Τρίτη 10 Μαΐου 2022

ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΜΑΙΟΥ. ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΡΟΛΩΝ. ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ. Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΑΤΑΙ Κ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.

 



Καθώς βρισκόμαστε σε μια περίοδο όπου όλα αντιστρέφονται, και αλλάζουν οι ρόλοι κυριαρχίας μέσα από το πλήθος κ τους πολλούς, είναι η ώρα να σηκωθούμε ψηλά κ να βοηθήσουμε σε όλη αυτη την αναστροφή


Οι ρόλοι αλλάζουν λοιπόν κ οι σκλάβοι ξυπνάνε Αντωνάκηδες κ διεκδικούν.

Οι κανόνες στο παιχνίδι αναστρέφονται.


Οι πολλοί πλέον κινούν τα γεγονότα.


Όσοι βρίσκεστε για δουλεια σε νησιά να ξεκινήσετε να ζητάτε ρεπώ, καλα συνήθησαν κ καλόμαθαν στην εκμετάλλευση τα αφεντικούλια.


Μην τους καλομαθαίνετε κ υποκύπτετε, απαιτείται κ ζητείστε τα αυτονόητα, όταν αρχίσουν όλοι να ζητούν ρεπώ, φυσιολογικά ωράρια, καλύτερες συμπεριφορές ευγένεια, κ ανθρώπινες συνθήκες, αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να γυρίσει ο τροχός.


Ήδη εδώ στο νησί ζητάνε παντού προσωπικό, με πολλά ατομα που μιλάω διεκδικούν μια καλύτερη ζωή για τον εαυτό τους.


Τα μηνύματα των εκλείψεων, του μήνα Μαίου μιλούν ότι είναι η ώρα αλλαγών, να αναγνωρίσουμε την αξία μας, τα ταλέντα κ τα όπλα μας κ να δημιουργήσουμε ομορφότερες συνθήκες.


Το να παραμένουμε σε δουλειές που μας κακομεταχειρίζονται, που τα ωράρια είναι βάρβαρα κ υποφέρουμε , δηλώνει ότι ένα μέρος της ευθύνης το έχουν όσοι το δέχονται.


Η έκλειψη που ακολουθεί ( 16/5 ) μιλάει ότι ήρθε η ώρα να κόψουμε μαχαίρι σχέσεις συνεργασίες κ καθημερινες καταστάσεις που μας βουλιάζουν κ μας βυθίζουν.


Η πρώτη ηλιακή έκλειψη του μήνα ( 1/5) έδωσε το θάρρος κ την ώθηση μέσα από ανοίγματα ευκαιριών κ τύχης στο να περπατήσουμε σε ένα βέλτιστο μονοπάτι, έδωσε το θαρρος κ την αυτοπεποίθηση.


Η δεύτερη σεληνιακή έκλειψη (16/5) βάζει φρένο σε κακοποιητικές εξουσιαστικές συμπεριφορές, κ φέρνει τέλος κ περιορισμό σε όποιους βάζουν τα υλικά πάνω από τον άνθρωπο.


Φέρνει ανανέωση κ αναγέννηση σε όσους έχουν ωριμάσει μέσα από τις δυσκολίες, κ έχουν μεταμορφώσει τις ζωές τους μέσα από τις κρίσεις που πέρασαν.


Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά είμαστε στο τέλος χρόνου του υλισμού, που ήθελε να ξεχωρίζει κ να ανυψώνει τον άνθρωπο μέσα απο αυτά που κατείχε κ μέσα από τις θέσεις κ τους τίτλους.


Είναι η ολοκλήρωση μιας εποχής που κλείνει η φιλοσοφία του έχω άρα αξίζω.

Αλλά αναγεννάται ο πνευματικός άνθρωπος που ξεχωρίζει από τους εσωτερικούς του θησαυρούς, από αυτό που είναι στην ουσία του, κι όχι από από αυτά που κατέχει.


Όλη αυτή η μετουσίωση φυσικά δεν θα λάβει μέρος σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά θα έρθει μέσα από μια πορεία μετάβασης για τα επόμενα 4 χρόνια μέχρι το 2026.


Όλο αυτό συνδέεται με την εξωτερική πραγματικότητα, όπου θα φέρει μεγάλη οικονομική πτώση στους έχοντες, όπως κ πτώση σε κράτη, κ άτομα εξουσίας καθώς θα πέσουν κεφάλια.


Καθώς κ πόλεμος ανάμεσα σε Αμερική κ Ρωσία φέρνει την πτώση στην οικονομία κ στην ιστορία της Αμερικής από το 1776, όπου καταρρέει το μοντέλο κ κατά συνέπεια καιόλη η Ευρώπη.


Ενώ η Ρωσία ανεβαίνει κ γίνεται η νέα δυναμη που κυριαρχεί. 


Ταυτόχρονα από το 2023 ο Πλούτωνας κάνει είσοδο στον Υδροχόο όπου αυτό δηλώνει το γκρέμισμα του υπαρχοντος καθεστώτος, και ειδικότερα εκείνων που επέβαλλαν περιορισμούς κ έφεραν δικτατορίες, κυρίως μέσα από την επιστημονική κοινότητα.


Οι εκλείψεις αυτές φέρνουν ανατροπές στην οικονομία των κρατών.

Αλλαγή οικονομικού μοντέλου.

Περιορισμούς κ θυσίες στα οικονομικά

Διάλυση της υλιστικής νοοτροπίας κ ανύψωση του πνεύματος .

Κσθαρση κ εξυγίανση σε νου σώμα κ ψυχή που οδηγεί την ανθρωπότητα σε ενηλικίωση κ μεταμόρφωση.

Πέρασμα σε μια άλλη πραγματικότητα που διαλύει το προηγούμενο μοντέλο.

Πέρασμα κ δοκιμασία σε κάτι ανώτερο πνευματικά μέσα από δοκιμασίες κ περιορισμούς, όμως για τους συνετούς δεν θα πειραχτεί ούτε τρίχα.


Έχει ανοίξει μια νέα πραγματικότητα που θα δούμε την αλλαγή μετά από 4 χρόνια.

Είμαστε στη πτήση.

Στην διαδρομή αλλάζεις κ αλλάζει όλος ο πλανήτης.

Γιατί η αλλαγή είσαι εσύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.