνει νέα πνοή σε όλους εκείνους που νιώθουν αταίριαστοι με το πλήθος, κ αρνούνται να ακολουθήσουν τους πολλούς.


Φέρνει το μήνυμα :


-Το έργο που επιτελέσατε στην προηγούμενη διετία, φέρνει τώρα καρπούς.


-Πίσω από μια αποτυχία, κρύβεται μια μεγάλη επιτυχία.


-Ένα νέο φως χαράζει.


-Η νέα αυγή είναι τώρα.


-Είναι η ώρα που οι τελευταίοι έσσονται πρώτοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.