Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

ΔΙΜΗΝΟ ΜΑΡΤΙΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ. ΟΙ ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΥΗΣΗΣ.


Το δίμηνο αυτό (από αρχές Μαρτίου μέχρι κ Απρίλιο),  το στοιχείο του νερού έχει την τιμητική του.

Ένα απέραντο ωκεάνιο κύμα έχει απλωθεί, για να  ξεπλύνει τον συλλογικό νου της ανθρωπότητας. Όπου φέρνει αρχικά διαλυση, χαος συγχυση, κ αποδυναμώνει για να σβήσει τις παλιες ακαθαρσίες.


Για να αναδυθεί μετά ο σπόρος της νέας ατομικής συνείδησης, όπου ξυπνάει στο σημείο μηδέν του Κριού, την μοίρα της αρχής, της Εαρινής Ισημερίας, της νέας αστρολογικής χρονιάς.


Το μηδέν ή αλλιώς η πρώτη μοίρα Κριού, θα ενεργοποιηθεί φέτος 3 φορές μέσα από το πέρασμα του Δία στον Κριό, το ίδιο κ οι τελευταίες αναιρετικές μοίρες του Ιχθυ που δηλώνουν το κλείσιμο κ την ολοκλήρωση.


Καθορίζει το πέρασμα αυτό μια νέα κίνηση κ αρχή, έναν νέο σπόρο συνειδητότητας , όπου αποκόβεται από την συλλογική πλάνη που υπηρξε για αιώνες.


Αυτό που ξεκινάει τωρα, ολοκηληρώνεται το 2025.


Είμαστε μεταξύ δύο εποχών.

Η παλιά η εποχή του Ιχθυ αφορα την πλάνη ( το σπηλαιο του Πλάτωνα), με τις σκιές του κ τους δεσμώτες, την συλλογική πλανη που τώρα καθαρίζεται.


Μπροστά είναι ο Υδροχόος, η αλήθεια κ η εξελιξη, όπου πρώτα καθαριζει τους στάβλους του Αυγεία, από την διαφθορα .


Όλα αλλάζουν όταν ο άνθρωπος αποφασίσει να αλλάξει, κι αυτό συμβαίνει τώρα καθώς μια κρίσιμη μαζα αποκόππηκε από το σπήλαιο κ δημιούργησε τον δικό της κόσμο.


Όλα αυτά αναλυτικά στο παρακατω βίντεο.

Το βίντεο έγινε στις 20/3.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.