Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΡΗΣ ΚΡΟΝΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ & ΔΙΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ.  Ο ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ. ΕΣΤΙΑΣΕ ΣΤΟ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ.


Έχετε το νου σας ότι βρισκόμαστε σε ένα διάστημα περιοριστικό εδώ κ πολλούς μήνες, κυρίως από τον Δεκέμβριο.


Το διάστημα αυτό λήγει στις 7/4, κ μετά όλα κυλάνε με πιο εύκολη ροή, ανοιγουν πόρτες , ευκαιρίες διάπλατες, συμφωνίες προχωράνε κ ότι έχουμε σχεδιάσει εστιάσει κ επιθυμήσει έχει κάθε πιθανότητα για να πραγματωθεί.


Το διάστημα αυτό στο τώρα όπου διανύουμε, όπου όλα κυλάνε αργά κ μέσα από εμπόδια κ περιορισμούς, μας ζητάει να εστιάσουμε με προσοχή κ συγκεντρωμένα στα θέλω μας, κ στο μέλλον που θέλουμε να έχουμε.


Όσο αρνητικά κι αν όλα τώρα φαίνονται μέσα από τις ενέργειες/όψεις τις περιοριστικές,  σε αυτό το θολό τοπίο υπάρχει κ μια δυνατή συμπαντική ακτίνα φωτός όπου φέρνει ένα μεγάλο φάσμα πιθανοτήτων, αρκεί να ξέρουμε τι θέλουμε κ σε τι έχουμε αναγνωρίσει στον εαυτό μας ότι είμαατε ικανοί να φέρουμε σε πέρας.


Είναι το διάστημα όπου δυο αντίθετες ενέργειες για πρώτη φορά ενώνουν τις δυναμικές τους.

Από την μια ο ρεαλισμός κ η ωμή πραγματικότητα και από την άλλη η φαντασία κ το όραμα , το ιδανικό σχέδιο που θέλουμε να πραγματώσουμε σύμφωνα με την σοφία που έχουμε αποκτήσει από τα βιώματα μας .


Είναι ένα απέραντο φάσμα πραγματικοτήτων που ανοίγει τώρα, κ μας ζητάει να κάνουμε άλμα στον χρόνο, να προχωρήσουμε μπροστά, να ενώσουμε την ιδανική εικόνα με το τώρα.


Είναι η μοναδικότητα μας που αυτή την χρονική στιγμή κάνει άλμα στο μέλλον των χρωμάτων, της ομορφιάς, κ γνωρίζει τι θέλει αλλά κ τι μπορεί, κ διεκδικεί το καλύτερο .


Μέσα στον χρόνο του τώρα, αυτή την χρονική περίοδο, ανοίγει ένα μέλλον το οποίο έρχεται μέσα από τις κρίσεις κ τα μαθήματα που όμως στο τώρα γίνονται η σοφία , όπου η γνώση γίνεται η δύναμη που διεκδικεί το όμορφο, το βέλτιστο.


Αν γνωρίζεις τι θέλεις πραγματικά να έχεις.

Τώρα είνα η ώρα που μπορείς να το ελκύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.