Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΜΗΝΑΣ. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΩΝ.

 



Ο Απρίλιος μπαίνει δυναμικά με νέα σελήνη στον Κριό (1/4), κ τελειώνει με μια ακόμα νέα σελήνη στον Ταύρο σε σύνοδο με Ουρανό (29/4).


Δηλώνει ότι έχει έρθει η ολοκλήρωση κ το τέλος σε ότι περιορισμούς υπήρξαν.


Η άρση κάποιων μέτρων θα γίνει σίγουρα μετά τις 7/4, όπου εκεί ο Άρης αποχωρίζεται από την σύνοδο του με τον Κρόνο που δηλώνει την κούραση, τον θυμό κ την θλίψη που υποβόσκει μέσα στην κοινωνία , καθώς ο κόσμος στην πλειοψηφία του συνειδητοποιεί την σκλαβιά που υπάρχει κ όπου μόνο ελεύθερος τελικά δεν είναι.


Φέρνει την ώρα ενός απολογισμού, αλλά κ τον σκληρό ρεαλισμό σε όλο αυτό που συμβαίνει την τελευταία διετία, από τον Μάρτιο του 2020 όπου είχε γίνει κ πάλι αυτή η σύνοδος στο ζώδιο του Αιγόκερου, κ έφερε όλες αυτές τις δοκιμασίες.


Μια ισχυρή γείωση από την μια, που δείχνει ότι είμαστε συνεχώς σε έναν φαύλο κύκλο, όπου η χαρά, η ελευθερία, η ανεξαρτησία δεν έρχεται ποτέ, αλλά οι κυβερνώντες μας συνεχώς εφεύρουν νέους τρόπους στις ζωές μας που προσθέτουν καινούργια κάγκελα περιορισμών, ώστε να είμαστε ανήμποροι κ αδύναμοι.


Ναι αυτός ο μήνας φέρνει ελευθερίες που είχαν απαγορευτεί, αλλά όμως κ την καχυποψία , την επιθυμία για απόδραση, για φυγή, για ξεκούραση.


Υπάρχει το αίσθημα του κορεσμού, της απογοήτευσης από τα συνεχή εξωτερικά σκηνικά, μια ο ιός, μια η φτώχεια, πόλεμος, όλο κάτι συμβαίνει.


Όπου όμως οδηγεί στο να σπάσουμε τα δεσμά μας με τους εξωτερικούς κανόνες κ πρέπει, κ να στραφούμε προς την δημιουργία της ομορφιάς κ την επιλογή να χρησιμοποιήσουμε τις πνευματικές μας πηγές κ δυνάμεις που φέρνουν θεραπεία βελτίωση σε εμάς κ στους άλλους.


Ο μήνας Απρίλιος φέρνει άνοιγμα κ αλλαγή επιτέλους μετά από μια μεγάλη περίοδο σκότους, δυσκολιών που ξεκίνησαν από τον Σεπτέμβριο του 2021.


Έχει ανακούφιση αλλά κουβαλάει μαζί του κ τις πληγές, που όμως οδήγησαν τον καθένα μας ατομικά κ συλλογικά να σπάσει όποιες ψευδαισθήσεις είχε κ να δει πίσω από τα πέπλα της ψευδής πραγματικότητας.


Είναι μήνας σταθμός κ καμπής.


Περιέχει τους σπόρους της θεραπείας που θα δούμε να δυναμώνουν κ να φέρνουν τον κόσμο με τις διαφορετικότητες του, σε ενωση μέσα από την διαδρομή της ενηλικίωσης.


Έχουμε ακόμα δρόμο.

Τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Όμως ξεκινάει μια περίοδος ελπίδας που όμως είναι ρεαλιστική, κ όχι ουτοπική.


Να αναφέρω ότι ανακοινώσεις άρσης έρχονται μετά τις7/4 (πιστοποιητικό).

Μετά σε δεύτερη φάση γύρω  στις 14/4, όπου ο Άρης αλλάζει ζώδιο κ γίνεται μια πανσέληνος . (Εδώ μας έχουν πει γα το πρόστιμο).


Κσι σε τρίτη περίοδο αρχές Μαίου, οπου γίνεται μια δυνατή έκλειψη ηλιακή (29_4), τα δυο φώτα έρχονται σε σύνοδο με Ουρανό που δηλώνει αλλαγή κ ελευθερία.

Εδώ θα υπάρξει μια θετική στροφή για τους υγειονομικούς θεωρώ.

Ταυτόχρονα θα δούμε να ακολοθεί περίοδοςμε  ανατρεπτικές καταστάσεις σε πρόσωπα που κρατάνε εξουσίες κ να πέφτουν κεφάλια ισχυρών (διάρκεια μέχρι τέλος έτους). 

Καθώς ο Μάιος είναι μήνας εκλείψεων κ μια δεύτερη έκλειψη (15/4), φέρνει την πτώση σε ισχυρούς,  η συνέχεια της έκλειψης που είχε γίνει στις 19/11.


Ανατροπές, γρήγορα γεγονότα, τα πάντα όλα αλλάζουν κ κινούνται ταχύτατα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.