Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ (15/6). ΟΙ ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΙ. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ


Πανσέληνος στον Τοξότη (15/6).

Φέρνει δύο ιστορίες.

Κάποιοι ανοίγουν νέα κεφάλαια στην ζωή τους.

Κάποιοι χάνουν την γη κάτω απο τα πόδια, καθώς η πραγματικότητα που πίστεψαν διαψεύδεται.


Εκείνοι που δεν δίστασαν να ακολουθήσουν τον εαυτό τους, ακολούθησαν την διαίσθηση τους, κ δυνάμωσαν την αλήθεια τους, είναι αυτοί που θα υλοποιήσουν το μελλοντικό τους όραμα.


Αυτοί που δεν φοβήθηκαν να μείνουν μόνοι τους, που δεν έκαναν έκπτωση στο ήθος κ στις αξίες τους, που δεν συμβιβάστηκαν για να αρέσουν, ανοίγουν νέους ορίζοντες κ χτίζουν μια νέα ζωή , την νέα πραγματικότητα, την στιγμη που η παλιά καταρρέει.


Ο Τοξότης ειναι το μέλλον, εδώ είναι η διαίσθηση, μην ξεχνάμε ότι έχει εξαρση ο Δίας στον Καρκίνο.

Εκείνοι που εργάστηκαν με την διαίσθηση τους, έχουν την ικανότητα να βλέπουν στο αόρατο κ αντιλαμβάνονται την άλλη πλευρά.

Ο Τοξότης είναι η αλήθεια , το δίκαιο, η ελευθερία, εκείνος που δίνει χώρο για ανάπτυξη, είναι τα βιώματα κ οι αποτυχίες του που γίνονται διδάγματα κ τον κάνουν πιο σοφό.


Είναι ο αρχιτέκτονας του ζωδιακού (μαζί με Αιγόκερω), είναι ο σχεδιαστής του μέλλοντος, ο καλλιτέχνης της ζωής.

Έτσι λοιπόν όσοι στην προσωπική τους ιστορία μπορεί να έπεσαν, αλλά αυτό να έγινε η αφορμη για μάθηση, για να γίνουν καλύτεροι.

Όσοι στην διάδρομη τους είχαν την πυξίδα της αλήθειας, του δικαίου κ της ελευθερίας, είναι αυτοί που θα δουν την ζωή τους να αλλάζει κ οι Ουρανοί ανοίγουν διάπλατα τον δρόμο τους.


Από την άλλη αυτή η Πανσέληνος φέρνει όμως κ εσωτερικό χάος, τρέλα σε πολλούς, ψύχώσεις κ φυγή σε εύκολες μεθόδους, όπως βλέπουμε πολλές αυτοκτονίες.

Η συμμετοχή του Ποσειδώνα στα φώτα με τετράγωνο δηλώνει το χάος, τις διαψεύσεις κ την αποπλάνηση τους, καθώς η πραγματικότητα που αποκαλύπτεται μέσα απο νέα κ ειδήσεις , φανερώνει μια διαφορετική πλευρά, που απογοητεύει κ οδηγεί σε τρέλα, όταν η ζωή δεν καθοδηγείται από ένα υψηλότερο νόημα.


Ο Τοξότης στις κατώτερες ποιότητες του είναι ο αφελής κ ο ευκολόπιστος, που ακολουθεί ιδέες άλλων για να τους ευχαριστήσει ή την μάζα για να αρέσει.

Είναι εδώ εκείνος που δεν αμφισβητεί, αλλά ακολουθεί τον κοινό δρόμο, εκείνον της ευκολίας που θα του παρέχει ανέσεις ταξίδια κ διασκέδαση.

Εδώ λοιπόν μιλάει για την προδοσία, ότι αυτό που σας είπαν δεν είναι αυτό που παρουσιαστηκε, είναι εδώ εκείνος που ακολουθεί την ματσιοδοξία, την κενότητα, μια ζωή χωρίς νόημα.

Η γη χάνεται κάτω από τα πόδια κάποιων, χάνεται το νόημα.

Είναι η ώρα της ταπείνωσης που έρχεται μέσα από την εξαπάτηση της ιστορίας , είτε προσωπικής, είτε κοσμικής.


Σε τρίτη φάση αυτή η πανσέληνος με συμμετοχή Ποσειδώνα φέρνει επάνω τους θεραπευτές, τους δασκάλους που απέκτησαν γνώση μέσα από βιώματα τους κ όχι γνώση έτοιμη.

Είναι η αρχική τους πτώση, η ασυμβίμβαστη στάση τους, κ η μοναδικότητα τους που τους πλήγωσε αρχικά, αλλά τους οδήγησε αυτή η πληγή στον δρόμο της αυτογνωσίας.

Είναι η ώρα τους να σηκώσουν αλλους που τώρα βιώνουν το κενό αίσθημα της ανυπαρξίας, ότι δεν υπαρχει θεληση, είναι αόρατοι, να τους ενθαρρύνουν, να σταθούν να στηρίξουν.


Είναι η ώρα της υπηρεσίας σας, λέει εδώ αυτη η πανσέληνος που κινητοποιεί το κάλεσμα στους βιωματικούς θεραπευτές, την στιγμή που η εξωτερική πραγματικότητα που πολλοί πίστεψαν πλανήθηκαν καταρρέει, κ μαζί με αυτή κι όλος ο υλικός κόσμος.


Αυτή η πανσέληνος στέλνει μηνύματα από το μέλλον που θα ανοίξει τους μήνες Οκτώβριο κ Νοέμβριο.

Είναι πρόδρομος γεγονότων.

Όπως ειναι και όλος ο Ιούνιος επίσης.


Πανσέληνος στον Τοξότη (15/6)

Στην 23η μοίρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.