Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ & ΑΡΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

 Επειδή πολλοί με ρωτάτε.


Αυτός ο μήνας μέχρι τις 29/9, είναι ο καλύτερος για να κάνετε ενάρξεις, για να δείτε καθαρά τι θέλετε, για να πάρετε αποφάσεις.


Παρόλο που έχει Ερμή ανάδρομο (8/9-3/10), όπου δηλώνει σκέψεις, αποφάσεις κ κινήσεις που θέλουμε να κάνουμε, παρόλα αυτα είναι θετική αυτή η αναδρομή, καθώς κάνει αντίθεση με Δία που δίνει άνοιγμα νου κ διεύρυνση στο να δούμε παραπέρα, να δούμε την πιο μεγάλη εικόνα.


Μας φέρνει την ευκαιρία να δούμε την θετική μεγάλη εικόνα για εμάς, ή για τον κόσμο κι έτσι να δώσει ελπίδα να πλησιάσουμε πιο κοντά στο προσωπικό μας όνειρο κ όραμα.


Μας δίνει η αναδρομή αυτή του Ερμή, να ξανασκεφτούμε κινήσεις που δεν έχουμε τολμήσει, ή τις έχουμε αμελήσει τώρα να τις τολμήσουμε, να τις ολοκληρώσουμε.


Δίνει πίστη, ελπίδα, αισιοδοξία , τα κατάλληλα όπλα για να πάρουμε αποφάσεις, βλέποντας τις τώρα εσωτερικά, που μας βοηθούν στο να νιώθουμε καλύτερα, στο τι είναι καλύτερο για εμάς, να φέρουμε την αρμονία στο καθημερινό μας πρόγραμμα.


Επίσης αυτός ο μήνας ο Αρης μέχρι τις 29/9, κάνει ένα τρίγωνο με Κρόνο, κ βοηθάει στην ρεαλιστική σκέψη που φέρνει υλοποίηση κ βάζει τάξη.


Άρης από τους Διδύμους, στο ζώδιο της σκέψης, της γλώσσας, της φωνής, των επαφών, μαζί με Κρόνο τον πλανήτη της πραγμάτωσης κ της συγκέντρωσης.

Μαζί κ οι δυο βοηθούν να φέρουμε τάξη στις σκέψεις μας, μεθοδικότητα, να δουμε προσεκτικά κ συγκεντρωμένα κάθε μας κίνηση.


Άρα τώρα είναι ο μήνας αποφάσεων, δράσης κ ξεκάθαρων επιλογών.


Ειδάλλως μετά ο Αρης θα βρεθεί σε τετράγωνο με Ποσειδώνα για 2 μήνες, Οκτώβριο κ Νοέμβριο κ θα φέρει σύγχυση κ διλλήματα.

Ενω θα είναι σαν να κινείται ανάδρομος μέσα στον Οκτώβριο.

Απο Νοέμβριο αναδρομεί μέχρι τις 12/1, κ δεν ευνοεί νέα ξεκινήματα κ δράσεις.

Μετα πάμε απο Μάρτιο καλύτερα.


Άρα ότι αρχή είναι να κάνετε, κάντε την μέχρι 29/9.

Ακόμα κι αν υπάρξουν εμπόδια ή παύσεις μετά.

Σημασία θα έχει ότι κάνατε το βήμα.

Πήρατε την απόφαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.