Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ (29/6). ΕΙΣΑΙ ΜΗΤΕΡΑ Ή ΤΕΡΑΣ ? ΕΙΣΑΙ Η ΜΗΤΡΑ Ή Ο ΤΑΦΟΣ?

 



Μια νέα Σελήνη ανοιγει σε λίγο μπροστά μας στις 29/6, στην 8η μοίρα Καρκίνου.

Ενώ λίγες μέρες νωρίτερα (21/6), είχαμε το θερινό ηλιοστάσιο με τον Ήλιο να μπαίνει στον Καρκίνο, η έναρξη του θέρους, η είσοδος στον κόσμο της καρδιάς, των συναισθημάτων,  η εξέλιξη της ψυχής μέσα στον κόσμο της μορφής.


Ανοιξαν οι ενεργειες που θα λάβουν μέρος για το επόμενο εξάμηνο μέχρι Δεκέμβριο.


Ο Καρκίνος είναι το σπίτι, η οικογένεια, η φωλιά μας, η μητέρα κ το βρέφος.


Είναι οι προσκολλήσεις, η ταύτιση με τα οικεία πρόσωπα , με τα παλιά μυαλά στην κατώτερη του ποιότητα, η ύπαρξη που παραμένει ασυνείδητη κ επαναλαμβάνει συμπεριφορές κ τακτικές που τελικά την βυθίζουν.


Μην ξεχνάμε ότι εδώ στον ανώτερο δουλεμένο Καρκίνο, ειναι η παγκόσμια μητέρα στραμμένη στην συλλογικη ανώτερη συνειδητότητα, που επιθυμεί μέσα από την προσωπική της εξέλιξη να γίνει η ίδια ο φάρος που προστατεύει τους άλλους, όχι μόνο αυτούς που είναι στο κοντινό της πεδίο.


Στην κατώτερη της φύση όμως μπορεί να γίνει το τέρας που τρώει τα παιδιά της, η φωλιά κ το σπίτι που τελικά γίνεται ο τάφος τους κυριολεκτικά κ μεταφορικά.


Όταν είμαστε ασυνείδητοι,, όταν ακολουθούμε την μάζα κ φοβόμαστε να εκφράσουμε την μοναδικότητα μας, να βγούμε μπροστά με θάρρος στην έκφραση, να τολμήσουμε να φύγουμε από την φωλιά ταφο κ να αποσυνδεθούμε κόβοντας τον ομφάλιο λώρο, τότε η ασφάλεια κ ο φόβος, η άγνοια κ η ασυνειδησία, η μίμιση των πολλών, γίνεται το τέρας που καταβροχθίζει, ο τάφος .


Όλη μα όλη η εποχή, οι πλανήτες, το ουρανιο στερέωμα εκει φωνάζει να τολμήσεις να φύγεις απο την ζώνη ασφαλείας σου.

Να μην σε νοιάζει αν με την έκφραση της αλήθειας σου δεν γίνεις αρεστός στους πολλούς.

Κλείσε την πόρτα στην ψευδή αίσθηση ασφάλειας, κλείσε την πόρτα σε όποιους σε αποθαρρύνουν, είναι στον φόβο, βλέπουν μόνο παντού κάτι αρνητικό.


Πόσος κόσμος αυτή την εποχή πηγαίνει κ κάνει το εμβόλιο με αγνοια, ενώ ξέρει τους κινδύνους, αλλά το κάνει γιατί έτσι κάνουν οι πολλοί, γιατί φοβάται να αρνηθεί, γιατί τι θα πουν οι συγγενείς, οι φίλοι, το σοι όλο??? που όμως με αυτα τα πρότυπα κλισε τον οδηγεί στον τάφο του.


Ο Καρκίνος είναι η μητέρα, η μήτρα αλλά κ ο τάφος.

Μπορει να δώσει ζωή αλλά κ να φέρει τον θάνατο.


Και πόσες μητέρες που εμβολιασαν τα παιδιά τους γίνονται άθελα τους, μέσα από την πλήρη τύφλωση τους, γίνονται η μητέρα τέρας που η ίδια βάζει το δηλητήριο μέσα στον οργανισμό τους?


Το σήριαλ που δείχνει η τηλεόραση με την πισπιρίγκου, δεν το έχουν βάλει τυχαία να παίζει, όχι. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία γι αυτούς.

Δείχνει την πραγματικότητα που συμβαίνει αυτή την στιγμή, πως οι ίδιοι οι γονείς δηλητηριάζουν τα παιδιά τους κ η μήτρα τους γινεται ο τάφος.


Γνωρίζω ότι μετά από αυτό το άρθρο πολλοί δεν θα σας αρέσει, θα αποχωρίσετε όπως έγινε κ την άλλη φορά που έθιξα αυτό το θέμα.


Όμως η ψυχή μου ξέρει να λέει την αλήθεια με όποιο κόστος, κι αυτή είναι η πραγματικότητα, σας αρέσει δεν σας αρέσει.

Είστε τα ίδια τέρατα που βλέπετε κ κατηγορείτε.

Ανοίξτε τα μάτια σας τα παιδιά σας, ανήκουν σε όλους, είναι παιδιά όλων μας, είναι το μέλλον μας, οφείλουμε να τα προστατέψουμε από τους εγκληματίες, από τα τέρατα που εσεις τυφλά  εμπιστευτήκατε.


Ο Καρκίνος είναι η παγκόσμια μητέρα που στο ανωτερο του εξελικτικό σημειο έχει αποστολή να προστατεύσει το μέλλον του κόσμου.

Ακόμα κι αν χρειαστει να γίνει σκληρός, αυστηρός να πει αλήθειες που καίνε, να βγάλει το ξίφος της αγάπης που προστατεύει.


Σε ότι φέρνουν οι μεγάλοι που κυβερνούν, φροντίζουν με κάθε τρόπο να μας ενημερώνουν.

Μπορεί αυτο να μην γίνεται άμεσα αλλά με ύπουλο τρόπο, αλλά πάντοτε όταν κάτι συμβαίνει ή ετοιμάζουν έχουν φροντίσει πριν να μας το δείξουν.


Θα σας φέρω ένα παραδειγμα :


Το 2001 αν θυμάμαι καλά, είχε ξεκινήσει το reality big brother, που έδειχνε ότι μια παρέα παιδιών παρακολουθείται από κάμερες, ότι κάνουν μέσα στο σπίτι όπου έμεναν κι ότι λένε, φαινόταν από τις κάμερες που ηθελημένα οι ίδιοι το ειχαν δεχτεί .


Νομίζετε ότι αυτό έγινε τυχαία?

Την ίδια περίοδο ξεκίνησε μια τεχνολογική απίστευτη εξέλιξη στα κινητά.

Κινητά με κάμερες λίγα χρόνια μετα που μέσα από αυτά, κ με την δική μας αποδοχή μπορούν να ακούν τι λέμε κ τι όχι, μπορούν κ να μας βλέπουν.


Αυτο που έδειχνε το διάσημο reality (=πραγματικότητα!!!),  έγινε πραγματικότητα!, το επιτρέψαμε.

Γνωρίζουμε ότι μας ακούν κ φυσικά μας βλέπουν.

Τόσες καμερες εχουν βάλει. Έχουμε δώσει την άδεια.


Το ίδιο σκηνικό γίνεται τώρα με την πισπιρίγκου.

Δεν έχω δει καθόλου τι έχει γίνει γιατί δεν βλέπω τηλεόραση αλλά το μήνυμα που συνεχώς επαναλαμβάνεται είναι οι γονείς που μαζί με γιατρούς δηλητηρίασαν.


Αυτό εσκεμμένα μεταδίδεται για πολύ καιρό.

Μεταδίδει το μήνυμα που συμβαίνει στην τυφλή μάζα.

Γιατί οι γονείς αυτοί είστε όλοι εσείς που μαζί με τους τυφλούς επιστήμονες της έτοιμης γνώσης, θάβεται τα παιδιά σας.


Αυτά είχα να πω.


Αν στραβώνεις χωρίς να προβληματιστείς βαθύτερα κ να ψάξεις το γιατί, τότε είσαι με το ένα πόδι στον τάφο.


Η εξέλιξη είναι η αλήθεια.

Με όποιο τίμημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.