Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

ΜΑΙΟΣ ΜΗΝΑΣ Κ ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΡΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2026. ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ. Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ.

 



Ο μήνας Μάιος είναι ένας μήνας καμπής.


Ένας μήνας πέρασμα όπου φέρνει μαζί του αλλαγές, ανατροπές, αποκαλύψεις κ κρυφές αλήθειες μέσα από συνειδητοποιήσεις αλλά κ βαθιά έρευνα.


Φέρνει μαζί του πληροφορίες που ανοίγουν τα μάτια, κ κοιτάζουμε κατάματα την αλήθεια.

Την αλήθεια για την αληθινή μας ουσία από την μια, γι αυτό που κρύβαμε γι αυτο που αληθινά είμαστε, αλλά και την αλήθεια για κοσμικά δεδομένα που βγαίνουν στο φως .


Ο Μάιος μπήκε με μια πολύ δυνατή έκλειψη (1/5, ώρα Ελλάδος), μια  έκλειψη σταθμός όπου η δυναμική των αλλαγών που φέρνει θα δράσει για πολλά χρόνια μέχρι το 2026, μέχρι ο Ουρανός να αποχωρήσει από τον Ταύρο.


Οι εκλείψεις  φέρνουν το μέλλον πιο κοντά, μέσα από την ταχύτητα κ το φως που περιέχουν, μας μεταφέρουν σε μια άλλη πραγματικότητα.


Μας βοηθούν μέσα από το φως που ανοίγει, να δούμε κατάματα την αλήθεια που ήταν κρυμμένη στο σκοτάδι, να διαλύσουν όποιο χάος ψευδαίσθηση κ σύννεφο υπήρξε.


Οι εκλείψεις είναι χρονογραμμές που όποιος συντονίζεται με τις ενέργειες της, τότε κυλάει ομαλά μαζί τους στον χρόνο, ή ακόμα γίνεται κ ο πρωτοπόρος που μέσα από την κίνηση του κ την αγνή του πρόθεση, ανοίγει δρόμους για το μέλλον, κόβει τα πέπλα,  καθώς κ εφόσον ακολουθεί κ μάχεται την αλήθεια.


Ο μήνας Μάιος περιέχει 2 εκλείψεις κ είναι μήνας σταθμός, καθώς κόβει κ σπάει την προηγούμενη πραγματικότητα του σκότους.


Φέρνει την μηχανή του μέλλοντος για να μας δείξει την καθαρή εικόνα,  να κόψουμε ότι μας κρατούσε πίσω, κάθε εξάρτηση.


Μας δίνει την δυνατότητα να φέρουμε την βέλτιστη εικόνα του εαυτού μας που μας αρέσει εδώ στο εδώ κ τώρα, κ να βελτιώσουμε την ζωή μας.


Η έκλειψη η ηλιακή με τα δυο φώτα στο ζώδιο του Ταύρου, ζώδιο που συμβολίζει την φύση, την ομορφιά, το καθαρό τοπίο, την όραση κ τις αισθήσεις, το αληθινό μας είναι, μας φέρνει πιο κοντά στην αυθεντική μας ουσία.


Σε σύνοδο τα δύο φώτα Ήλιος κ Σελήνη με τον Ουρανό, τον πλανήτη της διαύγειας, της ενόρασης, μας βοηθάει να εκφράσουμε την αληθινή μας φύση, να ανοίξουμε την πόρτα προς την ζωή που νιώθουμε όμορφα, να εφεύρουμε κ να δημιουργήσουμε το τοπίο στην ζωή μας που αγαπάμε κ νιώθουμε όμορφα.


Σε προσωπικό επίπεδο βοηθάει σημαντικά τους ασυμβίβαστους να κάνουν άλματα μπροστά, δίνει ευκαιρίες κ ανοίγει πόρτες σε όποιους τολμούν να σπάσουν τον παλιο συμβατικό τρόπο ζωής τους.

Βγάζει επάνω κ φανερώνει τα ταλέντα κ τις ικανότητες αυτά που ήταν κρυμμένα κ θαμένα, ή ήταν πολύ μπροστά στα μάτια μας κ μας τυφλώνανε.


Αυτός ο μήνας ανοίγει την πόρτα στην ομορφιά κ στην ελευθερία, είναι η ώρα που πλήθος κόσμου αποφασίζει να σηκωσει το ανάστημα του, κ να σταθεί για τον εαυτό του, να ακολουθήσει την εσωτερική του φωνή που τον γαληνεύει κ τπν οδηγεί στην ομορφια.


Η πρώτη ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο, στο συλλογικο χώρο μιλάει για μια νέα πόρτα που ανοίγει για την ανθρωπότητα για τα επόμενα 4 έτη.

Είναι η ώρα που λαμβάνει μέρος μια μεγάλη μεταμόρφωση, που σπάει κ διαλύει μια μεγάλη περίοδο σκότους, χάους, πλάνης κ σύγχυσης.


Οι μεγάλες συλλογικές αλλαγές που ακολουθούν κινούνται παράλληλα με την ατομική μεταμόρφωση κ αλλαγή .

Μετά από έναν μεγάλο κύκλο εμπειριών που τώρα ολοκληρώνεται, φέρνει την δύναμη κ την αυτοπεποίθηση να σηκώσουν οι πολλοί το κεφάλι ψηλά κ να ορθώσουν το ανάστημα.


Είναι η ώρα όπου θα κυριαρχήσουν οι πολλοί.

Η ώρα που η ανθρωπότητα σηκώνεται ψηλά κ ορθώνει το ανάστημα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.