Κυριακή 2 Απριλίου 2023

ΜΗΝΑΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ – ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΤΕΎΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΠΤΩΣΗ ΗΓΕΤΩΝ  ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

Ο μήνας Απρίλιος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς μήνες, καθώς περιλαμβάνει μια έκλειψη στις 20/4, η οποία έρχεται να φέρει σημαντικές αλλαγές σε εξουσίες, πτώση ηγετών

και απώλειες σε σημαντικά πρόσωπα όπου κατέχουν θέσεις δύναμης.


Είμαστε πλέον στην αρχή μιας νέας κατεύθυνσης η οποία οδηγεί την ανθρωπότητα στο να πάρει την δύναμη στα χέρια της, ενώ από την άλλη οι εξουσίες, και κάθε εξουσία όπου λειτουργεί εις βάρος της χάνει την γη κάτω από τα πόδια της, και αποδυναμώνεται, εξασθενεί.


Όλα αυτά έχουν ήδη κάνει εκκίνηση μέσα από τον μήνα Μάρτιο, και τα έχω αναφέρει σε προηγούμενα μου άρθρα, όπως και στην τελευταία μου ανάλυση.


Ο Μάρτιος έφερε το τέλος σε ότι έχει να κάνει με την έννοια της σκλαβιάς, με το να παίρνουμε τον ρόλο του θύματος ή να σκύβουμε σαν δούλοι το κεφάλι, σε όποια υποχρέωση ή σε όποια εξάρτηση.


Αυτό είναι κάτι όπου έρχεται να αλλάξει, καθώς η εκκίνηση έγινε επάνω στην Νέα Σελήνη του Μαρτίου όπου την συνόδευε δίπλα και ο μεγάλος τιτάνας, μεταμορφωτής και καταλύτης Πλούτωνας.


Ο Πλούτωνας είναι ο θεός του έρωτα και ο μεγάλος καταλύτης όπου έρχεται να φέρει βαθιές αλλαγές ατομικά και στα συστήματα, στις βάσεις του, και είναι έρωτας γιατί μαζί του ταυτίζεται όποιος έχει έρωτα με την ελευθερία, την αμείλικτη δικαιοσύνη και την δύναμη που φέρνει την αγάπη για την δημιουργία ενός κόσμου καλύτερου και προς την ομορφιά.


Δεν είναι τυχαίο ότι εσωτερικά αυτός ο πλανήτης έχει την έξαρση του στους Ιχθύες, όπου εδώ είναι ο έρωτας για το ωραίο και το ιδανικό, ενώ όμως στην πτώση του οι ιδιότητες του φέρνουν και την έλξη προς ότι καταστροφικό και στην χειραγώγηση.


Το τι θα εκφραστεί έχει να κάνει με το βαθμό συνείδησης και αντίληψης του ατόμου αλλά και της μάζας.


Το κοσμικό όμως ανώτερο σχέδιο το οποίο είναι σε εξέλιξη από το 2020 και μετά, και θα τρέχει με ταχύτητα μέχρι και το τέλος της δεκαετίας αυτής, έχει σκοπό να φέρει την 

αφύπνιση των πολλών, να φέρει την φυγή από την λήθη, να αφαιρέσει τα πέπλα της υποκρισίας, καθώς έχουμε μπει για τα καλά στην εποχή του Υδροχόου.


Κι εδώ καθώς προχωράμε και φεύγουμε από εκείνη των Ιχθύων, φανερώνονται προς τα έξω

τα ψέματα, ο δόλος, η υποκρισία και ότι έχει να κάνει με χειραγώγηση και πονηριά.


Έτσι λοιπόν ο Πλούτωνας από τις 23/3 πέρασε στον Υδροχόο, ενώ τον μήνα Απρίλη συμμετέχει σε μια μεγαλειώδη έκλειψη όπου έρχεται να αλλάξει το ρου της ιστορίας, να 

φέρει μπροστά τους πρωτοπόρους και τους αουτσάιντερ, να ανυψώσει το κουράγιο, την 

πίστη και την εμπιστοσύνη και να στηρίξει πάνω από όλα όσους δίνουν μάχη για την αλήθεια.


Το πρώτο μισό του μήνα θα είναι πιο ήρεμο και πιο ήσυχο σχετικά, παρόλα αυτά μέσα σε αυτή την ησυχία και την ηρεμία κάτι ετοιμάζεται να σκάσει, ένα σημαντικό γεγονός όπου 

έρχεται να φέρει τεράστιες αλλαγές και τα μηνύματα του θα τα λάβουμε μετά τις 12/4.


Ο Απρίλιος μπαίνει με μια σύνοδο Ήλιου Δία, όπου φέρνει ευκαιρίες και ανοίγματα για μια νέα κατεύθυνση, αισιοδοξία, φέρνει τα μηνύματα ενός νέου δρόμου για την ανθρωπότητα, 

είναι η άνοιξη, είναι η νέα ζωή που φέρνει τους νέους ανθούς, την ελπίδα και ειδικά σε εκείνους όπου τόλμησαν.


Η Πανσέληνος στις 6/4 περιέχει μέσα της αυτή την αισιοδοξία, καθώς συμμετέχει ο Δίας σε στενή όψη με τα φώτα.


Ενώ φέρνει την συνειδητοποίηση και την θεραπεία από έναν κύκλο εμπειριών, και τραυμάτων, όπου περιείχε και την απόρριψη σε όσους τόλμησαν να διαφέρουν από την 

μάζα και να κινηθούν διαφορετικά.


Αυτοί λοιπόν είναι οι ευνοημένοι καθώς απλώνεται η δράση τους και η επιρροή τους, και αυτή η ενέργεια μεταφέρεται με ταχύτητα σε πολλούς, και γίνεται ένα κάλεσμα σε δράση.


Φέρνει και μεταδίδει μεταμορφώνοντας την μαζική αντίληψη, καθώς ενθαρρύνει η σπορά 

όπου έχει ήδη μπει τα προηγούμενα έτη για να εκφράσει ο καθένας την μοναδικότητα του, και να μην φοβάται να είναι διαφορετικός.


Τονίζει την ένωση με άλλους όπου ερχόμαστε σε σύνδεση με σκοπό να φέρουμε μέσα από τα ταλέντα και τα όπλα όπου έχει ο καθένας, να φέρει την αλλαγή, δίνοντας μάχες, κάνοντας ακόμα και πόλεμο για να προστατεύσει την πορεία του κόσμου.


Στο δεύτερο μισό του μήνα, περισσότερο μετά τις 15/4, όπου η επιρροή της Ηλιακής Έκλειψης θα είναι αισθητή, τα δύο φώτα στην τελευταία αναιρετική μοίρα του Κριού, κάνουν ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα και το σκηνικό αλλάζει και γίνεται πιο έντονο, δυναμικό, αποκαλυπτικό μεταμορφωτικό για να φέρει την αναγέννηση .


Διαβάστε όλη την ανάλυση για τον μήνα και για κάθε ζώδιο/ωροσκόπο ξεχωριστά εδώ :


https://eviawoman.gr/?s=%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B5%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.