Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ (19/5).

Μια Νέα Σελήνη πλησιάζει στις τελευταίες αναιρετικές μοίρες του Ταύρου, και ακυρώνει, αναιρεί ένα παλιό τρόπο ζωής, ένα σύστημα που εδραιώθηκε μέσα απο μια εικονική πραγματικότητα, τώρα πέφτει.


Η οροφή του σπάει κ θρυματίζεται, κ μαζί του κ όλη η κλίκα της Ελίτ που το στήριξε αποδυναμώνεται.


Ένα εκρηκτικό σκηνικό συμβαίνει τώρα εκεί εξω, όπου τα πλήθη αναιρούν κ γυρίζουν την πλάτη σε όλους εκείνους τους Λουδοβίκους ηγέτες, όπου φέρθηκαν με αλαζονεία έπαρση, κ σε όσους μέσα από το κύρος τους πίστεψαν ότι είναι οι καλύτεροι.


Η κλίκα των αρχόντων όπου μέσα απο την χειραγώγηση, την ύπνωση κ την ακινησία έφερε κ εδραίωσε ένα τροπο ζωής πίσω απο μια οθόνη, δημιούργησε μια εικονικη πλαστή πραγματικότητα.


Για δείτε λίγο πως φτιάχτηκε.


Πηγαίντε λιγο πίσω στον χρόνο, όταν ξεκίνησε η βιομηχανια του κινηματογράφου.


Στην αρχή του προηγούμενου αιώνα έφεραν τον κινηματογράφο.

Μας είπαν αρχικά ότι ήταν για την τέρψη κ την απόλαυση μας. Μετα μας καθήλωσανστην οθόνη του κ μας πέρασαν αρνητικές εικόνες με βία τρόμο κ δημιουργήσαμε ένα τέρας στην ζωή.

Εχω πάψει να βλέπω ταινίες κ τηλεόραση συνειδητα εδω κ 25 χρόνια.


Μετά μας εφεραν την τηλεόραση, μια άλλη οθόνη μπήκε στα σπίτια μας, μας είπαν αρχικά ότι ήτανγια την ενημέρωση μας κ μετέπειτα μας καθήλωσαν μπροστά στην οθόνη πίσω απο σαχλά προγράμματα που μας διατηρούν σε κατασταση βρέφους.

Το καταλαβαινεις απο τις διαφημίσεις, απευθυνονται σαν να μιλάνε σε μωρά. Ο εγκέφαλος σταματάει να λειτουργει όταν βλέπεις τηλεόραση. Σε υπνωτίζει.


Μετα μας έφεραν το ίντερνετ, στην αρχή μας ειπαν ότι εδώ βρίσκεις τα πάντα, όλες τις γνώσεις κ τις πληροφορίες.

Μέσα απο αυτο κ με τα κινητά σε συνδυασμό μας καθήλωσαν μπροστα σε μια οθονη όλη την μέρα.


Μικρα μικρα βήματα όπου μέσα απο αυτα η ζωή μας έγινε μια οθόνη, είτε πίσω απο τηλεόραση, είτε πίσω απο ενα κινητο.


Με τελικό σκοπο την δημιουργια μιας εικονικης πραγματικότητας όπου σιγα σιγα μας οδηγεί όσο το επιτρέπουμε, στην metaversε εποχή όπου δεν θαχρειαζεται να μετακινουμαστε, όλα θα είναι υπέροχα πίσω απο εικονες ενόςψεύτικου κόσμου.


Οι πληροφορίες που ήρθαν κ φανερώθηκαν μας λένε ότι είναι στο χερι μας να αλλάξουμε τώρα σελίδα, να αλλάξουμε σταση ζωής, να επιστρέψουμε στην απλότητα, στην φύση, στην σύνδεση με το αληθινό,να γυρίσουμε στους φυσικούς ρυθμους.


Η επανάσταση τώρα στην επόμενη τριετία παιρνρι σάρκα κ οστα κ ζητάει απο εμάς πράξη, συνδεση με το φυσικο, το απτο, απομάκρυνση απο τις οθόνες.


Είναι στο χερι μας να γυρισουμε σελίδα.


Ειδάλλως όλο αυτο που θα ακολουθήσει θα είναι ο καθρέφτης μας, αυτό που εμέις επιτρέψαμε.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.