Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ (5/5). ΤΟ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ.

 Έκλειψη στον Σκορπιο (5/5) - το πυροτεχνημα που  απελευθερώνει την ψυχική δύναμη κ οδηγει σε άλμα ζωής.


Οι εκρηκτικές αλλαγες που συμβαίνουν αυτη την περίοδο, είτε έξω στον κόσμο του Μάτριξ, είτε μέσα στον εσωτερικό μας χώρο.

Φέρνουν τα απαραίτητα εκεινα πυροτεχνήματα, όπου οδηγούν τον κόσμο, έξω κ μέσα, σε μετατόπιση.


Ζούμε ταυτόχρονα στα άκρα κ με ένταση την αλλαγή στις ενέργειες, δύο κόσμοι φανερώνονται μαζί.


Το μέλλον δείχνει μια νέα αρένα, μια νέα Ήπειρος που ανθίζει, μια νέα Γη φέρνει η υπόσχεση για το μέλλον, όπου αποτελείται απο την αναβάθμιση που ήδη συμβαίνει στο γένος των ανθρώπων.


Αν είσαι σε αυτούς όπου ήδη έχεις επιλέξει να κάνεις το άλμα μπροστα, κι έχεις καθαρίσει απο τα παλιά υλιστικά μοτίβα, κι έχεις αφαιρέσει απο την ζωή σου βάρη περιττά, κι ότι σε βούλιαζε νοητικά ή συναισθηματικά, τότε βρίσκεσαι στον κόσμο που ανθίζει.

Είσαι στο μονοπάτι της αναγέννησης.


Αν είσαι ανάμεσα σε εκείνους που έχουν καλλιεργήσει μέσα τους αρετές,  κ ακολουθούν τον δρόμο της απλότητας που φέρνει την ευδαιμονία, τότε είσαι σε αυτούς που στο μέλλον θα βιώσεις την ανανέωση κ τις ανταμοιβές.


Αν είσαι σε αυτούς που η κατεύθυνση τους είναι μέσα απο την πυξίδα της ψυχής κ του εαυτου που ασκει την δικαιοσύνη κ επιθυμεί υγιείς σχέσεις κ ουσιαστικη  επικοινωνία, τότε είσαι σε αυτούς που ήδη λαμβάνεις δώρα κ επιβεβαίωση στις επιλογές κ αποφάσεις όπου πήρες.


Σε αυτη την έκλειψη στον Σκορπιο (5/5), φανερώνονται επάνω τα βαθύτερα μας συναισθήματα, η αλήθεια που είναι μέσα στον ψυχικό μας πυρήνα με ένταση βγαίνει έξω κ φέρνει έκρηξη.


Αν φανερώνεται η δυσφορία στην ζωή σε σχέσεις, σε εργασία κ σε καταστάσεις, έρχεται σε κορύφωση όλο αυτο γιατι χρειάζεται να φύγεις απο αυτα τα περιβάλλοντα όπου σε πνίγουν.


Αν μέχρι τώρα έδινες περισσότερη σημασία στο υλικό σου κέρδος, κι αγνοούσες την φωνή απο μέσα που δυσανασχετούσε, να ξέρεις ότι αυτο αλλάζει, άλλαξε.


Αν μέχρι τώρα το σύστημα σε είχε βάλει σε έναν δρόμο όπου το υλικό σου συμφέρον ήταν αυτο που καθοδηγούσε τις αποφάσεις σου, έναντι στην ψυχική σου υγεία κ ελευθερία, να ξέρεις ότι όλο αυτο έχει τελειώσει, ήρθε ο θάνατος σε κάθε υλιστική πεποίθηση όπου σε είχε προσκολλημένο.


Αν μέχρι τώρα ακολουθούσες μοτίβα για να είσαι με την μάζα, κ να αρέσεις σε όλους, πνίγοντας την δική σου αλήθεια κ φυλακίζοντας το πνεύμα σου, πλεόν η μαζική ύπνωση που είχε υπάρξει κι αυτη είναι σε θάνατο.


Είμαστε στην πιο εκρηκτική εποχή όπου έχει υπάρξει, δυο κόσμοι ταυτόχρονα μαζί παράλληλα.


Ο ένας που έκλεισε ο κύκλος του κ υποχωρεί.

Ο παλιός υλιστικός της διαφθοράς, της εκμετάλλευσης, της ασχήμιας που αποχωρεί με θόρυβο, φεύγει ηττημένος.


Και ο νέος της ομορφιάς, της δικαιοσύνης, της αλήθειας που ανθίζει, η ψυχική δύναμη που εκρηκτικά απελευθερώνεται κ ωθεί σε άλματα ζωής .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.